Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
日本動漫畫討論版>宮島礼吏 「彼女、お借りします」満足度12 (終)「告白と彼女 -コクカノ-」
supermanlady 09:15 PM 12-15-19
http://kanokari-official.com
原作:宮島礼吏 『週刊少年マガジン』(講談社)
監督:古賀一臣
シリーズ構成:広田光毅
キャラクターデザイン:平山寛菜
音楽:ヒャダイン
アニメーション制作:トムス・エンタテインメント

CAST
水原千鶴:雨宮天
七海麻美:悠木碧
更科瑠夏:東山奈央
桜沢墨:高橋李依
木ノ下和也:堀江瞬

作者: :
TVアニメ『彼女、お借りします』ティザーPV|2020年7月放送
作者: :

亍 ◣ 07:29 PM 07-18-20
男主好討厭既性格,攪到唔多想追落去...
尼路 09:20 PM 07-18-20
作者: 亍 ◣:
放心,漫畫個陣好多人都係咁,包括我.
Lamsze 10:42 AM 07-19-20
但其實好真實,現實好多男仔都係甘,少少野就變狗公無限FF
但當然現實甘樣真係好討厭
Kinny Riddle 04:59 PM 07-25-20
唔得啦,睇完三集後頂唔順決定棄番。

真係好耐未見過咁冇X用到嘔嘅男主角,同埋麻美呢啲咁討人厭嘅控制型腹黑女角色。不過水原走去陪主角癲先至係成件事嘅導火線。

另外兩位後宮登場時先再叫我返嚟睇啦。
亍 ◣ 07:05 PM 07-25-20
#3個厹格真係un頂able.....呢個性格係唔係之後都唔會點變,如果唔係d女真係棄了...
尼路 10:35 AM 07-26-20
呢套野我最迷係明明好多人都頂唔到個主角棄左,但點解可以繼續紅到動畫化……問親都係話為女女頂過落去,真係好迷……
如月釋臣 04:11 PM 07-26-20
為東山,高橋而看
s2001154 06:52 PM 07-30-20
都唔明D後宮番既男主大約都是呢D性格
水原這些出租情人如果現實真的有咁專業的嗎?
定日本限定?
野良猫 08:17 PM 07-30-20
後宮番男主較軟弱都慣咗
但佢一個大話遮一個大話迫水原進退兩難哩點真係好渣
自己都睇到有啲火,跟手仲要有個腹黑悠木搞搞震,成套嘢都係火住睇
s2001154 08:36 PM 07-30-20
作者: 野良猫:
後宮番男主較軟弱都慣咗
但佢一個大話遮一個大話迫水原進退兩難哩點真係好渣
自己都睇到有啲火,跟手仲要有個腹黑悠木搞搞震,成套嘢都係火住睇
現實中20歲處男無拍過拖又真是咁上下海綿體充血廢物
倒是付款租女練習其實是幾好的
絕對好過玩Hgame
s2001154 01:22 AM 07-31-20
補完漫畫
故事係絕對合格的
野良猫 08:45 AM 07-31-20
作者: s2001154:
現實中20歲處男無拍過拖又真是咁上下海綿體充血廢物
倒是付款租女練習其實是幾好的
絕對好過玩Hgame
認同一半
hgame缺點就係冇真實體驗,但一個價格可以試食唔同口味了解一下自己需要都唔錯

租借始終都係服務一種
內心有幾唔滿意都要盡量迎合對方
而且費用昂貴www

如果真係練我情願去聯誼搵炮友
炮友可以假拍拖照常行街睇戲食飯啪啪啪全套練哂www
雖然費用再貴啲但點都好過俾幾粒鐘就三萬円
s2001154 10:01 AM 07-31-20
作者: 野良猫:
認同一半
hgame缺點就係冇真實體驗,但一個價格可以試食唔同口味了解一下自己需要都唔錯

租借始終都係服務一種
內心有幾唔滿意都要盡量迎合對方
而且費用昂貴www

如果真係練我情願去聯誼搵炮友
炮友可以假拍拖照常行街睇戲食飯啪啪啪全套練哂www
雖然費用再貴啲但點都好過俾幾粒鐘就三萬円
one stand night真是幾污穢
不過出來wet得既配置都唔差
日本的出租服務其實都同其他地方唔同
有公司管理同保障
非常適合真是無咩異性圈子接觸的人
一個人無啦啦真是難以開始尋找對像
這種日本出租服務能有效提供方式讓不同的人拉闊圈子是不錯的
價錢可能比真拍拖還便宜
因為雙方是有交易協議自然能管制拍拖過程
亍 ◣ 10:31 AM 08-01-20
#4,男主玩自爆算係加番D分,睇預告反而係自己送死?
s2001154 12:48 PM 08-01-20
#4,男主玩自爆算係加番D分,睇預告反而係自己送死?
其實男主身邊D朋友都夠gay
而都知道麻美呢D唔要得
KENSNAKE 02:44 PM 08-01-20
一次過睇左3集。

男性用下身諗野唔奇,但做到而家咁狗公性格好討厭。

唯一係想睇麻美問題。
s2001154 05:30 PM 08-01-20
作者: KENSNAKE:
一次過睇左3集。

男性用下身諗野唔奇,但做到而家咁狗公性格好討厭。

唯一係想睇麻美問題。
麻美的背景可能會令你失望
基本上就是漂亮的港女
非常簡單的
野良猫 08:19 PM 08-22-20
好複雜嘅關係

其他囡囡加入後應該更亂
axe1292 11:49 PM 08-22-20
今集用ED解釋點解會鐘意男主又幾特別,
但係個原因都真係幾薄弱......
小昭Teddy 04:22 AM 08-23-20
其實東山一踢爆果下就應該要估到東山都係同行啦
個背景設定幾得意, 正式進入黨爭???!
s2001154 11:23 AM 08-23-20
用ED解釋左一大堆野幾好 咁就唔洗用半話時間跑
漫畫都還未完
看來企劃有意志跑向不同結局?
還是對齊漫畫結局?
亍 ◣ 01:30 PM 09-26-20

完....

要不是幾個女角都有吸引力,真係中途都棄了...

結果依然感受唔到男主既吸引力...點解成堆囡可以倒貼到呢個地步....
s2001154 10:08 PM 09-27-20
漫畫都係去到搞電影個位先好D...
仲覺得正確配方應該係 搞電影>奶奶升天>完 咁係最好
始終作者較傾向後宮大亂鬥搞到劇情行行下去去攻略第二個咁
不知是編輯問題還是怎樣.....
動畫其實唔知係咪加左野
漫畫無一幕係麻美釣金龜的但Ending坐高富帥就有D奇怪
其實這套應該叫 千鶴小姐真天使
小昭Teddy 10:48 PM 09-27-20
好彩有第2季
1 2 

返回主題版面