Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-24-11, 09:40 AM   #26
pksmlo
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 虛空使者 查看文章
點解係屋企做廢人咁諗左成年
我都唔夠贍死
好驚好驚死左靈魂同思想仲會繼續
遺書寫好了,繩子又買好了
打上吊結的方法又學好了
點解總係無勇氣掛頸上去?

點解唔俾機會我
點解妳,佢地一次機會都唔俾我?
點解佢地無論如何都想我死?
點解要迫我去絕路?

點解?
驚死係一件好事~

因為已証明你有比不怕死的長命的技能

她唔比機會你~等同佢唔比機會佢自己~
縱使你幾愛佢~長痛不如短痛~
而家小痛比以後的更痛還好~至少你而家仲頂得到

不招人妒是庸才~你更應該開心~因為你唔係廢人~(我諗我連人妒都冇~)

人地迫你去死~但你冇理由聽人地講去死架?唔為人~都為自己~如果自己走左之後人地偷偷暗笑的話~你才是一敗塗地~只要你未走~你一日都唔會到結算的時候~姐係你一日都唔會知係咪全世界都係想你死~

所以~活下去才能做更多野~

但係~心情要回復哦~
pksmlo 目前離線  
舊 05-24-11, 10:00 AM   #27
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實,每個人總會有佢既理由
但無論係點,最重要,同埋我諗大家都最希望係

樓主可以將佢諗唔通既野同我地分享左先。
我問佢就係想佢去諗, 唔係鬧佢, 你明唔明?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 05-24-11, 10:10 AM   #28
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
既然要活下去
就想想如何活得開心
好多時自己唔想都好都要有取捨
有d野你拎上手唔開心的話就要學識放手

舊 05-24-11, 12:39 PM   #29
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我問佢就係想佢去諗, 唔係鬧佢, 你明唔明?
唔知點解先入為主覺得妳鬧左

舊 05-24-11, 02:34 PM   #30
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
唔知點解先入為主覺得妳鬧左
有種是 鬧醒他的感覺

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線  
舊 05-24-11, 03:49 PM   #31
殺無赫

註冊日期: May 2011
致樓主:
番工GE時候我每日都要對住D好串GE女同事同埋D假人假義GE外國同事架啦...
我女朋友每次嬲我都頭痕好惡頂架啦....咪一樣解決到....
人工得果7000蚊但要還學費14萬比政府咪一樣係咁捱...
大把人慘過你啦.....咁快就想死點對得住生你出黎GE父母呀....
機會要係自己爭取架, 唔好成日將自己留係屋企同外界隔絕固步自封....
人事GE話東家唔打打西家囉...一定有一間岩你做野GE公司架啦....時機係要自己去拎去搵架嗎...
殺無赫 目前離線  
舊 05-24-11, 03:49 PM   #32
綾小路雷太

引用:
作者: pet3 查看文章
有種是 鬧醒他的感覺
←呢種-.-

舊 05-24-11, 03:53 PM   #33
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
點解係屋企做廢人咁諗左成年
我都唔夠贍死
好驚好驚死左靈魂同思想仲會繼續
遺書寫好了,繩子又買好了
打上吊結的方法又學好了
點解總係無勇氣掛頸上去?

點解唔俾機會我
點解妳,佢地一次機會都唔俾我?
點解佢地無論如何都想我死?
點解要迫我去絕路?

點解?
撐住!
我又窮又心臟病仲斷左手都未死,起碼撐到2012睇埋世界末日先!
Godfather教父 目前離線  
舊 05-24-11, 04:16 PM   #34
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
搵工啦...再學番d 野
LonelyBlue 目前離線  
舊 05-24-11, 04:35 PM   #35
殺無赫

醒下啦樓主"Godfather教父話自己又窮又心臟病仲連手都斷左, 但佢都未死....不過如果我係佢GE話我真係會跳樓
殺無赫 目前離線  
舊 05-24-11, 05:47 PM   #36
Godfather教父

引用:
作者: 殺無赫 查看文章
醒下啦樓主"Godfather教父話自己又窮又心臟病仲連手都斷左, 但佢都未死....不過如果我係佢GE話我真係會跳樓
傻嘅,跳樓邊好玩呢,呢個世界大把死法仲好玩啦,人生在世當然玩盡佢
舊 05-24-11, 05:53 PM   #37
殺無赫

有冇得精盡人亡....能在肉圃團上旬職...
我好想咁死架其實XD
殺無赫 目前離線  
舊 05-24-11, 07:51 PM   #38
綾小路雷太

引用:
作者: Godfather教父 查看文章
撐住!
我又窮又心臟病仲斷左手都未死,起碼撐到2012睇埋世界末日先!
Sorry to hear about that
睇唔出你平時咁鐘意玩玩具又影相,原來.......

