Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-10, 11:13 AM   #1
Roger-YuGi
Crazy Gamer
K-COSMOS

註冊日期: Aug 2003
直身 Figure 透明膠箱

想買個直身透明膠箱裝one piece POP
因為想擺入房, 唔想擺去廳個玻璃櫃
去奇趣睇都係得D打橫嘅膠箱
有邊度可以買到呢? TKS!

舊 09-05-10, 11:48 AM   #2
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Roger-YuGi 查看文章
想買個直身透明膠箱裝one piece POP
因為想擺入房, 唔想擺去廳個玻璃櫃
去奇趣睇都係得D打橫嘅膠箱
有邊度可以買到呢? TKS!
大約幾大? 盒蛋 size 大少少吉吉島都有. 友人就直接去金魚街訂做自己想要 size.
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 12:12 PM   #3
Roger-YuGi
Crazy Gamer
K-COSMOS

而家隻山治都15cm闊x25cm高
之後想入返隻熊都成30cm闊x40cm高, 或買一個大箱入哂都可以
金魚街訂做貴唔貴 ga?

舊 09-05-10, 12:20 PM   #4
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
之後想入返隻熊都成30cm闊x40cm高, 或買一個大箱入哂都可以
30cm x 40cm 都幾大下...
友人幾年前訂做都過百 (唔肯定幾大, 不過大約都有 20 x 20 左右)
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 12:50 PM   #5
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
金魚街勁貴

去上海街,新填地街果度睇好過
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-10, 08:33 AM   #6
Roger-YuGi
Crazy Gamer
K-COSMOS

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
金魚街勁貴