Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>Fast & Furious 9 (2019)
david 11:36 PM 08-03-16
作者: :
Plot unknown. The ninth installment of the 'Fast and Furious' franchise.
http://www.imdb.com/title/tt5433138/

8都未出就講定喇.......
f2light 02:34 PM 08-15-19

f2light 02:46 AM 08-21-19

f2light 07:59 AM 08-27-19

f2light 01:01 AM 09-04-19

f2light 10:12 AM 02-01-20

https://m.youtube.com/watch?v=aSiDu3Ywi8E&feature=emb_title
肉羊哩咖 02:47 PM 02-01-20
有人返生??

預感下一套會有機械人。
額倆羅 08:06 AM 02-03-20
既然佢咁都唔死得,麻煩復活埋佢條女啦.....
f2light 01:43 AM 03-13-20
Fandom
@getFANDOM
·
1h
Universal shares a note regarding #Fast9 delay — 'We'll see you next spring'

(via
@TheFastSaga
)

肉羊哩咖 04:12 PM 04-13-21
暫時個期係 6 月 25
肉羊哩咖 12:51 AM 04-15-21
最新予告:

(個期係英國嘅,美國未變)
C.Ryo 12:34 PM 05-19-21
睇完,繼續賣超誇張特效,又introduce/reintroduce一堆角色,加上系列必sell嘅we are family,有系列情懷嘅爆谷片黎計係ok好睇,只要你放飛理性思考

有一段蛋

今集玩到車上太空,痴晒線
英國暴走婆婆好鬼正斗
花姐變咗永久boss
扭橋扭番生Han, 送多件日本妹
隻蛋Han去見Shaw,
咁即係Han會入外傳定Shaw會ff10回歸?

亍 ◣ 01:40 PM 05-19-21
冇野好播??一個院可以9成場次播佢
Rv250 03:29 PM 05-19-21
呢排爆谷片真係得呢套

作者: C.Ryo:
睇完,繼續賣超誇張特效,又introduce/reintroduce一堆角色,加上系列必sell嘅we are family,有系列情懷嘅爆谷片黎計係ok好睇,只要你放飛理性思考

有一段蛋

英國暴走婆婆好鬼正斗
花姐變咗永久boss
印象中事頭婆海倫美雲都做過幾次呢類角色

其實個大橋係個系列一開始就有定係邊拍邊諗
C.Ryo 07:52 PM 05-19-21
作者: Rv250:
呢排爆谷片真係得呢套

印象中事頭婆海倫美雲都做過幾次呢類角色

其實個大橋係個系列一開始就有定係邊拍邊諗
海倫美雲個Queenie角色原來喺Hobbs & Shaw出過場,完全唔記得

都幾肯定係邊拍邊諗,Paul走咗已經肯定打亂計劃,Justin Lin期間冇拍又劇情更誇張暴走化,還好公怖9-11呢最後三集都係Justin拍,今集算係為完結編鋪路啦
JoJo 08:27 PM 05-19-21
作者: C.Ryo:

有一段蛋

英國暴走婆婆好鬼正斗
花姐變咗永久boss
莫果
莫講話理想思考 稍為認真對侍都唔會睇啦
最緊要夠爆 飛到上太空又如何
C.Ryo 08:43 PM 05-19-21
作者: JoJo:
莫果
莫講話理想思考 稍為認真對侍都唔會睇啦
最緊要夠爆 飛到上太空又如何
其實近幾集啲科幻勁爆場面唔合理但幾有喜感,又啱攞嚟做影音示範
又今集寫老斗細佬家事羈絆算寫得唔錯,算係文武戲幾平衡,我後面有人睇Dom記番年青時真相時好感動添
肉羊哩咖 05:37 AM 07-22-21
套嘢除左 John Cena 之前向牆國「露出胸部」之外,近日大石兄正式反枱,話唔再拍 F&F系。噉外傳 H&S 係咪玩完?!
IDGAF 12:49 AM 12-10-21
早前係NowE租咗Fast & Furious 9 (F9狂野時速)嚟睇,
個系列歷史悠久真係唔多記得清楚角色之間的關係,
某角當年點退場又點復活,邊個係邊個角色個妹之類…

今集磁能線贊助定點,
係要玩吸引排斥玩到爛咁款…

另外,外觀上John Cena根本同Vin Diesel唔似好難投入,
講兄弟情反而外傳Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (狂野時速:雙雄聯盟)仲處理得好d。

今集上埋太空了…
唔知下集會唔會玩埋登月、地心探險?
其實想佢回歸返飛車主題多過救世英雄片。

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E...7%9C%E9%A0%AD9

W看電影_玩命關頭9(Fast & Furious 9, 速度與激情9, F9狂野時速)_重雷心得
https://youtu.be/9l5NGn84ssg

The Fast and the Furious Timeline in Chronological Order (2021 Edition)
https://youtu.be/NYUUTH46oWE

返回主題版面