Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 770 1270 1670 1720 1760 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1780  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
digiharuka 01:18 PM 08-23-19
作者: gingq7:
其實大家而家抽卡係單抽定十連?

我一直都係信奉單抽, 但自從改左十送一後, 好似成個抽卡logic唔同晒
- 以前好少機會會連續十次單抽都係3星, 但而家成日都連續十次以上全3星
- 單抽出農具的機率低到不正常, 以前衰極都大約一半係農具一半普通禮裝, 而家8-9成都係普通禮裝
- 以前非洲時間最多半日至一日, 而家我係分開3-4日, 每日不同時段咁單抽, 都可以連續10幾張3星卡
改變是多了連續那個button 而非10送1, 那個單抽下去只會覺是少一次而已(但有強迫症要工整除外)

還是“時間帶” 這模糊概念吧, 我一堆拿皇禮裝都不知吃好定賣好

其實我目標達成也只是最後連續5次完成(共6張次), 心情真複雜
Hextor 08:32 PM 08-23-19
單抽神教千秋萬世
成年除左福袋都冇試過10抽中PU 5星
第一次10抽中2隻5星中他媽摸同弓周拿真係想掟機
the fool 01:58 AM 08-24-19
其實大家而家抽卡係單抽定十連?

我一直都係信奉單抽, 但自從改左十送一後, 好似成個抽卡logic唔同晒
- 以前好少機會會連續十次單抽都係3星, 但而家成日都連續十次以上全3星
- 單抽出農具的機率低到不正常, 以前衰極都大約一半係農具一半普通禮裝, 而家8-9成都係普通禮裝
- 以前非洲時間最多半日至一日, 而家我係分開3-4日, 每日不同時段咁單抽, 都可以連續10幾張3星卡
印象中玩咁耐石抽都係十連,雖然用符十抽間唔中都會有4或5星(禮),但就係貪佢保底1人+1 4星
(可能自從個FD同我講派Login bonus果陣抽係最好之後都係一直係果個時間帶抽)
反而我覺得PU率好似低左
柚原このみ 09:45 AM 08-24-19
除左獅子兔,今期中到既45星角全部單抽出貨(爭沖田未中)
細路翔 10:35 PM 08-26-19
半退坑教

今次居然350石乳上寶二,武藏寶一都未見到沖田同大龍娘
the fool 12:59 AM 08-27-19
估唔到聖杯可以咁用
今次event點解唔好似下總果陣o既聲或最終勝負咁,其他果d把聲真係好脫力
另外,竟然有劍式靈衣(雖然我無orz)
柚原このみ 12:49 PM 08-28-19
魔獸戰線第零話b
柚原このみ 02:05 PM 08-28-19
ALL IN 任,人性丫b
pet3 08:14 PM 08-30-19
葉池真的不是人抽吧

2月時抽阿榮 1200先出一隻

停抽到現在
抽斯卡蒂
現在快1000石也沒有
digiharuka 08:18 PM 08-30-19
作者: pet3:
葉池真的不是人抽吧

2月時抽阿榮 1200先出一隻

停抽到現在
抽斯卡蒂
現在快1000石也沒有
當時我是1000石出術師
梅林嘛.... 仲多啦
Hextor 08:06 PM 09-01-19
fever任冇得3t真係麻煩

沖田さん真身又冇水著又冇,大失敗
GN00508771 08:45 PM 09-03-19
作者: Hextor:
fever任冇得3t真係麻煩

沖田さん真身又冇水著又冇,大失敗
咁先好 FEVER擺明俾你賺錢用⋯打多d唔好咩

聽日會係休魚期定復刻呢

另外 聽日系統大更新 各位最好搞定引繼先
the fool 01:27 AM 09-05-19
想問下有無師兄同我一樣情況:
唔知係隻game問題定我部電話開題,開左game load完就停左o係介紹鯖果度無反應(最神奇係個mon熄左連個mon都開唔返好彩識得Hand Reset,如果唔係連電話都無得用)佢load果陣都無事,一彈句叫你點擊畫面就hand 左
之前部機都成日熄左mon會跳返出主畫面,入返game就話屏幕沒有回應,今日更新完入到game好似試過一次話記憶體有問題,但之後試過開到一次game,入去打完兩個幕間都完全無問題...
頭先手多TK左再開又入唔到
seks 04:01 PM 09-06-19
作者: the fool:
想問下有無師兄同我一樣情況:
唔知係隻game問題定我部電話開題,開左game load完就停左o係介紹鯖果度無反應(最神奇係個mon熄左連個mon都開唔返好彩識得Hand Reset,如果唔係連電話都無得用)佢load果陣都無事,一彈句叫你點擊畫面就hand 左
之前部機都成日熄左mon會跳返出主畫面,入返game就話屏幕沒有回應,今日更新完入到game好似試過一次話記憶體有問題,但之後試過開到一次game,入去打完兩個幕間都完全無問題...
頭先手多TK左再開又入唔到
今日有更新,更新完得唔得?
the fool 02:12 AM 09-07-19
作者: seks:
今日有更新,更新完得唔得?
尋日問過人叫我試下update部電話更新,結果攪左兩個鐘先update得哂(因為之前我成日聽我屋企人話update完電話有問題,雖然係其他牌子,但我用落無乜問題就懶得update)
今日試左幾次無問題,應該之前有野撞搞到hand機
GN00508771 01:36 AM 09-11-19
FGO、2019年8月に売上170億円以上を達成 世界で最も売れているモバイルゲームへ

4周年+泳裝 咁就170億
pet3 07:45 AM 09-11-19
作者: GN00508771:
FGO、2019年8月に売上170億円以上を達成 世界で最も売れているモバイルゲームへ

4周年+泳裝 咁就170億
如果是全球的話
中服出斯卡蒂大量人爆死也有關

我身邊包含我都有3人千石以上先抽到一隻斯卡蒂

GN00508771 09:26 AM 09-11-19
作者: pet3:
如果是全球的話
中服出斯卡蒂大量人爆死也有關

我身邊包含我都有3人千石以上先抽到一隻斯卡蒂
国別で見ると日本が約81%、中国が8%、アメリカが5%と続いており、またAppStoreでは3位、Google Playでは1位になったとのことです。

81同8同5⋯⋯
Sar8 10:28 AM 09-11-19
佢冇封地區所以世界各地既月豬早就來左日版玩
而其他版本又特別慢一年到年半
gingq7 12:08 PM 09-11-19
所以兔乳上有無得強化吓
仇信衰還衰, 白值ATK起碼都係5星級,
兔乳上的ATK慘到連4星露維雅和送角摔角姐姐都不如, 普攻畫面好有氣勢, 但跳出來的數字就好似R痕咁
Sar8 02:27 PM 09-11-19
加攻遲1T
加NP少10NP
加暴傷唔包實有卡

成隻野強化不如留D機會比D有得救既人
gingq7 05:56 PM 09-11-19
無話難救既
只要技1改成全隊, 即時變神角
Sar8 08:56 PM 09-11-19
無話難救既
只要技1改成全隊, 即時變神角
想太多
the fool 01:52 AM 09-18-19
聽日終於開波,希望準時開到
証,鎖,技石,炉心,勲章,鉄杭,凶骨同種火都好缺,今次可能真係要打夠100箱先得
雖然上年全部過哂,但真係唔想打多次大河同狂X,好煩
最初見到天の鎖以為改張圖就當新code,check返原來之前果張係4星
Sar8 09:46 AM 09-18-19
果4樣loop得既野我都唔缺
可能打返廿個箱儲下肥就算
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 770 1270 1670 1720 1760 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1780  ... 最後

返回主題版面