Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-06, 07:37 PM   #101
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
終於有一隻game令我有出360的理由

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 07:37 PM   #102
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
人 vs ms
幾十個人打爆1 個ms ,都幾過隱

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 07:45 PM   #103
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 信長
人 vs ms
幾十個人打爆1 個ms ,都幾過隱
1 vs 1 都有可能.. 一係好似斯羅在08小隊咁射MS裙底, 一係好似汪達與巨像咁爬上MS腹部拮佢一刀.........
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 07:50 PM   #104
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: wing
1 vs 1 都有可能.. 一係好似斯羅在08小隊咁射MS裙底, 一係好似汪達與巨像咁爬上MS腹部拮佢一刀.........
再唔係學東方老頭

雖然d畫面好正,不過都係等出左之後聽埋實際評語先算~

舊 04-06-06, 07:51 PM   #105
wing
格鬥低手

引用:
作者: Gundam MK-2
再唔係學東方老頭

雖然d畫面好正,不過都係等出左之後聽埋實際評語先算~
haha, 咁就有埋龍珠的元素了!
舊 04-06-06, 07:59 PM   #106
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagkimtam
引用:
會有人用hand-hold對ms砲,之前段片已經出現過
即係好似08小隊班遊擊隊咁

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 07:59 PM   #107
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.xboxyde.com/news_2752_en.html
Images and video of Gundam

Downloading 'Press Briefing: Gundam' (18.96 MB)
Game : Gundam
Format : 640 x 480 29.97 fps
Codec : XVID
Download (Download server #1)
Download (Main download mirror)

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 08:10 PM   #108
ai.
RELEASED

看完movie,好似有d怪,地方好空,而且點解d士兵係大平源互射......
希望d士兵係有hp計,唔好一比人射死(人對人時),如果唔係打成世都偷唔會機.
不過點解用機時唔係第一身,要用第3身?

ps.最好笑係上機,好似超人飛上去咁.

此篇文章於 04-06-06 08:16 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 08:15 PM   #109
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
neo大
兩條download link都唔得呀

find a new link
http://dl1.openxbox360.com/dl.php/5a...eos/gundam.avi

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 04-06-06 08:18 PM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 08:18 PM   #110
chunmanx
我ge代號係風

PSN  IDndswii
雖對fps遊戲冇興趣,但倒覺得呢隻game幾有創意同有趣
對比於現在的高達game的話

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 08:21 PM   #111
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
作者: KUSANAGI 草薙
neo大
兩條download link都唔得呀

find a new link
http://dl1.openxbox360.com/dl.php/5a...eos/gundam.avi
我d/l到 wor
睇o左段片, 有D怪

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 08:32 PM   #112
yuchai
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: neo2046
我d/l到 wor
睇o左段片, 有D怪
係超唔掂

Town: DDLaid
yuchai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 08:48 PM   #113
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

XBox Live Gamertagkimtam
第一次見到真實感同戰場感咁高既gundam game
用人時感覺有D似GHOST RECON,不俗,希望能夠加入部位受傷既系統(可以試下拖著受傷既腳黎行)
用MS時亦都反傳統,無自動LOCK ON哩回事
暫時感覺不錯,等進一步消息啦
(不過估計一班動漫迷唔會咁易接受)

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 09:32 PM   #114
chunmanx
我ge代號係風

PSN  IDndswii
引用:
作者: kimtam
第一次見到真實感同戰場感咁高既gundam game
用人時感覺有D似GHOST RECON,不俗,希望能夠加入部位受傷既系統(可以試下拖著受傷既腳黎行)
用MS時亦都反傳統,無自動LOCK ON哩回事
暫時感覺不錯,等進一步消息啦
(不過估計一班動漫迷唔會咁易接受)
我覺得動漫迷都會受
但日本人就未必受
還有那些唔玩fps的人都唔會受
你出一百萬隻好的fps也無用(好似我咁 )

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 11:45 PM   #115
wing
格鬥低手

睇完段片, 野外果個場境真係唔多掂... 場地太空曠, 少高低起伏同take cover的障礙物, 令MS同士兵人數顯得不足, 而且MS轉身動作太快, 唔夠逼真.

