Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-04, 10:57 AM   #1
閃令令既陳占
Junior Member
暗部無名小卒

註冊日期: Oct 2003
Smile 借問聲FULL METAL PANIC有冇出過任何周邊產品呢?

如題...唔該哂咁多位~
閃令令既陳占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-04, 01:43 PM   #2
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
限定版DVD送的計唔計?
另外盒旦就好似出過.........

舊 02-05-04, 01:48 PM   #3
MΛkubeX
Ultimate Gamer

盒旦出過 ^^

單買50-60$
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-04, 01:58 PM   #4
Asurada
機動六課的一等空尉

最左手邊個兩隻~

舊 02-05-04, 02:20 PM   #5
閃令令既陳占
暗部無名小卒

回Asurada:
我想問仲有冇得買哩套限定版DVD呢?
若有既話..邊度有得買?
麻煩哂~
舊 02-05-04, 02:23 PM   #6
閃令令既陳占
暗部無名小卒

唔好意思...
Asurada
請問你套FULL METAL PANIC扭蛋係邊度買架?
依家仲有冇貨呢?
舊 02-05-04, 02:24 PM   #7
閃令令既陳占
暗部無名小卒

§ A L C H E M I S T §
我想問仲有冇盒蛋買呢依家,仲有係邊度有得買呢?
舊 02-05-04, 02:24 PM   #8
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
好似無現貨!!星人度有得訂!!但第二輯的vol.1好像缺貨中!!

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-04, 02:26 PM   #9
閃令令既陳占
暗部無名小卒

麻煩哂蘿莉藍戰士
我問一問星人先~
唔該哂~
舊 02-05-04, 02:26 PM   #10
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
Originally posted by 閃令令既陳占 :
套野都好耐啦!!邊仲有就唔知!!

天道語錄:
舊 02-05-04, 02:32 PM   #11
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
唔好意思...
Asurada
請問你套FULL METAL PANIC扭蛋係邊度買架?
依家仲有冇貨呢?
現在出了再版.....
不過就算有都要一套買,無得只買FMP的女角....
你可以到信和地庫藍貓問下(約360左右)

舊 02-05-04, 02:59 PM   #12
閃令令既陳占
暗部無名小卒

唔該哂Asurada
我今晚落去睇睇先..
因為實在太鐘意哩套卡通啦
順帶一問..知唔知邊度有齊1-6集既FMP既漫畫呢?
我行左好多間都唔齊~
舊 02-05-04, 03:10 PM   #13
MΛkubeX

引用:
去chic 之堡睇睇
舊 02-05-04, 03:11 PM   #14
MΛkubeX

引用:
回Asurada:
我想問仲有冇得買哩套限定版DVD呢?
若有既話..邊度有得買?
麻煩哂~
好似未出...

[del.]

此篇文章於 02-05-04 03:16 PM 被 MΛkubeX 編輯。
舊 02-05-04, 03:11 PM   #15
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by § A L C H E M I S T § :

去chic 之堡睇睇
個套上星期五去已經無佐LU~

舊 02-05-04, 03:12 PM   #16
白薔薇騎士
まきちゃん

要1-6漫畫!!好似有少難度!!!可去童年夢或信和再唔係就創天啦!!都無就要過灣仔188d舊書店問啦!!仲有套蛋不妨問多幾間先買!!以免買貴貨!!

天道語錄:
舊 02-05-04, 03:14 PM   #17
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
Originally posted by § A L C H E M I S T § :

好似未出...

重有21日 :@_@":
第4?

天道語錄:
舊 02-05-04, 03:16 PM   #18
MΛkubeX

引用:
Originally posted by 蘿莉藍戰士 :

第4?
sorry. 打錯
舊 02-05-04, 03:17 PM   #19
MΛkubeX

引用:
Originally posted by 蘿莉藍戰士 :
要1-6漫畫!!好似有少難度!!!可去童年夢或信和再唔係就創天啦!!都無就要過灣仔188d舊書店問啦!!仲有套蛋不妨問多幾間先買!!以免買貴貨!!
信和一代有齊
舊 02-05-04, 03:17 PM   #20
白薔薇騎士
まきちゃん

呢度有樣睇!!
http://www.gaforum.org/showthread.php?s=&threadid=76517

天道語錄:
舊 02-05-04, 03:45 PM   #21
閃令令既陳占
暗部無名小卒

借問聲信和一代係邊黎架?
同埋套限定DVD幾時出呢?
唔該哂~
舊 02-05-04, 03:56 PM   #22
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
借問聲信和一代係邊黎架?
同埋套限定DVD幾時出呢?
唔該哂~
係在信和三樓近扶手電梯果間!!
而fmp?f1-3熱賣中第4會在廿幾號到出!!上一輯就神早出晒都係要訂!!一樣公仔送(我無詳細資料”)

天道語錄:
舊 02-06-04, 11:13 AM   #23
閃令令既陳占
暗部無名小卒

多得咁多位既幫忙..
我己經係信和一代度入手了第一至第六集漫畫
亦都係CHEAP之堡度搵到盒蛋,但只有千鳥..仲要成八草野..太貴啦
唔知邊度仲有哩套盒蛋呢
係旺角我已經搵左好多間都冇..如皆旺,先達,兆萬等等~
希望在坐咁多位高人幫幫手
舊 02-06-04, 11:14 AM   #24
閃令令既陳占
暗部無名小卒

wonder

係度亦想問一問..係米全港都冇哂第一集DVD呢?
舊 02-06-04, 12:59 PM   #25
白薔薇騎士
まきちゃん

盒蛋方面,試下幫你問下人啦!!而DVD你係要第二輯?應該無冇掛!!或者可以問下D日本動漫精品店有冇!!但唔好期望太大,就算有都會好貴!!而訂都無可能訂啦!!日本方面都好似缺貨,而網上投,價錢都很高!!最好方法都係去多D舖頭睇!!碰下運氣可能都有機會買到的!!

天道語錄:

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GBA Metal Max R 改, Metal Max 2改 新圖 neo2046 手提遊戲機討論版 13 09-05-05 10:24 AM

現在的時間是 10:33 AM

手機版 | APP版