Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-03-10, 01:02 PM   #251
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: kohta 查看文章
用KEY WORDS去搵朋友
ICQ係幾好架
不過唔知點解沒落左…
好似因為要收錢?!
其實都唔知幾時開始興msn的....
facebook已經取代左icq既地位~~~
卡柏 目前離線  
舊 04-03-10, 01:03 PM   #252
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 卡柏 查看文章
鳥獸散.......

我.....我是個不折不扣的男孩來
嘩哈哈~~我估依家出POST傾緊既
全部都係男既

舊 04-03-10, 01:03 PM   #253
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
好似因為要收錢?!
又唔係喎
以前我響ICQ真係會係咁去ADD人
反而依家響FB,唔識既人我多數都唔會ADD

舊 04-03-10, 01:04 PM   #254
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
其實無目的都唔1定要女仔... 出黎吹水幾好ga....
你地通常會做乜
唔介意新人的話我都想見下大家

(問題係我係為左個學術區條日文學習link以及美麗的版主hitomi而reg呢度,冇打機....機聚唔啱feel)

如果唔介意,我會出來的XD 無什麼專長, 就是死剩把口
shiro_b 目前離線  
舊 04-03-10, 01:05 PM   #255
shiro_b

引用:
嘩哈哈~~我估依家出POST傾緊既
全部都係男既
可能有女仔你唔知
長頭髮白皮膚大眼晴, 再加埋眼鏡娘小蘿莉XDDDDD
舊 04-03-10, 01:06 PM   #256
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
其實無目的都唔1定要女仔... 出黎吹水幾好ga....
係囉
識多D朋友都唔錯丫

舊 04-03-10, 01:07 PM   #257
shiro_b

引用:
依家icq都仲有... 你可以試下wo...
喂....仲有人用icq的嗎!!咩年代??

我係8個數字,5字頭的XDDDDD
舊 04-03-10, 01:07 PM   #258
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: shiro_b 查看文章
可能有女仔你唔知
長頭髮白皮膚大眼晴, 再加埋眼鏡娘小蘿莉XDDDDD
O Really!??!?!
請現身吧xD

舊 04-03-10, 01:07 PM   #259
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:

我係9個數字
唔知點解
我到依家都仲背到自己個icq no.

舊 04-03-10, 01:08 PM   #260
卡柏

引用:
你講起上網識女仔
有件事分享下
我有個兄弟玩開影會影下糖水相咁
最近迷上左個二十出頭的model仔
我click佢fb睇,4000幾個frd,都係仔
咁我兄弟同佢keep住msn,覺得好高興啦
我話人地點會睇中你,佢唔信
前幾日個女仔突然sms佢

"我唔見左相機"

跟住佢問我咩意思

我話我小人之心度君子之腹....講左d 佢唔啱聽的話

那天夜晚佢話: 個女仔已經有新機....

然後埋怨自己唔靚仔,冇錢

真係想一掌打醒佢
這就是現實....
有d人係分唔清的
引用:
依家icq都仲有... 你可以試下wo...
icq仲有人會玩??
不過講開icq, 我依家既女人 (未婚妻), 雖則以前係學友仔, 但都係o係icq contact番先發展到依家既地地步~~~
卡柏 目前離線  
舊 04-03-10, 01:08 PM   #261
shiro_b

引用:
O Really!??!?!
請現身吧xD
如果有咁點..要tum人先肯出來吧..成堆麻甩點會肯現身架....
你搞聚兼請佢食飯約出來好了XDDDDD
舊 04-03-10, 01:09 PM   #262
shing1013
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
好似因為要收錢?!
應該02-03左右係更替期

引用:
係囉
識多D朋友都唔錯丫
對上有情版聚

shing1013 目前離線  
舊 04-03-10, 01:09 PM   #263
shiro_b

引用:
我係9個數字
唔知點解
我到依家都仲背到自己個icq no.

因為我地記性好!!!!!

(乘機讚自己,讚埋你XDDDDD)
舊 04-03-10, 01:10 PM   #264
shing1013
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:

我已經完完全全唔記得

shing1013 目前離線  
舊 04-03-10, 01:10 PM   #265
卡柏

引用:

我.....8個數字2字頭....
後尾就唔知幾多個數字1字頭......
卡柏 目前離線  
舊 04-03-10, 01:12 PM   #266
shiro_b

引用:
作者: shing1013 查看文章
我已經完完全全唔記得
我已經超過五年冇用ICQ
FB成日有人add我但我都ignore
聽聞好多人上FB 呃人
舊 04-03-10, 01:12 PM   #267
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:

我都係5字頭,54887698不過已經唔記得PW

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 04-03-10, 01:12 PM   #268
shiro_b

引用:
我.....8個數字2字頭....
後尾就唔知幾多個數字1字頭......
我00年開的,兄弟你呢??
莫非係90年代??
舊 04-03-10, 01:12 PM   #269
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
如果有咁點..要tum人先肯出來吧..成堆麻甩點會肯現身架....
你搞聚兼請佢食飯約出來好了XDDDDD
嚇都嚇死左…仲邊敢現身…?

引用:
作者: shing1013 查看文章
對上有情版聚
受唔受新朋友既先~

引用:

記性既男性
會記得D特別日子xD
你係唔係想講依D呀?

舊 04-03-10, 01:13 PM   #270
shiro_b

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

哇卡卡~我仲記得pw!!!好醒!!!(憨居仔自己讚自己)
舊 04-03-10, 01:13 PM   #271
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
我既ICQ NO.係114906637
PW我都仲記得…

舊 04-03-10, 01:14 PM   #272
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
你地通常會做乜
唔介意新人的話我都想見下大家

(問題係我係為左個學術區條日文學習link以及美麗的版主hitomi而reg呢度,冇打機....機聚唔啱feel)

如果唔介意,我會出來的XD 無什麼專長, 就是死剩把口
呢樹我都係新人,末出過黎gaf活動,有的我都會去攪下事.....
專mac.forum 果面間唔事都有食飯...不過通常成抬都係相機,hot item咁...吹水之中又玩下人地D野,食飯...
平時forum d人搵我都係不離整mac野...... 有時仲整完先相認.... -_-;

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線  
舊 04-03-10, 01:15 PM   #273
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
我既ICQ NO.係114906637
PW我都仲記得…
我係5123292

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線  
舊 04-03-10, 01:15 PM   #274
shiro_b

引用:
嚇都嚇死左…仲邊敢現身…?
以本人所知貴版有一位02年reg的會員今晚會和一位長頭髮大眼晴白皮膚,兼眼鏡娘小蘿莉一起吃飯...XDDDD
是會員喎
舊 04-03-10, 01:15 PM   #275
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
我00年開的,兄弟你呢??
莫非係90年代??
我97-98年到

真係忙,又要RE呢度又要睇甲子園

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 04:50 AM

手機版 | APP版