Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-19-13, 01:34 AM   #101
AE86(Turneo)
God of Gamer
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
我想問註冊完club之後點先有個幾樣野unlock??

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 01:40 AM   #102
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
已入Crew

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 03:26 AM   #103
micF
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
XBox Live GamertagmicF
我都入左crew
另想問而家係咪影唔到相? 連唔到social club
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 05:09 AM   #104
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: Cpato 查看文章
我試左好多次都link唔到去psn...
我link到,但只link到hk psn(佢彈hk sony個login出黎
睇ip自動分類?

另外今集會唔會太易2星…係咪都比差佬掃射

舊 09-19-13, 07:02 AM   #105
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
我link到,但只link到hk psn(佢彈hk sony個login出黎
睇ip自動分類?

另外今集會唔會太易2星…係咪都比差佬掃射
只是純粹太LAG...上一頁再重打PW一直試就LINK到JP PSN了

我試過在街上什麼都不按 純粹看著站在街上的一名女仕...

聽到"我CALL警察來了"...然後就2星
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 08:34 AM   #106
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
想join Crew, 但已爆300人Quota, 入唔到...
(請問幫唔幫到手~)

GAF Member: jamcat
XB360 GamerTag: JamcaTxHK
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 08:40 AM   #107
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
淋完油點樣點火?

舊 09-19-13, 08:43 AM   #108
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
終於幹了第一件大案(智取形式),真是刺激又過癮,也再明白什麼是一分錢一分貨,平的打手果然沒好貨

想不到3主角中瘋子才是最有錢的(不過駕飛機對我來說很難啊……整整一小時最後階段一直都降落不唯有跳過來過關……)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 08:55 AM   #109
jamcat

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
終於幹了第一件大案(智取形式),真是刺激又過癮,也再明白什麼是一分錢一分貨,平的打手果然沒好貨

想不到3主角中瘋子才是最有錢的(不過駕飛機對我來說很難啊……整整一小時最後階段一直都降落不唯有跳過來過關……)
唔駛傷心~ 可能我同你一樣!
你係咪貪平慳分紅請錯2打6, 佢摺埋搞到少咗一包獎品??
呢個故仔教訓你: 平嘢冇好, 好嘢冇平!
仲有~ 來日方長呀!!

舊 09-19-13, 08:58 AM   #110
jamcat

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
game入面手機網頁隻手指

太衝擊了
第2定第3個任務,中途轉做狗視點之後自動波的衡向隻狗乸拍拍拍做咩事
你睇少咗內容....成段最扯奇最爆係~ 果隻唔係乸嚟!

舊 09-19-13, 08:59 AM   #111
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: holsety 查看文章
淋完油點樣點火?
對住d油開槍未得, 有一關我都係咁

gta 想搵個肥仔(L)做任務, 行到佢到, 又話要著正裝去, 我試過換過幾套衫都唔得, 其實要著d咩衫至得, 裝西裝又唔得, 著高爾夫球裝又得, 休閒裝都唔得

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 09:00 AM   #112
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
其實條友炒左車你可以落車檢返
會多1.5m

另外去緊果陣D對白會睇你請咩人出邊段

舊 09-19-13, 09:11 AM   #113
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: gun2506 查看文章
只是純粹太LAG...上一頁再重打PW一直試就LINK到JP PSN了

我試過在街上什麼都不按 純粹看著站在街上的一名女仕...

聽到"我CALL警察來了"...然後就2星
老美也有“港女”
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 09:35 AM   #114
ck0lau
Junior Member

註冊日期: Jul 2012
爆人入唔到Crew
ck0lau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 09:37 AM   #115
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: jamcat 查看文章
想join Crew, 但已爆300人Quota, 入唔到...
(請問幫唔幫到手~)

GAF Member: jamcat
XB360 GamerTag: JamcaTxHK
我開始cut人, 然後轉番invite only

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 09:53 AM   #116
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

原來 D 打手係平時 RANDOM 藍色點度救左個 D 人黎
開得多你越多人揀....
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 10:39 AM   #117
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 小樹 查看文章
送左枝步槍~~~~~
我得駕車, 鎗係自動入手??

舊 09-19-13, 11:29 AM   #118
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
應該係去槍鋪拎

查實網上有攻略未?
好想睇下啲車係邊偷
日日上比華利山都吾係辦法

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 11:32 AM   #119
權愛真

註冊日期: Oct 2010
求解答。請問各位,大客機(民航機) 可以搶回來收藏 或 購買嗎?有甚麼方法?
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 11:34 AM   #120
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
a9 見到有攻略下載 436頁全彩

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 11:46 AM   #121
小樹

註冊日期: Sep 2005
XBox Live GamertagLeo8896
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
我見做左啲任有啲錢諗住去槍鋪改下槍,禁下禁下見到有枝槍寫住免費,咁就拎左
應該間間槍鋪都可以拎到
小樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 12:35 PM   #122
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 0826使者 查看文章
應該係去槍鋪拎

查實網上有攻略未?
好想睇下啲車係邊偷
日日上比華利山都吾係辦法
引用:
作者: 小樹 查看文章
我見做左啲任有啲錢諗住去槍鋪改下槍,禁下禁下見到有枝槍寫住免費,咁就拎左
應該間間槍鋪都可以拎到
謝謝解答, 今晚返去試

另外有無版友知邊度有棒球棍執/買? 好懷念4個陣用球棍打天下.....

舊 09-19-13, 12:47 PM   #123
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: jamcat 查看文章
唔駛傷心~ 可能我同你一樣!
你係咪貪平慳分紅請錯2打6, 佢摺埋搞到少咗一包獎品??
呢個故仔教訓你: 平嘢冇好, 好嘢冇平!
仲有~ 來日方長呀!!

其實也知平沒好東西,怎料真是……

傷心不至於,但後來才知可以拿回掉了的錢時真是激心就是了

引用:
作者: sorlohk 查看文章
原來 D 打手係平時 RANDOM 藍色點度救左個 D 人黎
開得多你越多人揀....
受教了

平時都是坐的士多很少遇上random事件,看來以後有空都要自己坐車巡圈了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 01:53 PM   #124
權愛真

註冊日期: Oct 2010
引用:
作者: 權愛真 查看文章
求解答。請問各位,大客機(民航機) 可以搶回來收藏 或 購買嗎?有甚麼方法?
有無師兄師姐知道? THX……
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-13, 03:19 PM   #125
紗理占

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 權愛真 查看文章
有無師兄師姐知道? THX……
大飛機好似係場景,揸唔到,但係都小型客機搶

不過Trevor有個小型飛機場,都可以接偷運武器任務玩下

此篇文章於 09-19-13 03:24 PM 被 紗理占 編輯。
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 09:19 PM

手機版 | APP版