Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
taikin0901 09:16 AM 11-21-13
作者: rokuna:
唔好cut 呀,我同你要左佢
OH.......已經CUT左 , 法國我訂機連4GAME成EUR650 WO . 貴過意大利
大覺屋師真 08:50 AM 11-21-13
我部day one機加day one forza都轉左做Shipping :In preparation for shipment喇,yeah
oldletter 09:06 AM 11-21-13
AMAZON US都過左數
準備轉status
大覺屋師真 09:13 AM 11-21-13
剛收到短訊信用咭過左數了
taikin0901 09:21 AM 11-21-13
作者: oldletter:
AMAZON US都過左數
準備轉status
作者: 大覺屋師真:
剛收到短訊信用咭過左數了
恭喜 , 反而我無過數..........
SONIC_zz 10:43 AM 11-21-13

大覺屋師真 09:56 AM 11-21-13
one個youtube app希望吾好似360果個咁廢. 有時冇開pc又想睇下youtube但360果個冇得選畫質成日得低清
賈圖 10:55 AM 11-21-13
我起手機睇直頭無左個status
ooldmann30 11:06 AM 11-21-13
作者: 賈圖:
咁師兄轉左咩??
大覺屋師真 11:20 AM 11-21-13
狀態又轉左:Articles - expected delivery<睇錯,原來另一個位一直都有依項

手機版果個吾太準確
你拉落底禁 乜乜乜pc 果個制轉番pc版好d
賈圖 11:43 AM 11-21-13
狀態又轉左:Articles - expected delivery

手機版果個吾太準確
你拉落底禁 乜乜乜pc 果個制轉番pc版好d
係喎睇返pc又正常:In preparazione alla spedizione轉左準備岀貨

嚇死我
taikin0901 11:52 AM 11-21-13
係喎睇返pc又正常:In preparazione alla spedizione轉左準備岀貨

嚇死我
你第一版係咪都係Prenotato ?
賈圖 11:54 AM 11-21-13
作者: taikin0901:
唔係,轉左做In preparazione alla spedizione
大覺屋師真 11:56 AM 11-21-13
作者: taikin0901:
我第一版仲係Prenotato
入去detail先係In preparazione alla spedizione
taikin0901 11:11 AM 11-21-13
http://new.livestream.com/accounts/2...player_pop_out
賈圖 11:53 AM 11-21-13
希望星期一會到啦

如果用返自己公司寄就好啦,有無師兄知道通常用咩速遞寄?
D-Joe 12:00 PM 11-21-13
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

作者: pet3:
大陸好像說代理商說 最快8月亞洲有行貨
人地講緊大陸版關亞洲咩事
pet3 12:48 PM 11-21-13
作者: D-Joe:
我都轉左做In preparation for shipment,不過亦未過數

人地講緊大陸版關亞洲咩事
大陸不是亞洲一部分嗎 ?
中國不是香港的一部分嗎 ?

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
大覺屋師真 01:31 PM 11-21-13
我仲系準備中

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了
ooldmann30 02:48 PM 11-21-13
我仲系準備中

唯一擔心既地方係佢一定要搞好kinect語音先出.而國語區大市場大好多.台灣加新市場大陸,夠晒理由先搞佢地先而吾理我地.
真係要睇mshk既造化了
我仲慘,我係尚未發貨
D-Joe 01:36 PM 11-21-13

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣
pet3 02:54 PM 11-21-13
作者: D-Joe:
日本不是亞洲的一部份嗎?邊有得咁計,想FUD就過主
明顯港台會比大陸快,起碼唔洗審呢樣果樣
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊
Alpha 02:59 PM 11-21-13
FUD是什麼意思 ?

FUD,即英语:Fear, Uncertainty, Doubt,意思為懼、惑、疑

唔知係咪咁解

你講xb1 過完年有行貨就唔會俾人哄你啦
D-Joe 03:00 PM 11-21-13
FUD是什麼意思 ?

你說的例子不同
日本 在遊戲界一向獨立一區
而且他之前也講明亞洲是2014”日本除外”

原來這樣連貼消息都比人叫過主.....(發售日期消息又不是壞消息....
好惡啊
難道你認為強國係遊戲界唔叫獨立一區嗎?咁你整部360或PS3既強國行貨黎睇睇
RS 200 02:05 PM 11-21-13

大陸都8月出到
我唔信香港會比他慢
路過,中國真的不是香港一部份,香港是中國一部份先o岩

而家官方未講幾時出,咩野都只係傳聞
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面