Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
<<繼續談情>>>替朋友不值呢..
ReyMysterioREY 07:20 PM 09-13-09
其實我首先要說...件事主角不是我啦..是我一個朋友....

剛才聽完個朋友 吐 心事..有感而發吧XDD

係咪世界上全部既男人遇到感情問題就最叻閃?點解唔面對面決定呢?..

點解咁多男人都係咁?咩都只係識逃避?只係識閃?

其實女人要既野真係簡單過簡單...就是一個清楚的答案吧

- 好...發洩完... -
管家婆 07:23 PM 09-13-09
作者: ReyMysterioREY:
係咪世界上全部既男人遇到感情問題就最叻閃?點解唔面對面決定呢?..

怕麻煩怕手尾 怕氹丫麻
ReyMysterioREY 07:27 PM 09-13-09
作者: 管家婆:
怕麻煩怕手尾 怕氹丫麻
所以我太嬲....又要怕麻煩....又要暗戀的人=_=..

(吹到咩一聲~)
Orage 07:34 PM 09-13-09

[個人意見]

我覺得係對方唔知點應對先而回避啫......

知點應對都應該會即答覆既......

連知點應對都唔覆既就好有問題啦~~~

[/個人意見]

所以我太嬲....又要怕麻煩....又要暗戀的人=_=..

(吹到咩一聲~)
個個都有唔同既戀愛方式既...冇話咩既~~~XD
ReyMysterioREY 07:40 PM 09-13-09
作者: Orage:
[個人意見]

我覺得係對方唔知點應對先而回避啫......

知點應對都應該會即答覆既......

連知點應對都唔覆既就好有問題啦~~~

[/個人意見]

個個都有唔同既戀愛方式既...冇話咩既~~~XD
O_O...又要給人假希望..但又唔行動..為啥?...男人所謂乎?..
Orage 07:57 PM 09-13-09
O_O...又要給人假希望..但又唔行動..為啥?...男人所謂乎?..
好多人都希望得到對方歡心而開"空頭支票"

到最後做唔到咪去逃避囉...
ReyMysterioREY 08:03 PM 09-13-09
作者: Orage:
好多人都希望得到對方歡心而開"空頭支票"

到最後做唔到咪去逃避囉...
呢D就係最傷女人個心
Orage 08:20 PM 09-13-09
呢D就係最傷女人個心
係架......奈何有好多人依然都係咁做......
綾小路雷太 07:44 PM 09-13-09

其實唔只男人既,有時唔識面對前面問題係人性既特點之一。
唔去面對有好多原因,唔識 / 有陰影係最普遍
如果妳真係有心引個答案出黎,不妨嘗試唔好硬碰硬
然後遁遁善誘咁,旁敲側擊咁勾佢答個問題,有時人放鬆左反而好說話哩

ps~ 妳個題,令我諗起第二樣野
第一個反應係『下,又黎?』
ReyMysterioREY 07:46 PM 09-13-09
作者: 綾小路雷太:
其實唔只男人既,有時唔識面對前面問題係人性既特點之一。
唔去面對有好多原因,唔識 / 有陰影係最普遍
如果妳真係有心引個答案出黎,不妨嘗試唔好硬碰硬
然後遁遁善誘咁,旁敲側擊咁勾佢答個問題,有時人放鬆左反而好說話哩

ps~ 妳個題,令我諗起第二樣野
第一個反應係『下,又黎?』
邊樣先?XDDD
哈哈~~
綾小路雷太 02:59 AM 09-14-09
邊樣先?XDDD
哈哈~~
睇VERSION 1的TOPIC名,我諗起另一個人.......
ReyMysterioREY 11:08 AM 09-14-09
作者: 綾小路雷太:
睇VERSION 1的TOPIC名,我諗起另一個人.......
邊個先?..

林曉培?xd
歌絲˙暮斯 06:40 PM 09-14-09
香港男人普遍真係比較無承擔左 d
Diana 01:05 PM 09-15-09
男人會答女人:[有D野...唔知好過知...]
Seppie 01:58 PM 09-15-09
男人就係咁賤格
我係接受唔到男人既點既!
如果要接受到男人呢點先有幸福
我寧願終世冇人要
loser 02:21 PM 09-15-09
作者: Seppie:
男人就係咁賤格
我係接受唔到男人既點既!
如果要接受到男人呢點先有幸福
我寧願終世冇人要
社會的錯 b
Seppie 03:04 PM 09-15-09
作者: loser:
社會的錯 b
咁係ar ma
與其咁樣俾人玩, 俾人浪費我青春同時間
倒不如自己把心一橫, 只顧自己努力發展事業努力搵錢俾自己買花戴
mihimaru GT 08:47 PM 09-15-09
你話男人最叻閃避感情事
女人咪又係至叻對你玩無視

依d野睇人ga je,怪就怪遇唔到好人

返回主題版面