Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-12, 02:36 AM   #901
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
用成堆唔關事既招出COMBO就係最強

我以為空我講完句
"邪神招易筋經真係經過我WO"
就當完左咩完美易筋經條線
無間易筋姦興應該當埋佢o係個招超化入神既野黎最尾用黎整左個幻影出黎

姦興咁鐘意性上
化左灰都識得自己重組架啦

此篇文章於 06-03-12 02:46 AM 被 dust11 編輯。
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 12:05 PM   #902
Louisxxxx
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
九寨2, 阿柒寸火雲邪神果句好正
Louisxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-12, 04:42 PM   #903
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: dust11 查看文章
用成堆唔關事既招出COMBO就係最強

我以為空我講完句
"邪神招易筋經真係經過我WO"
就當完左咩完美易筋經條線
無間易筋姦興應該當埋佢o係個招超化入神既野黎最尾用黎整左個幻影出黎

姦興咁鐘意性上
化左灰都識得自己重組架啦
十字追魂棍可以比佢咁玩, 1~10合埋變第11招
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-12, 01:08 PM   #904
dust11

註冊日期: Aug 2010
下期新龍叫更可怕的邪神
睇到當堂笑出黎
乜有人可以可怕過火雲傳個位著住鞋出爪功既邪神咩
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-12, 08:13 PM   #905
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
一打開本黑龍傳就馬上覺得俾佢呃咗頭8頁了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-12, 09:32 PM   #906
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
買唔買到黑龍傳特別版?問左五六檔報紙檔都無

舊 06-08-12, 10:05 PM   #907
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
一打開本黑龍傳就馬上覺得俾佢呃咗頭8頁了!
佢dup返成個序章落去呀?

舊 06-08-12, 10:08 PM   #908
D-boy

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
佢dup返成個序章落去呀?
dup返之前廣告嗰啲落去....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 01:03 AM   #909
sunnypigdog
滅絕小五郎

預左, 個陣醉拳都好似係咁,

舊 06-10-12, 04:48 PM   #910
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
想問今次個時間又係幾時?
正傳之後?
定外傳之前..?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 05:09 PM   #911
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: dust11 查看文章
下期新龍叫更可怕的邪神
睇到當堂笑出黎
乜有人可以可怕過火雲傳個位著住鞋出爪功既邪神咩
我諗一個「似乎」會用腦的人,應該會比一個「肯定」腦殘的人稍為可怕一點吧......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 06:29 PM   #912
D-boy

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
想問今次個時間又係幾時?
正傳之後?
定外傳之前..?
與正傳同步。
舊 06-14-12, 10:14 AM   #913
yeah yeah

權力幫幾時多左個雪王...

NTR.......
舊 06-14-12, 10:15 AM   #914
yeah yeah

講無極仙丹
抽水哥會唔會出現..

NTR.......
舊 06-14-12, 10:40 AM   #915
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
講無極仙丹
抽水哥會唔會出現..
可能關七一個回馬槍搶左黎食哩~
可以講佢回復功力之餘~仲可以整到佢同李大有仇~

抽水哥都唔係無機會~
不過要睇佢今次講既係邊個時代既抽水哥~青年時代完全無問題~
但如果又係晚年既抽水哥咁佢搶黎無乜意思~(都天下無敵啦仲有神招~果幾十年功力佢真係無乜用~)
比七哥/狂徒食仲好睇d~

另~天下第七都去緊金風細雨樓~佢都有機會呀~
劍橋係咁谷佢~再比佢加多d功力都大有可能...

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 01:20 PM   #916
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
我只想睇門小虎

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-12, 02:19 AM   #917
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: mikemike 查看文章
我只想睇門小虎
但我對「小流文」有不滿, 佢扮報紙個幾頁, 中間d位完全睇唔到, 佢無考慮過薄裝書同厚裝書ge唔同, 直接copy落去, 有d誠意不足

舊 06-15-12, 10:23 AM   #918
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
粗口俠幾搞野
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 08:39 PM   #919
D-boy

香港警察竟然唔識石黑龍,有冇搞錯!
舊 06-17-12, 10:54 PM   #920
yeah yeah

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
香港警察竟然唔識石黑龍,有冇搞錯!
咪係....國際黑社會3大巨頭之一都唔識.....
個班香港黑社會當自己咩料...唔放龍虎門在眼中.?....

NTR.......
舊 06-18-12, 01:06 AM   #921
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
可能關七一個回馬槍搶左黎食哩~
可以講佢回復功力之餘~仲可以整到佢同李大有仇~

抽水哥都唔係無機會~
不過要睇佢今次講既係邊個時代既抽水哥~青年時代完全無問題~
但如果又係晚年既抽水哥咁佢搶黎無乜意思~(都天下無敵啦仲有神招~果幾十年功力佢真係無乜用~)
比七哥/狂徒食仲好睇d~

另~天下第七都去緊金風細雨樓~佢都有機會呀~
劍橋係咁谷佢~再比佢加多d功力都大有可能...
其實正路應該係李沈舟食番, 因為呢個李沈舟好明顯係未食無極仙丹的李沈舟, 唔勁的李沈舟有什麼好睇?
抽水我都想佢出, 不過係"正常年齡"版, 上次改到佢同燕狂徒係死敵而唔係同李沈舟係很無謂的
朱大天王我也想佢出
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-12, 01:22 AM   #922
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
咪係....國際黑社會3大巨頭之一都唔識.....
個班香港黑社會當自己咩料...唔放龍虎門在眼中.?....
當日金鐘六關已經係柴灣話事人, 我點都唔信今日用十關唔可以一個掃全港

舊 06-18-12, 07:15 AM   #923
yeah yeah

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
當日金鐘六關已經係柴灣話事人, 我點都唔信今日用十關唔可以一個掃全港
咪係...
叫大水牛一個都KO哂班友啦....
條4眼佬當自己咩料...

NTR.......
舊 06-18-12, 10:31 AM   #924
凍檸茶
The One
青龍使用者

堆水晶版乜事

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章