Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
收藏品討論版>超合金討論區 IV
康~~ 07:56 PM 01-28-12
作者: GN00508771:
先唔好計上色 單單係股關節戈度改番已經值得

http://blog.livedoor.jp/zgmf2/archives/52246665.html
今日岩岩買左1set3件~我唔知之前果版個關節差成點~不過我手上呢個我覺得幾好~個股關節可動性好大

上下左右點轉都得~
GN00508771 07:58 PM 01-28-12
作者: 康~~:
今日岩岩買左1set3件~我唔知之前果版個關節差成點~不過我手上呢個我覺得幾好~個股關節可動性好大

上下左右點轉都得~
之前戈隻唔係差

只係股關節同肩戈度好鬆 鬆到"條條FING"...我戈條LINK都有新舊版對比
kyo353 06:46 PM 01-29-12
尋日買左隻SR創聖...開盒冇耐頭個白圈就斷左
maxiell 09:51 AM 01-30-12
邊到有sr古鐵&白騎士買?大約幾錢?
亂1120 08:24 PM 01-30-12
想問下點樣換set2架飛機上去
小弟隻主體係初版
但果陣砌左飛機上去發現好難除落黎@@
準備買set2
想了解下點除落黎
有d怕會拆爛
Irwin 10:59 PM 01-30-12
作者: 亂1120:
想問下點樣換set2架飛機上去
小弟隻主體係初版
但果陣砌左飛機上去發現好難除落黎@@
準備買set2
想了解下點除落黎
有d怕會拆爛
我係買再版的,應該一樣吧?
都係响背後插入去的,即係你慢將舊飛機愎拔出就應該可以了。

P.S.
新版換飛機唔難,而且插完都算結實穩定。
另,估唔到新版隻手的關節係夠力裝著大鎚舉起而又唔跌落o黎…
同時背後係裝緊SET 2的飛機,攏完舉鎚POST都仲算企得穩,真係有D意料之外…

heyman774 11:51 PM 02-02-12
我同樓上差唔多
舊飛機插得好實....有D唔知點拆
flpchoho 09:24 PM 02-24-12
今日旺角入手天之志雷馬,$388
我係我 09:27 PM 02-24-12
$365入左志雷馬,隻野QC唔錯
希望會出真志雷馬
flpchoho 09:31 PM 02-24-12
作者: 我係我:
$365入左志雷馬,隻野QC唔錯
希望會出真志雷馬
如果佢會出,必定係魂web限定
反而想佢出八卦眾的機多d,因為呢套野真係好少商品。
我係我 09:35 PM 02-24-12
八卦眾出既機會仲低
flpchoho 09:46 PM 02-24-12
如果志雷馬的反應理想可能會出都唔定。
八卦眾的機設自己覺得唔係太差(個人感覺)
頂多有幾隻預佢實玩魂web限定
kyo353 01:51 PM 02-25-12
作者: flpchoho:
如果志雷馬的反應理想可能會出都唔定。
八卦眾的機設自己覺得唔係太差(個人感覺)
頂多有幾隻預佢實玩魂web限定
雷一定冇行啦咁大隻,最多咪出隻風/月係魂web
魔璃 05:16 PM 02-25-12
作者: kyo353:
雷一定冇行啦咁大隻,最多咪出隻風/月係魂web
火水姊妹淚目
a147852987 02:16 PM 02-25-12
無責任估計
原作有黑色志雷馬
今次會5會又改黑放混商........
笨大至愛高招,改色又出一隻
PTX-003C 05:13 PM 02-25-12
出埋大志雷馬就好
Rance 06:35 PM 02-26-12
隻志雷馬額頭隻角鬆到呢.....拎出黎擺真係幾時跌鬼左都唔知...
PTX-003C 02:44 AM 02-27-12
作者: Rance:
隻志雷馬額頭隻角鬆到呢.....拎出黎擺真係幾時跌鬼左都唔知...
我又冇E個問題wor...
赤目黑龍 05:10 AM 02-29-12
相信除咗呢隻主角機之外
<冥王計劃>入面其他機體就算會出都會係魂web限定
anyone 02:20 PM 02-29-12
作者: 赤目黑龍:
相信除咗呢隻主角機之外
<冥王計劃>入面其他機體就算會出都會係魂web限定
除左大冥王應該無乜人氣
仲擺web限定?
kyo353 03:47 PM 03-01-12
作者: anyone:
除左大冥王應該無乜人氣
仲擺web限定?
不嬲D唔賣得/冷門野都係擺魂web嫁啦
Rance 03:51 PM 03-01-12
d無人買o既擺限定好處就係可以就出貨量,少人訂可以直頭慳返廢事生產,最重要o既係又可以賣貴d
亍 ◣ 08:58 AM 03-02-12

咁攪法機戰合金又係冇得落去喎咁.....得隻加大爛鐵.......
GN00508771 10:00 AM 03-02-12
之前出品參考唔係有R1~3的嗎-.-

始源勇者王...D頭髮點搞係一個問題
魔璃 10:07 AM 03-02-12
作者: GN00508771:
之前出品參考唔係有R1~3的嗎-.-

始源勇者王...D頭髮點搞係一個問題
SRX系出超合金魂好過啦
大家都予SR合金出d冇得合體既野會比較好
標籤:超合金魂
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面