Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-28-09, 01:50 AM   #151
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: smalltung 查看文章
估唔到你會起佢底...
起底其實唔係咁好. 上網講野都未必係認真~
不過,太多罪狀夾埋一齊就另計啦~

舊 11-28-09, 01:57 AM   #152
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章
10個男人8個都係賤格見異思遷既
十個女人有八個女人都係賤格收兵既~
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 01:57 AM   #153
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
其實同佢嘈完冷靜過後..佢都話..係佢自己錯令我咁多懷疑同埋無理過我..

@_@男人..往往都係事後先應自己錯....
唔好信d咁野
邊有咁易認錯丫
唔好心軟呀

舊 11-28-09, 01:58 AM   #154
POKA
Banned

引用:
其實同佢嘈完冷靜過後..佢都話..係佢自己錯令我咁多懷疑同埋無理過我..

信佢心軟你就輸了~
正如女人有人溝佢個陣,有bf同人講自己冇bf一樣
信佢就傻
舊 11-28-09, 01:59 AM   #155
POKA
Banned

引用:
作者: 忘記密碼 查看文章
起底其實唔係咁好. 上網講野都未必係認真~
不過,太多罪狀夾埋一齊就另計啦~
讚成起底~
佢冇野既,點起都冇野~
舊 11-28-09, 02:19 AM   #156
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
引用:
作者: smalltung 查看文章
估唔到你會起佢底...
迫到某一點既時候就會爆

引用:
作者: POKA 查看文章
十個女人有八個女人都係賤格收兵既~
係?

引用:
讚成起底~
佢冇野既,點起都冇野~
同第1個一樣..@_@
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 02:27 AM   #157
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
--->佢都話..係佢自己錯令我咁多懷疑同埋無理過我

下一句係:如果唔係都唔會比你識穿我

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 02:32 AM   #158
POKA
Banned

引用:
迫到某一點既時候就會爆

係?

同第1個一樣..@_@
好多女仔表面上就算性格上好好
某部份即使有bf 人地問佢都會答追求者冇bf
好多程度上算係收兵,比個假希望人地
不過我就算知我都會扮唔知,由佢吹水,只會係背後唱佢
舊 11-28-09, 02:50 AM   #159
siuterry

註冊日期: May 2007
引用:
讚成起底~
佢冇野既,點起都冇野~
係冇野, 不過冇野完,
你又check唔到野,
果時真係唔方冇野,
冇野到比人討厭
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 04:02 AM   #160
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
我覺得,
對方對自己唔好、同有無需要去起對方底,本身係兩件事,
唔會話因為長期覺得對方對自己唔好、就要起對方底,
覺得唔好咪大家拎出唻傾下,再唔係分手算數囉,
但要去起底,其實代表已經唔信對方,咁樣懷疑法,拍拖會好辛苦。
樓主點解會生出起對方底呢個念頭?
之前已經有蛛絲馬跡對方對自己不忠嗎?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 07:24 AM   #161
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:

佢認既"自己既錯"可能只係指未食到都唔落力搞到冇得食咁解既je

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 08:04 AM   #162
GimGim

註冊日期: Jun 2002
引用:
點解我問佢係咪捨得分手個時佢仲話唔捨得...但唔想睇到我咁辛苦...=_=但點解佢仲要搞到咁=_=本來我覺得唔辛苦都比佢拖到好辛苦=_=...
good sentence, that actually means he doesnt want to be with you no more, give up and try again next time

but you should go out more and meet more friends instead of depend on a MAN

舊 11-28-09, 09:49 AM   #163
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: Middle 查看文章
我覺得,
對方對自己唔好、同有無需要去起對方底,本身係兩件事,
唔會話因為長期覺得對方對自己唔好、就要起對方底,
覺得唔好咪大家拎出唻傾下,再唔係分手算數囉,
但要去起底,其實代表已經唔信對方,咁樣懷疑法,拍拖會好辛苦。
樓主點解會生出起對方底呢個念頭?
之前已經有蛛絲馬跡對方對自己不忠嗎?
有d野大家都有眼睇....
就算你地唔識佢 你地聽我咁講 都會覺得佢身有屎...

