Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-02-12, 07:30 PM   #101
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
隻game真係好正
頭先打到冇晒子彈, 周圍逛下想補給, 見到有間屋仔諗住入去睇下有咩偷啦
點知突然間兩架四驅車剷埋黎, 原來係海盜奇襲, 冇彈打乜鬼, 即刻跑上山走為上著
點知跑緊上山咁岩又見到幾隻雞跑緊落黎, 原來比幾條科莫多龍追殺緊
嘩咪講笑比其中一條噬兩下差D冇命, 即刻走番轉頭引D科莫多龍去搵海盜, 自己就匿埋喺草叢入面食住花生睇人龍戰
死剩一個海盜, stealth takedown KO埋佢, 跟住逐條屍搜掠, 逐條科莫多龍割皮, 賺到笑

coop琴日同朋友試過offline分割畫面, 唔係唔好玩, 不過冇乜特別, 變左過版形式打法

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-12, 10:17 PM   #102
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
真係唔可以隨便開槍
其實..我只係想整個銀包姐
好日唔開槍殺隻豬都引左兩車隊...人

舊 12-02-12, 10:19 PM   #103
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
樓上兩個咁搞笑既?
剛才先開始,還未正式冒險,看來比2好好多

舊 12-02-12, 10:30 PM   #104
holsety

引用:
作者: whassupbun 查看文章
隻game真係好正
頭先打到冇晒子彈, 周圍逛下想補給, 見到有間屋仔諗住入去睇下有咩偷啦
點知突然間兩架四驅車剷埋黎, 原來係海盜奇襲, 冇彈打乜鬼, 即刻跑上山走為上著
點知跑緊上山咁岩又見到幾隻雞跑緊落黎, 原來比幾條科莫多龍追殺緊
嘩咪講笑比其中一條噬兩下差D冇命, 即刻走番轉頭引D科莫多龍去搵海盜, 自己就匿埋喺草叢入面食住花生睇人龍戰
死剩一個海盜, stealth takedown KO埋佢, 跟住逐條屍搜掠, 逐條科莫多龍割皮, 賺到笑

coop琴日同朋友試過offline分割畫面, 唔係唔好玩, 不過冇乜特別, 變左過版形式打法
捉迷藏式take down真係好爽, 逐一擊破~
開槍好似打唔完咁...

舊 12-02-12, 10:50 PM   #105
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
請問一下故事同上兩集有無關連?
無玩過前作但係對哩集有啲興趣
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-12, 11:09 PM   #106
whassupbun

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
樓上兩個咁搞笑既?
剛才先開始,還未正式冒險,看來比2好好多
真係好多意想不到既事件隨機發生, 喺河邊見到有人屙尿, 想過去裝下佢前面 點知突然有條鱷魚撲上黎拖佢落水

引用:
作者: holsety 查看文章
捉迷藏式take down真係好爽, 逐一擊破~
開槍好似打唔完咁...
其實佢都幾鼓勵你用潛入式玩法去玩, 例如打outpost, 清場500XP, 但冇警號下清場得到既XP係三倍, 1500XP, 真係要把握機會盡量爭取多D XP, 因為任務冇得重玩, 完左就冇

引用:
作者: 無神論者 查看文章
請問一下故事同上兩集有無關連?
無玩過前作但係對哩集有啲興趣
冇關連, 全新故事

舊 12-02-12, 11:23 PM   #107
holsety

引用:

其實佢都幾鼓勵你用潛入式玩法去玩, 例如打outpost, 清場500XP, 但冇警號下清場得到既XP係三倍, 1500XP, 真係要把握機會盡量爭取多D XP, 因為任務冇得重玩, 完左就冇
真係唔知會爭咁多exp, 暫時都係打獵多, 遲d先殺人

舊 12-03-12, 12:17 AM   #108
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:

:
如果有錢加信得過自己狙擊技術+戰術的話,可以用M700+12X鏡+滅聲器都可以下下1500清場。之後有Z95重好,打身都可以一槍死會重易

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 09:51 AM   #109
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
今日去買唔知仲有無貨 (PS3) 主要比故事吸引住
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 11:09 AM   #110
whassupbun

