Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14
攻略及心得交流區>Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.2
Terry仔 06:10 PM 11-23-17
作者: 滅龍士:
我依家仲有打,出街面聯話我ok。你邊日同去邊度方便?我就你/
我10成都係online 玩
lunn 06:31 PM 11-24-17
作者: Terry仔:
係咪勁少人打?
我search 二名,都係得兩間房
一定係小左人打
但唔會搵唔到人打既
我晚晚都有開黎玩吓
二名房都唔會無呀

今日中午開黎玩都仲有人打緊
滅龍士 12:32 AM 11-30-17

1:29:57-1:38:19,幫打G級獰猛化泡狐龍:
Terry仔 09:31 AM 12-08-17
打完二名G5級,再上打特級
套裝重有無得up上去?
hap3afrien 09:03 PM 01-15-18
白電龍個電波有無得擋?
我盾斧紅盾擋唔到, 但無試gp得唔得
滅龍士 02:42 PM 08-08-18
http://www.capcom.co.jp/support/faq/...8_0141595.html
E-shop出咗Ver1.4.0 update
rayho 02:23 PM 08-20-18
FYC, 歐美版出中文patch
ronchung 08:22 PM 09-01-18
請問大家知唔知日、美版可唔可以上網連線? 或者面聯?
另外,Capcom 有無講日版會唔會都有中文patch?
mrk 03:29 AM 11-09-18
作者: ronchung:
A1:由PS2既MH、PSP既MHP、3DS既MH3、MH4、MHX全部美日版都係分開計,
所以呢隻有中字既美版MHXX同日版都係連唔到架啦!

A2:望番Capcom重未有幫其他日版自家Game加中字,
所以機會幾低下!(利申:我都有買sw日版MHXX架!不過只玩左震就封印左啦!)
魚伕 11:22 AM 11-09-18
作者: ronchung:
https://www.facebook.com/12376783430...9000104118904/

有中文patch

之前MHXX 日同港版都可以連線,新的就不清楚了。

正常應該可以全球共同連線的。
暗黑騎士 03:44 PM 11-09-18
呢隻係遲來美版所以至會有中文下載氹客, 日版出咗成年應該唔會有
美日應該SERVER唔同, 我估連唔到, 有待求証
charcsc2000 04:40 PM 11-09-18
MHXX和MHGU不可連線...本人親測, 兩隻都有..
基本上MHGU暫時少一個USJ任務, 其他都有保留~
魚伕 06:38 PM 11-09-18
作者: charcsc2000:
MHXX和MHGU不可連線...本人親測, 兩隻都有..
基本上MHGU暫時少一個USJ任務, 其他都有保留~
一樣既遊戲。。仲要同一廠商。。。仲要同一機體。。。唔比連線。。SO SAD。。
mrk 02:16 AM 11-10-18
作者: 魚伕:
一樣既遊戲。。仲要同一廠商。。。仲要同一機體。。。唔比連線。。SO SAD。。
呢個係由PS2日版同美版初代MH已開始有既問題,
所以Capcom做既MHW既W就係想全世界都能夠一齊連線組隊玩咁解!
mrk 02:20 AM 11-10-18
作者: 暗黑騎士:
呢隻係遲來美版所以至會有中文下載氹客, 日版出咗成年應該唔會有
美日應該SERVER唔同, 我估連唔到, 有待求証
你講得啱,
Cap水就係見美版遲日版出,(另外重要遲過MHW出)
大部分美版MH玩家都去晒玩MHW,
所以呢次美版MHXX加中字係為左氹客,
同埋試下華語市場重有幾多人接受日式既MH系列!
charcsc2000 11:27 AM 11-12-18
作者: 魚伕:
psp年代已經係咁...預左啦....

作者: mrk:
你講得啱,
Cap水就係見美版遲日版出,(另外重要遲過MHW出)
大部分美版MH玩家都去晒玩MHW,
所以呢次美版MHXX加中字係為左氹客,
同埋試下華語市場重有幾多人接受日式既MH系列!
呢次mhgu有中文...真心睇得明係好玩左好多....
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14

返回主題版面