Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-25-02, 02:20 PM   #1
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
都唔知係咪做馬既?!

http://appledaily.atnext.com/templat...rt_id=2965520#

咁辛苦做乜丫.. O徙心機捱眼訓..
失業中年漢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 02:30 PM   #2
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
呢度好似有人去架,當時情形係點架???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 02:40 PM   #3
廢人
The One

係有人賣籌
排隊好有問題
商場關門,又唔起定鐵馬比人排,到6點才有得排隊,一個唔小心訓佐就呵~呵~

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 02:46 PM   #4
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
話唔定賣籌個D係收左錢扮賣籌
一本CoCo我估都唔會貴過30蚊, 當盡30蚊一本
30+20 = 50 50蚊一隻Pokemon 賠都賠死佢
PS : 純熟推測
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 04:38 PM   #5
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
Originally posted by chobits :
話唔定賣籌個D係收左錢扮賣籌
一本CoCo我估都唔會貴過30蚊, 當盡30蚊一本
30+20 = 50 50蚊一隻Pokemon 賠都賠死佢
PS : 純熟推測
17蚊...

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 04:40 PM   #6
thom
Ultimate Gamer

價 約 四 百 元.........
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 04:43 PM   #7
迪仔
Game Master

係o羅!!!!!
有D人真係好慘....排左成晚得個吉
迪仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 04:52 PM   #8
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
>>>>>於 早 上 九 時 派 籌 及 十 一 時 開 始 換 購
>>>>>店 員 在 早 上 八 時 許 便 宣 布 所 有 盒 帶 已 換 罄

我諗呢兩點已經可以告佢

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 04:56 PM   #9
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by 魔列車 :
>>>>>於 早 上 九 時 派 籌 及 十 一 時 開 始 換 購
>>>>>店 員 在 早 上 八 時 許 便 宣 布 所 有 盒 帶 已 換 罄

我諗呢兩點已經可以告佢
i 6:20a.m 去到....
巳經有1xx人la
舊 11-25-02, 05:05 PM   #10
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

引用:
Originally posted by 迪仔 :

i 6:20a.m 去到....
巳經有1xx人la
唔係多唔多人既問題
而係:
既然講到明"九時派籌及十一時開始換購"
但係"早上八時許所有盒帶已換罄"
已經係欺騙消費者
而且如果証明真係有賣籌
即係唔單止欺騙消費者
毫無商業道德

PS.呢D係0係business study 學的

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪

此篇文章於 11-25-02 05:09 PM 被 銋瘞嚙踝縛 編輯。
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 05:11 PM   #11
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
我換唔到pokemon,憎死正文社

舊 11-25-02, 05:23 PM   #12
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
如果6點前去到都可以入下雪邊界個位排埋一份
可惜遲左 ....... 半粒鐘
鐵馬又長人又多 , 邊敢入埋去丫
下雪邊界仲要排頭位tim

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 05:28 PM   #13
magnum
シロッコ大尉

那些向記者亂說話的人簡直可恥
當日八時左右派完籌, 並不是換罄
即使當日不派籌, 排頭位的人最多等到11點, 那些拿不到籌的人依然是換不到!

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 06:34 PM   #14
Kaiser
ドウケシ

引用:
Originally posted by magnum :
那些向記者亂說話的人簡直可恥
當日八時左右派完籌, 並不是換罄
即使當日不派籌, 排頭位的人最多等到11點, 那些拿不到籌的人依然是換不到!
佢地睇黎唔知有人排通宵…
所以我好憎佢地…

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 06:52 PM   #15
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by ☆星野琉璃☆ :
如果6點前去到都可以入下雪邊界個位排埋一份
可惜遲左 ....... 半粒鐘
鐵馬又長人又多 , 邊敢入埋去丫
下雪邊界仲要排頭位tim
我連接近也不敢..haha
勁多死保安
舊 11-25-02, 06:53 PM   #16
迪仔
Game Master

引用:

唔係多唔多人既問題
而係:
已經係欺騙消費者
而且如果証明真係有賣籌
即係唔單止欺騙消費者
毫無商業道德

告佢告佢告佢告佢
哈哈哈哈哈哈哈哈
舊 11-25-02, 06:55 PM   #17
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by Kaiser :
佢地睇黎唔知有人排通宵…
所以我好憎佢地…
扮唔知炸wa!!!!
舊 11-25-02, 07:00 PM   #18
Kessoon
Account Locked
機動戰士開發計劃

註冊日期: Aug 2002
細路仔要遇下錯折先得大既...當磨練下啦...
Kessoon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 07:02 PM   #19
magnum
シロッコ大尉

引用:
Originally posted by 迪仔 :
告佢告佢告佢告佢
哈哈哈哈哈哈哈哈
無看POST乎?
沒有犯法, 告什麼?

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 07:06 PM   #20
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
Originally posted by Kessoon :
細路仔要遇下錯折先得大既...當磨練下啦...
我寧願你當我蘿莉都唔好當我細路ar

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-25-02, 07:09 PM   #21
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
今次目的係想宣傳咋?搞到咁,我認為絕對對正文社(其實d帶係咪佢送出?)有負面影響。

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 07:11 PM   #22
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
Originally posted by T.K. :
今次目的係想宣傳咋?搞到咁,我認為絕對對正文社(其實d帶係咪佢送出?)有負面影響。
谷銷量就真

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 11-25-02, 07:20 PM   #23
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by ☆星野琉璃☆ :

谷銷量就真
似la似la
舊 11-25-02, 07:20 PM   #24
andyandyleung
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
angry

引用:

唔係多唔多人既問題
而係:
已經係欺騙消費者
而且如果証明真係有賣籌
即係唔單止欺騙消費者
毫無商業道德

下!!!抄我個招~~~~我一早話呢招最有效架啦~~~~
我地6:15去到,7:30先走,早知留久o的啦~~~~~
andyandyleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-02, 07:28 PM   #25
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
d人分明亂咁唱
有個肥仔係度亂咁唱,d師奶又信佢講,一傳十,十傳百
其實果日排隊沒問題
雖然商場關門,但保安在12點到響美心度整左條隊,到左5點到再將條隊搬上商場,所以中途訓左都沒問題
不過最令人可憎的是居然有人呃細路籌,仲要一次呃兩張,然後賣出去走路

亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:34 AM

手機版 | APP版