舊 05-24-11, 07:53 PM   #39
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
人地迫你死你就死, 我地而家迫你唔好死咁你唔好死啦.

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線  
舊 05-24-11, 08:01 PM   #40
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
等天收啦

時辰未到樓主都係積極D先啦, 到俾天收時起碼唔洗後悔

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 05-24-11, 08:30 PM   #41
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
死左仲有好多手尾要跟.. 你死左就知煩

死左=咩都做唔到
你有手有腳仲識打機仲想點呀~

世界就係咁黑暗, 你試下去外國仲黑暗~

你唔做野, 唔緊要
你唔想對人, 唔緊要
你對任何野無興趣, 唔緊要

但你要放棄你生命, 好緊要
做人唔好做到咁無責任
你下輕易言死 有無諗過屋企人?
好好檢討下自己既問題, d人對你唔住, 你咪對唔住番d人lor

你死左, 邊有人記得你
John5 目前離線  
舊 05-24-11, 08:44 PM   #42
available
Crazy Gamer
化可能の人

註冊日期: Jan 2005
其實樓主係咪重係為自己當兵事件而煩惱緊 ??

女死女還在,背後有大好河山,要幾好有幾好。何須走入死胡同 !!!

人好多時會比自己主觀感覺迷惑,你又知佢比機會你就會冇問題 ?

你可能被騙被玩,絕望感更強烈,到時真正嘅西施你都冇緣見到就去報到啦

為 "錢" 途努力
available 目前離線  
舊 05-25-11, 01:31 AM   #43
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
開topic果個唔見左
應該打緊機

不過我覺得你有本事死一早就跳左樓啦
宜家都死唔到就認命把啦

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 05-25-11, 01:32 AM   #44
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
呢D咁o既人佢憑乜可以令你死

舊 05-25-11, 01:47 AM   #45
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
我知道,無論我點做都好,都已經無得返轉頭
越諗就越失落
最近, 開始有d抑鬱.
每日淨係食1,2淡飯. 訓唔到,就算訓到都2,3個鐘醒.
最恐怖係,有晚想入睡果時有少許幻覺. 見到類似地獄既境像.
一堆腐屍係度招手+滿身腐虫. 之後,就無諗過想死既念頭.

此篇文章於 05-25-11 02:04 AM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線  
舊 05-25-11, 04:52 AM   #46
Godfather教父

引用:
Sorry to hear about that
睇唔出你平時咁鐘意玩玩具又影相,原來.......

我斷手後已冇力拿玩具槍、武士刀,我一度好down但而家想通了

p.s. 我影相用部300象手機only
舊 05-25-11, 07:45 AM   #47
pet3
The One

引用:
作者: Godfather教父 查看文章
我斷手後已冇力拿玩具槍、武士刀,我一度好down但而家想通了

p.s. 我影相用部300象手機only
你是楊過斷手還是骨斷了 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線  
舊 05-25-11, 10:55 AM   #48
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 風音 查看文章
開topic果個唔見左
應該打緊機
佢好成功....釣魚

舊 05-25-11, 11:25 AM   #49
pet3
The One

引用:
作者: クラウド 查看文章
佢好成功....釣魚
佢間唔中就會出黎講下自殺
之後次次都只係頭一頁說說後就玩失蹤

上次果自殺貼仲係下邊
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=206274

FGO 目標預算

此篇文章於 05-25-11 11:27 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線  
舊 05-25-11, 02:42 PM   #50
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
i want to die too
but i need to finish my mission

i know pain and sucess are born together
no big deal
Q頭 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 06:57 PM

手機版 | APP版