Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-12-02, 03:02 PM   #351
一赤長
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 赤色渣古 :
阿釘個網最大問題係D POSTS好亂同RE RE下話唔俾RE......

唔...........
一赤長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-02, 04:40 PM   #352
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by 赤色渣古 :
阿釘個網最大問題係D POSTS好亂同RE RE下話唔俾RE......
冇法...
就轉LB5000,好嘛?
定phppb
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-02, 04:44 PM   #353
赤色渣古
God of Gamer
半退休狀態

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagUCrab
無用過, no comment...
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-02, 05:15 PM   #354
dan
sun shine™

引用:
Originally posted by 藍色的麥斯 :
最近有唔少新人都係來自dan個私人網的,
到底係點樣黎哩度??
係咪有人睇到聯合部DX上面個BANNER???
我個網本身有link過黎GAF
同埋 efsfvszeon.uhome.net
唔比人響我討論版post link主要係自己唔鐘意
舊 09-12-02, 09:23 PM   #355
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
Originally posted by 大埔開心渣古王 :

因為link左黎哩度 !!而dan個私人網的talk room又容不下我
便黎哩度
點會容不下你???
係你自己唔留言咋-_-"

舊 09-12-02, 09:43 PM   #356
一赤長

引用:
Originally posted by fishs330 :

點會容不下你???
我在dan個私人網第一個post就俾人x到飛起 !!!又點會容得下
舊 09-12-02, 10:01 PM   #357
一赤長

引用:
Originally posted by fishs330 :

點會容不下你???
我在dan個私人網第一個post就俾人x到飛起 !!!又點會容得下
舊 09-12-02, 10:34 PM   #358
赤連邦兵
Senior Gamer
DX 浪仁

引用:
Originally posted by 藍色的麥斯 :
最近有唔少新人都係來自dan個私人網的,
到底係點樣黎哩度???
我好耐之前已經係哩個Forum 出現過架la
不過無乜人記得之ma

To 乜林兄:
嗨嗨 ~~~~
赤連邦兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-02, 10:47 PM   #359
阿魚

引用:
Originally posted by 大埔開心渣古王 :

你冇留意咩......串你果個人係我地唔識,連佢個留言名都係求其打既
證明d人只係想搞事串下人ja嘛

舊 09-12-02, 11:08 PM   #360
hackhack
Senior Gamer
黑力

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by 赤連邦兵 :

我好耐之前已經係哩個Forum 出現過架la
不過無乜人記得之ma
我都是...

舊 09-12-02, 11:11 PM   #361
一赤長

引用:

你冇留意咩......串你果個人係我地唔識,連佢個留言名都係求其打既
證明d人只係想搞事串下人ja嘛
口我.................
舊 09-13-02, 12:34 AM   #362
札古斯<tai po>
Guest

一個討論版應該自由度好大gei~
言論自由ma...惡意中傷就唔好lar
  回覆時引用此篇文章
舊 09-13-02, 12:42 AM   #363
EX-S GUNDAM
ゴロキツト/ココロ

引用:
Originally posted by 伍等兵dan :
我個網本身有link過黎GAF
同埋 efsfvszeon.uhome.net

你地明嗎??DX機友們??

pso http://www.geocities.jp/psoabc/id.html
http://golokit747.mysinamail.com/is_coming.html<-相片
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/golokit747/my_photos更新日:28-09-05
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A1%B5
EX-S GUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-02, 02:21 AM   #364
dan
sun shine™

引用:
Originally posted by EX-S GUNDAM :
你地明嗎??DX機友們??
咁又點?
個網我既 =)
舊 09-13-02, 02:30 AM   #365
阿魚

引用:
Originally posted by 札古斯 :
一個討論版應該自由度好大gei~
言論自由ma...惡意中傷就唔好lar
我又唔係版主...
無得delete個post架...
何況係言論自由,佢要post d乜野,我都理唔到

舊 09-13-02, 07:03 PM   #366
基路亞(正版)
Junior Member

hi every body

我係由最速傳說討論區來的,謝多多指教 ,頭文字D玩家一名

舊 09-13-02, 08:56 PM   #367
Basara
Crazy Gamer
3倍速專用赤色VF~

Re: hi every body

引用:
Originally posted by 基路亞(正版) :
我係由最速傳說討論區來的,謝多多指教 ,頭文字D玩家一名
hi ~~

--意指否定傳統權威
隨心所欲,自由豁達的生存意志
語源為(VAJRA)
    ---其意為鑽石
Basara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-02, 09:08 PM   #368
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
搭訕王呀呀呀呀~~~~~~

舊 09-13-02, 09:09 PM   #369
基路亞(正版)

引用:
Originally posted by 傑 :
搭訕王呀呀呀呀~~~~~~
搖搖板

舊 09-13-02, 09:10 PM   #370
MKB
Ultimate Gamer
でっていう

XBox Live Gamertagmkbmakibao
This topic will be locked
呢度唔同最速,嚴好多架~~

此篇文章於 09-13-02 09:16 PM 被 MKB 編輯。
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-02, 09:15 PM   #371
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by 基路亞(正版) :

ark post~____~

唔好再犯

尼度唔可以嫁...

舊 09-13-02, 09:17 PM   #372
MKB
Ultimate Gamer
でっていう

XBox Live Gamertagmkbmakibao
唔好呃POST或只POST ICON,好醜都打幾隻字落去。

嚴禁出現粗口或其他侮辱字句。

凡開TOPIC者,於內容只POST ICON,不論TOPIC多有意義與否,一律列為呃POST。

請係正確討論區開TOPIC~此舉係對該區版主之尊重行為。

請盡量不要重覆主題或類似內容的文章,及不要發表一些與該版無關之主題。

我地呢到係討論區而唔係CHAT ROOM,請唔好開尋人TOPIC!
亦請勿開個別『友好』談天主題!
睇睇版規先,如果唔係你好唔得閒~_______~
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-02, 12:37 AM   #373
一赤長

引用:

我又唔係版主...
無得delete個post架...
何況係言論自由,佢要post d乜野,我都理唔到
算la!!都係好耐之前!!
舊 09-14-02, 02:16 AM   #374
WAI1982

小弟初黎步到

HIHI,各位好,小弟初次上來,本人最喜愛的是STG遊戲的,亦看到論壇有很多高手,請多多指教(我玩1945III較多)
WAI1982 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-02, 11:33 AM   #375
連連
↓進入第二個人生↓

註冊日期: Mar 2002
你好你好~~~
有冇打DX or 頭文字D架?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 08:02 PM

手機版 | APP版