我有問過佢..佢一直唔肯講....

佢仲叫過我無咩事都唔好再找佢=-=..
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 10:23 AM   #164
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
就算係2公婆
有時都會向身邊朋友打聽下另一半既野..
何況拍緊拖,對另一半有懷疑.

無錯.起得底即係已經唔信佢
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 11:04 AM   #165
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
幾日無來..原來發展成咁...
男人信得住,母豬會爬樹....
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 11:28 AM   #166
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
有d野大家都有眼睇....
就算你地唔識佢 你地聽我咁講 都會覺得佢身有屎...

我有問過佢..佢一直唔肯講....

佢仲叫過我無咩事都唔好再找佢=-=..
我睇你之前所講,
剩係覺得佢唔識對女朋友好,
又或者係追果陣當係寶、追到之後當係草果類人,
甚至係想就咁唔見唔見當分左手算數。

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
就算係2公婆
有時都會向身邊朋友打聽下另一半既野..
何況拍緊拖,對另一半有懷疑.

無錯.起得底即係已經唔信佢
打聽同懷疑未必等同,
我打聽老婆做野時有無唔開心、唔等於要朋友幫我起老婆底嘛。

舊 11-28-09, 11:58 AM   #167
Banned
GeeGee獸~

引用:
我睇你之前所講,
剩係覺得佢唔識對女朋友好,
又或者係追果陣當係寶、追到之後當係草果類人,
甚至係想就咁唔見唔見當分左手算數。

打聽同懷疑未必等同,
我打聽老婆做野時有無唔開心、唔等於要朋友幫我起老婆底嘛。
=_=我要起佢底..目的只係想查証係我多心..定真係發生事..

每次問佢 都係話無事...無變過....但事實呢....佢呃住我....佢唔想講我咪叫個朋友幫我起個底.....
舊 11-28-09, 12:11 PM   #168
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
=_=我要起佢底..目的只係想查証係我多心..定真係發生事..

每次問佢 都係話無事...無變過....但事實呢....佢呃住我....佢唔想講我咪叫個朋友幫我起個底.....
你未搵朋友起佢底前,其實佢表面上無任何野係顯示佢呃梗你嘛?
又或者呢d 係你直覺,而結果俾你不幸猜中左。
不過想講,
如果以後你遇到一個又自我中心、又唔識對你好、又唔多理你o既男朋友,
你會唔會又因為確認自己係咪多心、就搵朋友起佢底呢?

舊 11-28-09, 12:33 PM   #169
Banned
GeeGee獸~

引用:
你未搵朋友起佢底前,其實佢表面上無任何野係顯示佢呃梗你嘛?
又或者呢d 係你直覺,而結果俾你不幸猜中左。
不過想講,
如果以後你遇到一個又自我中心、又唔識對你好、又唔多理你o既男朋友,
你會唔會又因為確認自己係咪多心、就搵朋友起佢底呢?
其實係有.....

點解唔比我找佢?點解佢會話無咩事都唔找佢...

呢D大家心照....

下次係咁我都會..但我唔會再踢......
舊 11-28-09, 12:41 PM   #170
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
其實係有.....

呢D大家心照....

我明果d 情況有幾唔合理同幾難受,
但處理或解決方法其實仲有好多。
o係呢個時候同你講呢d 野似乎唔係咁應景,
但希望你將來唔會養成起對方底呢個習慣......
咁樣會好影響愛情o既質量

舊 11-28-09, 12:47 PM   #171
Banned
GeeGee獸~

引用:
我明果d 情況有幾唔合理同幾難受,
但處理或解決方法其實仲有好多。
o係呢個時候同你講呢d 野似乎唔係咁應景,
但希望你將來唔會養成起對方底呢個習慣......
咁樣會好影響愛情o既質量
我平心靜氣...同佢講話...其實係咪有野呃住我....係咪出面識左第2個.....佢都係答無..

