Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-11-12, 06:28 PM   #126
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
你都識講話唔識打問人點打啦,去攻略區啦pls
你明唔明離題同劇透嘅分別呀...?
(我在意嘅只係我明明完全冇MENTION劇情上嘅嘢但俾人話劇透囉...)

PS.劇情唔講得攻略唔講得咁呢個POST用嚟做咩? 吹水ONLY?

此篇文章於 02-11-12 06:31 PM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-12, 10:27 PM   #127
pi220
Senior Gamer
>そっとしておこう

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDmomuratan
引用:
作者: 如月刃 查看文章
唔咁著點色誘敵人套料同服務玩家

RAYMOND
反而在意佢個髮型,感覺好似PSP隻聖女貞德其中一個角色咁
其實都OK啦..
個人好鍾意新角色keith同quint呢個組合XD
bio入面頭一次有呢種性格既角色!
雪山短袖猩猩我就唔講喇...
RAYMOND的話係勁似JOJO入面一條友(唔記得叫乜名)

舊 02-11-12, 10:37 PM   #128
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
基本上成隻遊戲、包括故事性,我都覺得好enjoy/好玩過Bio5。

舊 02-11-12, 11:58 PM   #129
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
岩岩出左機就係為左玩呢隻 game,個 3d 好正

jill nice 尻

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 12:38 AM   #130
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
RAID mode似乎有排煲…
而家升到Level 11。
頭先出3ds聚
剛剛同我玩Raid Mode個網友係Lv 50
佢麥林攻擊力係幾萬
佢打第6關個Boss係一發槍打死
佢D關又玩到熟哂極速咁speed run
同佢玩左無耐已經升左6個Lv
合作玩真係易過單打好多
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 01:39 AM   #131
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
http://www.youtube.com/watch?v=DqIpy...layer_embedded

睇番最初公佈段片係打喪屍
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 03:54 AM   #132
ComeLOLoh

同人online玩真係升得快好多。
歡迎Add我。
(Online玩部3DS好似快好多無電咁)
Charge足再on過…
今日打左成晚。

舊 02-12-12, 12:06 PM   #133
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
歡迎Add我。
今日打左成晚。
WIFI +3D +最大光度,
真係幾食電下。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 07:18 PM   #134
www43w2002
Insane Gamer
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
作者: Y.Bird 查看文章
WIFI +3D +最大光度,
真係幾食電下。
所以玩親都要差住電玩
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 07:32 PM   #135
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
好少開最光@@

多數只係開3...3d通常都唔開了
自己玩就會開下
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 09:15 PM   #136
www43w2002
-[[認領受付中]]

引用:
作者: cknjoshua 查看文章
好少開最光@@

多數只係開3...3d通常都唔開了
自己玩就會開下
開3d通常開4..屋企唔3d果時就1..有時o係街打光得濟睇唔到都會開3
舊 02-12-12, 11:11 PM   #137
cknjoshua
Crazy Gamer

引用:
作者: www43w2002 查看文章
開3d通常開4..屋企唔3d果時就1..有時o係街打光得濟睇唔到都會開3
依隻game我1不能(就算我係屋企都係開2)
因為有d位真係太暗好難睇....

3d多數就3
係街好少玩...冇音效怪怪的...

玩耐左就會熄3d玩
係有時邊叉邊打就開下
舊 02-13-12, 03:11 AM   #138
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
想問吓...如果GAME內3d較到「非常強」,會唔會再食電D?
(平時都係開4度光+3D+最大聲,D電都去得OK快~~)

舊 02-13-12, 09:59 AM   #139
ericwpk
Crazy Gamer

PSN  IDericwpk66
我尋晚 3 級光度, 省電 mode on, 開聲, 開 3d, 3d 較最最強, full charge, 由 12點幾 online 打到 3 點幾
都未紅燈

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 04:00 PM   #140
cknjoshua
Crazy Gamer

引用:
作者: ericwpk 查看文章
我尋晚 3 級光度, 省電 mode on, 開聲, 開 3d, 3d 較最最強, full charge, 由 12點幾 online 打到 3 點幾
都未紅燈
LAST到咁耐-0-??

我部機唔得....
唔知係唔係舊電用得耐...
舊 02-13-12, 04:34 PM   #141
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
想問吓...如果GAME內3d較到「非常強」,會唔會再食電D?
(平時都係開4度光+3D+最大聲,D電都去得OK快~~)
應該唔會,
一開3d= 開左2個mon,
當然食電。

所以不開3d 玩3ds 係會沒了一半橫向解像度。

至於景深係個圖像視差問題,
應該不太影響電量。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 10:14 PM   #142
ericwpk
Crazy Gamer

PSN  IDericwpk66
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
LAST到咁耐-0-??

我部機唔得....
唔知係唔係舊電用得耐...
今日 4 點零玩到 7 點就紅燈, 應該全開大約都係 3 小時到

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 10:29 PM   #143
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
歡迎Add我。
今日打左成晚。
岩岩 FC 加左你
有機會一齊玩下

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 03:30 AM   #144
ComeLOLoh

引用:
作者: sivina 查看文章
岩岩 FC 加左你
有機會一齊玩下
好呀,加埋你。

今晚玩得3個半鐘部DS已經叫就黎無電…
升到Level 39。

舊 02-18-12, 10:23 AM   #145
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
Zero Punctuation reviews Resident Evil: Revelations
http://www.escapistmagazine.com/vide...il-Revelations

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 10:20 AM   #146
www43w2002
-[[認領受付中]]

有冇人見過邊度有得訂=[搵極都搵唔到
舊 02-19-12, 11:20 AM   #147
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: www43w2002 查看文章
[]http://www.e-capcom.com/ec/srDispProductListProductLink/doProductLink/1/1/A10003444/10/10/srDispProductList/images/product/m/A100034441010.jpg[/IMG][IMG]http://www.e-capcom.com/ec/srDispProductListProductLink/doProductLink/1/1/A10003444/10/10/srDispProductList/images/product/sub/A100034441010_sub3.jpg有冇人見過邊度有得訂=[搵極都搵唔到
因為呢隻機袋個牌子唔夠HORI個名咁響, 香港係無人返貨的, 要自己去日本網站訂...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 01:02 PM   #148
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
想問一下,而家出面賣緊幾錢?
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 01:53 PM   #149
shodanng2
留言太密會比人ban

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問一下,而家出面賣緊幾錢?
日版四百幾
美版二百幾
舊 02-21-12, 03:35 AM   #150
shodanng2
留言太密會比人ban

http://www.youtube.com/watch?v=DSIqD...4&feature=plcp
刀仔打最後Boss

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Biohazard 6 綜合情報 Vol.3 | 已售 | 禁止劇透 W!LL 電視遊戲討論版 1071 07-03-14 03:08 PM

現在的時間是 04:13 AM

手機版 | APP版