至於士兵立即上到MS度我又覺得唔係問題, 如果好似原著咁踏住腳踏伸上去會太慢, 影響遊戲節奏.

依家呢段片唔多掂, 但我覺得d缺點其實都可以解決的. 呢隻野有潛質.
舊 04-07-06, 12:17 AM   #116
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
鋼彈版 BattleField?

舊 04-07-06, 12:28 AM   #117
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Rance
完全係
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 01:24 AM   #118
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Rance
佢能夠做到BattleField一半咁多人就好...好似大家所講, 場地空礦<-因為要就番d MS, 但佢又懶得將個場整仔細d. 人又少...希望正式版時改晒依d缺點就好

我三條link都d/l唔到

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 12:55 PM   #119
ai.
RELEASED

看左段Chrome Hounds新片,如本以為隻gundam出到咁.
如果成隻game將d人仔改灑為機械人,唔用人仔就幾好呢;只係要機械人的bc就好la.
引用:
至於士兵立即上到MS度我又覺得唔係問題, 如果好似原著咁踏住腳踏伸上去會太慢, 影響遊戲節奏..
我都明,不過我覺得好似w咁(好似出現過),有支繩槍仔拉過人上去,只要有發射動作便行,之後好似段影片一樣快也沒問題.

此篇文章於 04-07-06 01:53 PM 被 ai. 編輯。
舊 04-07-06, 01:09 PM   #120
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
d 片d/l唔倒,
就咁睇圖覺得冇一種gundam game ge感覺...(隻game 好唔好玩就唔知, 可能係一隻好ge fps game 都唔定)

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 01:32 PM   #121
kevinhty
Crazy Gamer
~負けないで~

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDkevinhty
XBox Live Gamertagkevinhty
其實都唔係咁差姐,
畫面一流,白兵戰可能有d唔不足,
但ms d動作幾真實(感覺上有d似dc果隻),唔似dx咁似人...
總結:fans必玩~

不過真係好似bf...

舊 04-07-06, 01:35 PM   #122
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: AiStudio

我都明,不過我覺得好似w咁(好似出現過),有支繩槍仔拉過人上去,只要有發射動作便行,之後好似段影片一樣快也沒問題.
慢慢上得黎都比人殺左

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 01:48 PM   #123
ai.
RELEASED

引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
慢慢上得黎都比人殺左
邊個話要慢
我係指上之前要有一個動作,只後我理得佢上去speed有幾快.

舊 04-07-06, 02:22 PM   #124
wing
格鬥低手

引用:
作者: kevinhty
不過真係好似bf...
其實08小隊都有呢d戰地feel, 所以隻game都用陸高.
舊 04-07-06, 02:48 PM   #125
kevinhty
Crazy Gamer
~負けないで~

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDkevinhty
XBox Live Gamertagkevinhty
引用:
其實08小隊都有呢d戰地feel, 所以隻game都用陸高.
希望有陸高之如都有吉吉啦,唔會冇掛...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
動漫名言/名台詞收集 KAGA08 日本動漫畫討論版 185 03-23-09 10:05 AM
『機動戦士ガンダムvsガンダム』Vol.2  香港已出 ambrose35hk 街機遊戲討論版 1003 04-15-08 02:01 AM
[討論] 地雷片糖衣陷阱癈GAME發洩討論區 IDGAF 電視遊戲討論版 389 01-31-08 10:50 PM
『機動戦士ガンダムvsガンダム』15部作品MS登場 2008年初春稼働予定 money 街機遊戲討論版 1007 11-03-07 06:31 PM

現在的時間是 03:34 PM

手機版 | APP版