Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-28-07, 08:18 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
[英劇][Pearl] 超級無敵羊咩咩 - 逢星期日晚8:00

太正喇, 笑到我透唔到氣

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 10-28-07 08:47 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-07, 08:44 PM   #2
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
引用:
作者: W!LL 查看文章
太正喇, 笑到我透唔到氣
原來沒有任何對白, 仲傻到走去猛咁搵添
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-07, 08:46 PM   #3
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
呢套係英劇
shaun the sheep
http://www.shaunthesheep.com/
明珠應該播左幾個月
TVB Pearl from Aug 12, 2007

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-07, 08:46 PM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: jingying 查看文章
原來沒有任何對白, 仲傻到走去猛咁搵添
冇對白又好笑先掂

大乱闘X
舊 10-28-07, 08:47 PM   #5
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
咪就係「超級無敵獎門狗」個公司製作個囉…

舊 10-28-07, 08:48 PM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
呢套係英劇
shaun the sheep
http://www.shaunthesheep.com/
明珠應該播左幾個月
論壇選項冇得揀英劇
我都係前幾個禮拜無意睇到咋, 正到飛起~

大乱闘X
舊 10-28-07, 08:53 PM   #7
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
釣緊釣緊!
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-07, 10:41 PM   #8
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
可惜得40個episode, 依家明珠已播到尾聲了.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-07, 07:19 PM   #9
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
咪就係「超級無敵獎門狗」個公司製作個囉…

唔怪得知la~
都好好睇啊,我都覺得似「超級無敵獎門狗」@@
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-07, 07:33 PM   #10
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 11281984 查看文章
唔怪得知la~
都好好睇啊,我都覺得似「超級無敵獎門狗」@@
果D羊咪就係「超級無敵獎門狗之著錯褲」…

舊 11-04-07, 08:13 PM   #11
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
做了........

隻羊笑得好奸

舊 11-04-07, 08:15 PM   #12
darkvolver
頹冗