Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-29-04, 11:32 PM   #1
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
有人看了2046嗎

昨晚看了 只怪自己無咁勁 睇唔明佢想講乜 同埋睇過咁多套戲 呢套係最想中途走人
木村出左好少時間呢....真想知5年....5年呀 拍左GE就係咁?

舊 09-29-04, 11:34 PM   #2
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 管家婆
昨晚看了 只怪自己無咁勁 睇唔明佢想講乜 同埋睇過咁多套戲 呢套係最想中途走人
木村出左好少時間呢....真想知5年....5年呀 拍左GE就係咁?
同我睇多次囉!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-04, 11:39 PM   #3
Minga
God of Gamer
Je T'aime

註冊日期: May 2002
完全地冇興趣

舊 09-29-04, 11:46 PM   #4
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
引用:
唔出奇...d演員都唔知自己拍緊咩

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-04, 11:49 PM   #5
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
其實2046係指一本書定一個年份?
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-04, 11:56 PM   #6
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

睇王導演o既戲係唔需要明的,
純粹去get個feel就得

舊 09-30-04, 12:04 AM   #7
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
作者: 干柿先生+
好似係某酒店的一個房間號碼

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-04, 12:05 AM   #8
cancerman
Game Master

Lightbulb

引用:
作者: 肥陸行鳥
好似係某酒店的一個房間號碼
麗晶大賓館

舊 09-30-04, 12:11 AM   #9
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
王晶又是否有異曲同工之妙 \

引用:
作者: cancerman
睇王導演o既戲係唔需要明的,
純粹去get個feel就得
我不看的....我完全吾buy王家衛個套
可以講我唔識欣賞...我只是覺得他出名在
有個康城字樣令他咁出名

舊 09-30-04, 12:13 AM   #10
Zaku
The One

引用:
木村出左好少時間呢....
事先張揚木村出得 7 mins 之嘛~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-04, 02:57 AM   #11
nlso
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
只可以講
呢套係一套文藝片
唔係甚麼商業片
nlso 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-04, 02:59 AM   #12
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
花樣年華續集~

舊 09-30-04, 03:05 AM   #13
FOKKIT
Banned

引用:
好似係1997年+50年不變=2046
(聽電台講)
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-04, 05:15 AM   #14
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: nlso
只可以講
呢套係一套文藝片
唔係甚麼商業片
呢套唔係文藝片
呢套好明顯係搥仔片
入場要自備「登仔」 \

舊 09-30-04, 11:55 AM   #15
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
自問會睇唔明~所以都係唔入場算~~

我都係鍾意打打殺殺多d~~

舊 10-01-04, 12:07 AM   #16
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
引用:
作者: kofire
花樣年華續集~
唔算係續集既
佢只不過講翻周慕雲係無左蘇麗珍之後果幾年發生乜事

舊 10-01-04, 12:17 AM   #17
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
咱們畫畫,有時為了實用,有時為了表達心中感興

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 12:19 AM   #18
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
偉仔曰:為何吾非最佳男主腳?
評審曰:吾等非以雞眼看戲

此篇文章於 10-01-04 12:21 AM 被 elmond 編輯。
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 12:24 AM   #19
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: 其卵
咱們畫畫,有時為了實用,有時為了表達心中感興
你是藝術家嗎?
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 12:40 AM   #20
Haken Kreuz
Insane Gamer

引用:
可以是小說名

另, 好像是擺放回憶的地方
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 01:19 AM   #21
URA
盡皆過火 盡是癲狂

引用:
作者: Haken Kreuz
可以是小說名

另, 好像是擺放回憶的地方
2046係周慕雲同蘇麗珍曾經一起訂房來寫小說的酒店房no.

此篇文章於 10-01-04 01:23 AM 被 URA 編輯。
URA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 01:24 AM   #22
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: URA
2046係周慕雲同蘇麗珍曾經一起訂房來寫小說的酒店房no.

張曼玉......出左好少鏡頭

舊 10-01-04, 01:40 AM   #23
URA
盡皆過火 盡是癲狂

引用:
張曼玉......出左好少鏡頭
因為張曼玉只係梁朝偉的回憶同小說中出現

舊 10-01-04, 01:50 AM   #24
Kaga

註冊日期: Nov 2002
都唔差丫, 至少睇o個時個腦可以活動下
Kaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-04, 01:53 AM   #25
管家婆
Game Master
wow

咁最後影住個水o候迪水係有咩意思??
仲有一小時 十小時 一百小時後果度又點解??

論壇跳轉

現在的時間是 06:05 PM

手機版 | APP版