Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-15-02, 01:46 AM   #1
Kessoon
Account Locked
機動戰士開發計劃

註冊日期: Aug 2002
剛剛聽了麥浚龍隻歌.....

平心而論,其實唱得唔差.....
還覺得比起余文樂,消正南把聲有自己既格......
Kessoon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 01:49 AM   #2
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
我還是喜歡他戴眼鏡的樣子…
但我覺得隻「愛上隻狗」真係超難聽…
有人比較好…@@

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 01:50 AM   #3
Kessoon
機動戰士開發計劃

引用:
Originally posted by Kaiser :
有人比較好…@@
我陣係聽過有人.....
舊 11-15-02, 01:51 AM   #4
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
我諗可能係因為"雖無過犯,面目xx"0卦......
仲有,佢老豆同劉華d恩怨搞到咁大
得罪左劉華fans
劉華fans會唔整鑊杰野佢?
不過我一向都唔多理呢班......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 01:55 AM   #5
Kessoon
機動戰士開發計劃

剛聽完趙頌如隻大孩子....隻歌唔錯.
舊 11-15-02, 01:55 AM   #6
Kaiser
ドウケシ

引用:
Originally posted by Kessoon :

我陣係聽過有人.....
呢隻歌加上佢近期的新聞,對佢有少少改觀…
音樂幹線又有佢la…

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
舊 11-15-02, 02:00 AM   #7
Kessoon
機動戰士開發計劃

引用:
Originally posted by Kaiser :
有人比較好…@@
"他戴眼鏡的樣子"是隻歌名,,,?
定係你說喜歡他戴眼鏡??
舊 11-15-02, 02:19 AM   #8
Kaiser
ドウケシ

引用:
Originally posted by Kessoon :

"他戴眼鏡的樣子"是隻歌名,,,?
定係你說喜歡他戴眼鏡??
當然係後者…= =
好明顯好樣左,差少少就認唔到佢

請叫我「小丑」。

舊 11-15-02, 05:23 AM   #9
【闇凶】
Junior Member

註冊日期: Nov 2002
有人mtv勁正 !!! 不過佢之前冇fans fans係佢用自己d錢買番黎架 而家就唔係 真係有fans 跳舞好型仔 個頭更加掂 個樣就唔係咁掂 
【闇凶】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 10:02 AM   #10
沉默是金

註冊日期: Dec 2001
帶?鱁棺駓N咁樣衰~~

舊 11-15-02, 10:06 AM   #11
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
帶左眼鏡係好樣D
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:00 AM   #12
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
講真...佢唱得...真係唔多掂...

舊 11-15-02, 11:32 AM   #13
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
唱功我唔知 ...但樣就一定唔掂....比陳X希仲樣衰...

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 03:23 PM   #14
布甸
Game Master
遊民一族

PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
我覺得佢唱得幾好呀,係個樣怪少少咁啦。

舊 11-15-02, 03:43 PM   #15
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by 布甸 :
我覺得佢唱得幾好呀,係個樣怪少少咁啦。
樣衰得滯!!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 05:43 PM   #16
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

其實唔算樣衰姐

我諗佢好樣過好多人喇

唔係都唔會搵佢去做個偶像派歌手啦
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 07:33 PM   #17
dondon
Game Master
XBOX360必玩

XBox Live GamertagDONNOLO
咁都叫做識唱, 上面d人真係識講笑........

論壇跳轉

現在的時間是 12:21 AM

手機版 | APP版