軟功唔得..我唯有咁做....

其實我唔係無辦法我都唔會行到起底呢一步....

有時D野...唔迫到O黎身都唔會去做最後一步....

如果佢一早肯坦白..因為我比唔到個方面野佢 佢想出面解決

OK..我會接受..因為我真係比唔到個樣野佢..我會去成受返呢個問題既後果...我亦都唔會查/去踢爆~

此篇文章於 11-28-09 12:50 PM 被 ReyMysterioREY 編輯。
舊 11-28-09, 12:55 PM   #172
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
我平心靜氣...同佢講話...其實係咪有野呃住我....係咪出面識左第2個.....佢都係答無..

軟功唔得..我唯有咁做....

其實我唔係無辦法我都唔會行到起底呢一步....

OK..我會接受..因為我真係比唔到個樣野佢..我會去成受返呢個問題既後果...
如果我係你(只係如果),
遇到呢個情況時我會同對方講清楚我想點,
佢都係做唔到的話,咁不如分開冷靜下算數,
就算我係好唔捨得對方......

你又諗下喎,
我有需要時你唔可以俾我,
我同你講我想出去解決、而你又會接受......
呢個可能係好多男人o既夢想,但大部份男人都唔會敢同另一半坦白講出口呀...... ~____~

講真,每個人都可能會有d 唔想人知o既秘密,
果d 秘密未必同自己有關,但係對方就係唔想人知;
我瞞住佢起佢底,隨時會連果d 秘密都起埋。

舊 11-28-09, 01:09 PM   #173
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
其實係有.....
呢D大家心照....
如果個個女友都玩起底, 我諗依個topic 都死好多人~
拍緊拖咁關心人地女友既戀情仲咩? 依d莫須有的罪名~

起底成功只會將事情鬧大~
起底失敗只代表對方隱藏得好, 唔代表一定無野~

引用:
OK..我會接受..因為我真係比唔到個樣野佢..我會去成受返呢個問題既後果...我亦都唔會查/去踢爆~
咁如果一直起唔到,你係唔係繼續信佢?
你一直都起唔到, 咁咪比佢呃足成世~
你要相信你自己既感覺, 你地分手係因為佢唔重視你~
而唔係相信網上既罪証~

此篇文章於 11-28-09 01:17 PM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 01:51 PM   #174
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

註冊日期: Apr 2007
引用:

而唔係相信網上既罪証~
至弊絕大部份人都係靠對方點答"Am I your only one?"呢條問題來決定應唔應該分手

舊 11-28-09, 02:06 PM   #175
siuterry

註冊日期: May 2007
引用:

而唔係相信網上既罪証~
好同意你講法,
比你起到又點,
起唔到又點?
你可以懷疑佢身有屎,
但而家個問題係佢對你唔好,
你要分手, 你起唔起都係分嫁LA,
你搵唔到證據,
佢打後對你唔好,你咪又係螢住佢有屎/就快有屎上身,
同埋得覺得起底呢個行為,
你用得一次, 你第日都會用,
係咪係你個人立場覺得佢有野,
佢就要比你起底?
同一個人拍拖,
我覺得唔等於要擁有埋佢個世界,
咩要講,咩都要一齊做,
更何況起哂佢GE野(你覺得無安全感, 已經夠理由分手),
佢有野要同你講, 佢自己都會講, 唔洗你左諗又諗
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
其實乜野叫做有機??? boycym ~清談館~ 7 01-09-09 04:43 PM
其實打機有冇必要玩到Cossfire咁重本? Minga 手機資訊/電腦軟硬討論 11 12-29-08 04:39 PM
其實這是甚麼心理? 尼路 ~清談館~ 50 12-10-08 02:42 AM
其實咁算唔算盜版? 昏迷童子Sleepy Neo Music UNIVERSE 6 09-27-02 08:59 PM
其實有線咁樣講波..不如... 其卵 體育版 15 06-24-02 03:10 PM

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版