Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 73 113 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 133 173 223 623 1123  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 11:19 AM 08-31-15
儲既石抽左兩野 無4星角無5星
等4號睇下開咩Event先課金抽
朔望~ 11:48 AM 08-31-15
30抽..
人妻c子突爆 孔明*1 新弓*1 拉打家姐*1
新禮裝 加回避*2 巴姐(600%星集合)*1

中新弓見個魔法圈噴金仲以為中金閃
即想掉爆部機
蛋撻王子 11:56 AM 08-31-15
作者: 朔望~:
30抽..

即想掉爆部機
30抽有5星我覺得算係咁..
我2XX抽先1張5星真係更加想跳樓..

仲要有兩次正常咁出英靈
然後銀變金既弓手

每次我都以為 終於抽到你了
點知係出女弓手....唉....
嘔血....
鐵之侍 12:07 PM 08-31-15
作者: T.K.:
呢隻野真係沖完涼坐定定,靈機一觸先可以抽的……
上星期我不斷中金弓經驗卡,都有點預感會中老馬金,怎知真是

30抽..

即想掉爆部機
說真要C子也好過偉伯
鈴蘭 12:09 PM 08-31-15
個UP其實都幾有貨 我見一係唔出 一出就通常都係up緊D野
神風@AMD 12:10 PM 08-31-15
孔明其實黑馬黎
佢二技三技加好多好多好多
雖然升上去都係一個問題
gingq7 12:18 PM 08-31-15
入左張type-moon ace禮裝入去, 只要一用好友support就+100友點 (我原本以為係被人用+100)
即係用左張野後, 每打一場都+100友點, 都算強力
大破人間 12:23 PM 08-31-15
作者: gingq7:
入左張type-moon ace禮裝入去, 只要一用好友support就+100友點 (我原本以為係被人用+100)
即係用左張野後, 每打一場都+100友點, 都算強力
請問裝落後備個三個人度都得嗎?
朔望~ 12:23 PM 08-31-15
抽完覺得心靈好空虛
gingq7 12:23 PM 08-31-15
作者: 大破人間:
請問裝落後備個三個人度都得嗎?
可以, 我裝落第6個人度
大破人間 12:24 PM 08-31-15
作者: gingq7:
可以, 我裝落第6個人度
THX
stcdavidhk 12:24 PM 08-31-15
抽完覺得心靈好空虛
明天重有8石送
朔望~ 12:35 PM 08-31-15
講起黎
依加5分回1AP 終於似返隻GAME喇
will1223 12:36 PM 08-31-15
見加左野 10抽

main ac 終於中隻5星

副AC中孔明、其他3,4星禮裝
鈴蘭 12:38 PM 08-31-15
セタンタ個人覺得除左運D好過兄貴之外 都無兄貴好
唔知成長率係點 如果都係早熟既就無必要用佢
神風@AMD 12:42 PM 08-31-15
作者: 鈴蘭:
條曲線係同幸運E反轉

前十幾LV稍低成長,之後爆發,LV35 追近幸運E,之後遠超於佢

直到最後LV10先放緩,封頂平手
鐵之侍 12:43 PM 08-31-15
沒有復活一次已差一點了,不過靈基後一樣有3回合完全閃所以還不錯

作者: 神風@AMD:
條曲線係同幸運E反轉
沒留意呢
stcdavidhk 12:43 PM 08-31-15
金閃閃真好會閃,B/A卡都會掉星星
鐵之侍 12:44 PM 08-31-15
作者: stcdavidhk:
因為他的攻擊都是偏向多HIT的
蛋撻王子 12:47 PM 08-31-15
之前D資料就顯示佢D NP儲得快到好離譜..
仲要加多招黃金律添..
真係..
stcdavidhk 12:49 PM 08-31-15
作者: 鐵之侍:
因為他的攻擊都是偏向多HIT的
作者: 蛋撻王子:
仲要加多招黃金律添..
真係..
我比佢裝左時臣
用A,B卡殺完人出左11星

剛試埋用完一套A,B,Q卡出17星
大破人間 12:50 PM 08-31-15
WIKI話係晚成型
不過最終數值兩個差不到幾遠
ko121314 12:50 PM 08-31-15
我比佢裝左時臣
好葡萄, 點解我抽唔到.....
神風@AMD 12:51 PM 08-31-15
我比佢裝左時臣
三卡+EX (無Q
基本一定有14-15星

而家我比+25%爆擊機率佢用(諗緊轉加爆擊傷比佢

D人話如果有新果張吸星禮裝,比佢用會好過癮
鈴蘭 12:52 PM 08-31-15
作者: 蛋撻王子:
仲要加多招黃金律添..
真係..
我之前都話啦 隻野係痴線的
黃金律A加氣一定快過火箭 又因為係Archer,加氣速度本身就高
但佢又有單獨行動A 即係話佢一爆會心對面就會溶掉
再加埋本身二圍係最高水平
咁既情況下佢仲要有カリスマ
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 23 73 113 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 133 173 223 623 1123  ... 最後

返回主題版面