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
今日去買唔知仲有無貨 (PS3) 主要比故事吸引住
應該唔會冇掛, 哩隻都算年尾主打game, Ubisoft既game大多都唔難搵

兩個家用機版本比較, 360稍勝, 有得揀可以考慮下
http://www.eurogamer.net/articles/di...cry-3-face-off

舊 12-03-12, 12:11 PM   #111
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
360但係個frame好似行唔足30fps...
有得簡都係簡電腦

舊 12-03-12, 12:59 PM   #112
whassupbun

引用:
作者: Sar8 查看文章
360但係個frame好似行唔足30fps...
有得簡都係簡電腦
係呀其實兩個家用機版都廢廢地, 但未至於玩唔到, 玩開家用機都慣左
PC幾時都係皇者, 但依家事實證明真係時候需要出新主機

舊 12-03-12, 05:01 PM   #113
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
哩兩日唔得閒打,只係玩咗開頭, 之後接咗第一個小任務要takedown ja...
MP 同 Co-op都未打

都可以Add埋我一齊玩, PSN: Harrison_Tang96
不過我技術廢
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 05:27 PM   #114
holsety

玩左少少coop 同mp. server好少人玩,
coop 兩個人都開始到, 打左幾版, 都係殺敵清場, 一版版甘過, 重以為會係open world,
mp直頭冇人係入边...

舊 12-03-12, 05:54 PM   #115
whassupbun

引用:
coop 兩個人都開始到, 打左幾版, 都係殺敵清場, 一版版甘過, 重以為會係open world,
你咩版?
我MP都係一路喺lobby等, 睇住D人出出入入, 都唔知究竟要幾多人先可以開波, 不停都係話Waiting for 1 more players to join

舊 12-03-12, 05:59 PM   #116
僕は夢を見てる?

引用:
Trailer 好似都有提到Co-op 唔係Open World, 係不斷殺敵去達到目的
佢個示範片都已經說明咗

MP無人可能個個都Happy Hunting中
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 06:24 PM   #117
holsety

我是ps3版, hkpsn: mark3gold
如果可以似deadisland咁 4條柚柴哇哇咁一起揾個癫佬就正囉

舊 12-03-12, 08:04 PM   #118
ZEROBO

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
原來故事咁正, 玩左2日淨打pvp同coop ...
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 08:06 PM   #119
ZEROBO

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
火鎗佬同重機鎗佬如何最快KO佢?
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 09:33 PM   #120
fatboy04

註冊日期: Nov 2006
請問呢隻game有得online coop story嗎?
定係只有coop mission?
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 09:41 PM   #121
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: ZEROBO 查看文章
火鎗佬同重機鎗佬如何最快KO佢?
C4或者RPG...再唔係你有Heavy Take down skill都得。最後一個方法就只有不停打頭打甩佢面具

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-12, 10:14 PM   #122
僕は夢を見てる?

引用:
作者: fatboy04 查看文章
請問呢隻game有得online coop story嗎?
定係只有coop mission?
Co-op missions only
舊 12-03-12, 10:45 PM   #123
whassupbun

頭先出去已經見到舖頭有隻二手$288
真係唔忍心見到一隻咁正既game咁快就有人放

舊 12-03-12, 11:14 PM   #124
fatboy04

引用:
頭先出去已經見到舖頭有隻二手$288
真係唔忍心見到一隻咁正既game咁快就有人放

Bun, 咁快有人放?? 係ps3定360版?
舊 12-03-12, 11:15 PM   #125
fatboy04

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
Co-op missions only
Thanks!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Far Cry 2 神祕人1號 電視遊戲討論版 128 11-04-09 01:46 AM
Far Cry 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 15 12-16-08 09:03 PM
Devil May Cry 3 PC版 romrom2004 PC電腦遊戲討論版 15 06-24-06 09:20 PM
Far Cry™... Totot PC電腦遊戲討論版 4 03-28-04 09:09 PM
Devil May Cry Bahamut 收藏品討論版 14 01-27-04 11:05 PM

現在的時間是 08:54 AM

手機版 | APP版