Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-15, 09:04 PM   #1
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
FIFA16 PC/PS4/PS3/XboxOne/360

FIFA 16 Trailer - Women's National Teams are IN THE GAME
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 09:37 AM   #2
blkt177549
Junior Member

註冊日期: Sep 2012
女足都有!ea真係估你唔到
希望今次可以做好D生涯模式,唔好剩係集中ut
blkt177549 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 12:21 PM   #3
jackiecwc
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
仲會有中超添!

https://hk.lifestyle.yahoo.com/%E6%9...133853721.html
jackiecwc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-15, 09:44 AM   #4
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
PC版實有玩家MOD 到全裸女子足球
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-15, 07:35 PM   #5
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
k記重吾出招,women eleven

舊 06-03-15, 07:53 PM   #6
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
k記仲會出game 咩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-15, 08:10 PM   #7
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
你話呢一個時期如果K社出隻Fox Engine Winning+女角幾好呢?絕對有料打贏FIFA。
可惜…K社簡直白白送左成個market share比EA。

舊 06-03-15, 11:04 PM   #8
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
其實EA响15時已經無野好更新, 今次加個女足落去, 我覺得咁叫有返D誠意, 好過晒K廠以往加小小野或者改前改後就叫一隻新版黎得好, 所以... 算啦, 16都係玩FIFA.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 02:19 AM   #9
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: HON HON 查看文章
其實EA响15時已經無野好更新, 今次加個女足落去, 我覺得咁叫有返D誠意, 好過晒K廠以往加小小野或者改前改後就叫一隻新版黎得好, 所以... 算啦, 16都係玩FIFA.
Winnig仲有無得玩都成問題

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 07:59 AM   #10
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
仲有2016, 係咪最後一集就唔敢包

Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 09:55 AM   #11
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: jackiecwc 查看文章
用中超隊, 係咪可以唔出糧?
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 10:06 AM   #12
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 一一 查看文章
但要收買對方球員 ; 球證
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 10:07 AM   #13
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 一一 查看文章
引用:
作者: Alpha 查看文章

可能只係手機game
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 03:48 PM   #14
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
呢輪FIFA咁多新聞, 強烈要求加個會長選舉MODE, 當選可以收黑錢買黑哨左右賽果
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 03:55 PM   #15
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: mario0606 查看文章
Winnig仲有無得玩都成問題
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
你話呢一個時期如果K社出隻Fox Engine Winning+女角幾好呢?絕對有料打贏FIFA。
可惜…K社簡直白白送左成個market share比EA。
引用:
作者: Alpha 查看文章
剛剛路過見大家咁講,請問Konami有咩事?佢地話左唔會再出Winning?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-15, 05:25 PM   #16
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
有冇睇上面POST, 社長話全力發展手機遊戲
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-15, 06:15 PM   #17
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
幾時出?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-15, 12:58 PM   #18
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: blkt177549 查看文章
女足都有!ea真係估你唔到
希望今次可以做好D生涯模式,唔好剩係集中ut
我都係玩career冇玩ut
但睇見佢資源放曬去UT又加埋女足,
睇怕今集都唔會有大改進
感覺佢突登整差d career迫人玩UT
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-15, 04:04 PM   #19
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: DC 97 查看文章
幾時出?
年經game 應該 9月

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-15, 04:56 PM   #20
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: Avelcain 查看文章
我都係玩career冇玩ut
但睇見佢資源放曬去UT又加埋女足,
睇怕今集都唔會有大改進
感覺佢突登整差d career迫人玩UT
今年的UT完全Fail
應該係有印coin bug,去到早幾個月前d coin平到唔值錢(RMB)
結果偉大EA bug就fix唔到,唯有強國式限價
笑到傻,UT少哂人玩
原本諗住下年應該有唔少人棄返FIFA過去WE...點知跟住K社就不斷執哂d家用機game

舊 07-12-15, 06:21 PM   #21
okabe

引用:
作者: DC 97 查看文章
幾時出?
FIFA16 9月尾
WE2016 10月頭

http://www.4gamer.net/games/303/G030353/20150707012/
舊 07-12-15, 08:48 PM   #22
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
今年的UT完全Fail
應該係有印coin bug,去到早幾個月前d coin平到唔值錢(RMB)
結果偉大EA bug就fix唔到,唯有強國式限價
笑到傻,UT少哂人玩
原本諗住下年應該有唔少人棄返FIFA過去WE...點知跟住K社就不斷執哂d家用機game
兩邊都唔爭氣
FIFA捱出頭打到對家頹晒就hea做
WE見無得賺直頭想唔做

BTW, FIFA 16有女足暫時較特別, WE的相片edit波衫好似以前都有
另外FIFA搵比利做廣告會唔會立flag呢
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 06:36 PM   #23
okabe

http://www.4gamer.net/games/303/G030353/20150806072/
舊 08-07-15, 10:56 AM   #24
lovexjapan2008
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
幾時有港職聯同中超

http://sagajap.blogspot.com/
lovexjapan2008 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 11:28 AM   #25
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
WE2015聽人講話幾好玩, 仲有人話WINNING IS BACK, 於是我花左300幾蚊買左隻返屋企試
我冇FOLLOW 2015有乜改善, 但玩落感覺同我對上一隻玩過的2012差唔多
球員動作都係有d生硬(唔夠FIFA自然)
唯一值得讚係人臉比FIFA靚好多

以前係玩慣WE覺得FIFA唔爽
而家係玩慣FIFA覺得WE唔真實

不過最令我唔想買WE既原因都係真實聯賽太少
聽講2015代WORLDWIDE銷量FIFA係贏WE 25倍
雖然我都應該唔會再俾機會WE, 但我都唔想WE摺埋
因為冇左競爭FIFA就唔會進步

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Need for Speed Reboot | 今期玩迫真 | SIGN UP FOR THE CLOSED BETA ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 90 03-02-16 09:09 PM
[多機種] Far Cry 4《極地戰嚎 4》| PC、PS4、Xbox One、PS3、Xbox 360 | 2014年11月20日推出(今次去喜馬拉雅山打土皇帝!?) IDGAF 電視遊戲討論版 124 01-28-16 07:11 PM
[多機種] [PS4, Xboxone, PC] Just Cause 3 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 38 12-12-15 02:17 PM
[多機種] [PS4, XboxOne, PC] Never Alone | 庫克灣部落委員會 | 已出 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 8 11-25-14 10:12 AM
[多機種] [PS4, XboxOne, PC] Hellraid overhauled ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 06-16-14 10:58 PM

現在的時間是 05:21 AM

手機版 | APP版