Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-11, 01:25 AM   #301
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
話說頭先睇電視竟然見到秦始皇有廣告,已經唔知幾多年冇喺電視上面見到港漫廣告...

舊 03-24-11, 01:31 AM   #302
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
道理哥先最正常~今時今日仲隻抽做大戲~!?
大佬黎ga~show off打k1啦~
做乜野要隻抽je~
我唔知你有冇睇啦,點解會打道理哥係因為:
飛龍係MK話事人,道理哥唔想佢同秋哥打調佢返老尖,
跟住秋哥話飛龍可以避但道理哥冇得避,道理哥唯有焗上...

舊 03-24-11, 01:33 AM   #303
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
我唔知你有冇睇啦,點解會打道理哥係因為:
飛龍係MK話事人,道理哥唔想佢同秋哥打調佢返老尖,
跟住秋哥話飛龍可以避但道理哥冇得避,道理哥唯有焗上...
我第一期睇到e+~
道理哥避左啦結果~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-11, 01:23 PM   #304
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
我第一期睇到e+~
道理哥避左啦結果~
今期未睇
道理哥,要錢啫, 使乜比飛龍送死
自己更加唔會去死

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-11, 08:37 PM   #305
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
今期未睇
道理哥,要錢啫, 使乜比飛龍送死
自己更加唔會去死
結束咪就係你講咁lor~
名譽哩d野~比你~
我照做座館兼唔駛死人~再乘機踩你幾腳~
佢都講得arm~係之前班傻佬培佢一齊癲je~
跟本除左三山~其他人真係為左個爛鬼朵而打......
另~e+打左道理~其實係當打mk定老尖ga~

赤子之心 拯救失落時代
舊 03-24-11, 08:39 PM   #306
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
始皇有爛尾FEEL
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-11, 11:36 AM   #307
凍檸茶
The One
青龍使用者

而家本野真係炆炆地,
十八區生抽王,會唔會省港澳生抽王,東亞生抽王,亞洲生抽王,
比佢係宇宙最強又點

自從唔知400定500期后,
火武發夢,開始勁拖.....

本始皇算把啦
第一期D所謂彩稿, 同火紅比真係差好遠
見住文虎做呂不韋, 真係唔知佢做乜
好在2,3頁話佢係呂不韋, 提一提
如果唔係真係搞到亂哂

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-11, 07:03 PM   #308
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
而家本野真係炆炆地,
十八區生抽王,會唔會省港澳生抽王,東亞生抽王,亞洲生抽王,
比佢係宇宙最強又點

自從唔知400定500期后,
火武發夢,開始勁拖.....

本始皇算把啦
第一期D所謂彩稿, 同火紅比真係差好遠
見住文虎做呂不韋, 真係唔知佢做乜
好在2,3頁話佢係呂不韋, 提一提
如果唔係真係搞到亂哂
火三發夢好似係3xx開始~
一個勁好打既呂不韋~b

赤子之心 拯救失落時代
舊 03-25-11, 07:08 PM   #309
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

功夫~走原創ending~!?
睇黎佢想補完邵淵由大佛一戰~到搵到伝人既一段空白喎~!!
不過當中~佢去過好多地方又會唔會講哩~其他"英雄"又有無機會串一串場哩~
係就出柯宇恆呀~應該幾正~

赤子之心 拯救失落時代

此篇文章於 03-25-11 07:11 PM 被 Mage.千砂望 編輯。
舊 03-25-11, 09:07 PM   #310
dust11

註冊日期: Aug 2010
不勝戰神都可以做天尊
睇黎老天尊真係完全放棄左通天教
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-11, 11:09 AM   #311
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
下期古惑仔終於完伊文華Part戲...

下一Part戲話係講 道友南 由"福田一戰"直到而家嘅前塵往事...
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-11, 04:00 PM   #312
yeah yeah

引用:
功夫~走原創ending~!?
睇黎佢想補完邵淵由大佛一戰~到搵到伝人既一段空白喎~!!
不過當中~佢去過好多地方又會唔會講哩~其他"英雄"又有無機會串一串場哩~
係就出柯宇恆呀~應該幾正~
會唔會crossover個玉婷?定婷玉?
話哂真係見過..
神未必會出..因佢一出
hydra會死..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-11, 04:08 PM   #313
yeah yeah

引用:
作者: dust11 查看文章
不勝戰神都可以做天尊
睇黎老天尊真係完全放棄左通天教
抽起哂自己d仔女
都估到...有d事會係通天教發生..

NTR.......
舊 04-04-11, 04:09 PM   #314
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
會唔會crossover個玉婷?定婷玉?
話哂真係見過..
神未必會出..因佢一出
hydra會死..
我想佢出神呀~

婷玉~雖然係日本~又有呀信二哥~但我諗機會都係細d喇~
神同婷玉出幾格黎睇下都好丫~

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-04-11, 04:18 PM   #315
神木真一
Junior Member

註冊日期: Jun 2009
最後幾大英雄集結對HYDRA都應該唔錯.....
神木真一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-11, 04:22 PM   #316
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: 神木真一 查看文章
最後幾大英雄集結對HYDRA都應該唔錯.....
直頭想佢咁畫啦~

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-04-11, 04:27 PM   #317
yeah yeah

引用:
我想佢出神呀~

婷玉~雖然係日本~又有呀信二哥~但我諗機會都係細d喇~
神同婷玉出幾格黎睇下都好丫~
而家係日本....
一係crossover烏拉拉

NTR.......
舊 04-04-11, 04:28 PM   #318
yeah yeah

引用:
直頭想佢咁畫啦~
叫刀大出埋小說先..
漫畫無咁快出到..
9個英雄都未出哂

NTR.......
舊 04-04-11, 04:46 PM   #319
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
叫刀大出埋小說先..
漫畫無咁快出到..
9個英雄都未出哂
出一出場等卲淵知道英雄並不孤獨都好丫
咪講佢再打HYDRA都係唔夠打~
中途柯大殺出黎救駕然後會合/搵其他英雄作結尾都ok丫~

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-04-11, 04:52 PM   #320
yeah yeah

引用:
出一出場等卲淵知道英雄並不孤獨都好丫
咪講佢再打HYDRA都係唔夠打~
中途柯大殺出黎救駕然後會合/搵其他英雄作結尾都ok丫~
...點都好過本身ending
小朋友,想學功夫嗎.?

NTR.......
舊 04-04-11, 04:58 PM   #321
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
...點都好過本身ending
小朋友,想學功夫嗎.?
我睇過既小說黎講
佢都算係數一數二慘既主角黎~

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-04-11, 05:02 PM   #322
yeah yeah

引用:
我睇過既小說黎講
佢都算係數一數二慘既主角黎~
可能因為最後佢真係得返1條友..唔計公主
咩人同佢有關係都死哂
好在之後佢去日本搵到婷玉...之後可能會見到其他英雄
知道佢唔係一個人戰鬥

NTR.......
舊 04-22-11, 07:16 PM   #323
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
今日見600期買0左本火武,本野終於有番畫功啦...
好感動...同新年個期比,真係天堂與地獄
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-11, 07:22 PM   #324
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
收起蛇貓三皇比其他角色出下, 實在做得太好~

舊 04-22-11, 07:32 PM   #325
dust11

註冊日期: Aug 2010