Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-22-12, 11:00 PM   #126
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
56.4%咋喎, 咁都SUB-IC???
我之前都有啦, 係越打越跌之嘛
你唔好扮頹 我之前有70% ga

依家

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 11:04 PM   #127
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
56.4%咋喎, 咁都SUB-IC???
我之前都有啦, 係越打越跌之嘛
勝率:56.3%

我差0.1%就會係sub IC

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 11:09 PM   #128
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
勝率:56.3%

我差0.1%就會係sub IC
岩岩轉VER個陣, 我係有60.X%架
依家

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120422203735
未試過打魏武打成咁
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 11:53 PM   #129
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
依家

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120422203735
未試過打魏武打成咁
我係由丞相開始升勝率

鏟手遊保平安
舊 04-23-12, 12:22 AM   #130
gafstar
Insane Gamer
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: Norm 查看文章
係...因為守果陣其實你好大機會唔可以單邊出開魔道,文醜城中郭圖橫弓顏良拉突楊修偷城,基本上係咁

楊修?

(逃亡中......閃)

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 12:37 AM   #131
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
勝率算吧啦

好多上位勝率都唔過60%

係得某D特別出色既先有6成以上

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 09:41 AM   #132
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
儲乜鬼國力...兩下魔道清佢場落城啦
同意, 真係開乜鬼復興, 緊係開佢老幕啦. 開幕2伏隨時伏得靚夠拆柵及打好多城, 開唔好二大隻被磨就轉PLAN打

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
勝率算吧啦

都要睇下有無專注打一副. 新手期間亂試deck天份幾高都係唔會高勝率. 但有d專注打一副勝率係幾高.

舊 04-23-12, 10:00 AM   #133
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
勝率算吧啦

可能我唔了解上位勝率吧~~
一句閒言,引晒d 大大自爆勝率(逃....~
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 10:40 AM   #134
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
依家

未試過打魏武打成咁
陳泰無雙........

你地協議好, 只打控兵..
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 10:46 AM   #135
gafstar
psv

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
可能我唔了解上位勝率吧~~
一句閒言,引晒d 大大自爆勝率(逃....~
x2

我keep 到現在勝率偷笑

舊 04-23-12, 11:28 AM   #136
GUSTAV
The One
poor

魔靈大大有冇得借副戰國大戰基本deck玩 1/5 去日本打算玩下 /

舊 04-23-12, 12:12 PM   #137
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
三國志12中
挑戰蒸熟要遲少少...

12其實有唔少野似三國志大戰
劉備的大德(其實是忠義號令).曹操的魏武號令.呂布的氣炎擊
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 12:15 PM   #138
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: kev00269270 查看文章
三國志12中
挑戰蒸熟要遲少少...

12其實有唔少野似三國志大戰
劉備的大德(其實是忠義號令).曹操的魏武號令.呂布的氣炎擊
12唔係比人插到飛起咩~?

鏟手遊保平安
舊 04-23-12, 12:18 PM   #139
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
魔靈大大有冇得借副戰國大戰基本deck玩 1/5 去日本打算玩下 /

星期四黎康寧搵我?

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 12:21 PM   #140
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章

星期四黎康寧搵我?
ok////

不過你幾點 /

舊 04-23-12, 12:22 PM   #141
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
我的感覺是...其實沒有那麼不堪

不過耐玩性的確是沒有前幾代那麼高(三國志3我最少玩了5年)

今次重點應該是明抄霸三國志大戰的網路對戰版
一樣打一場出一張武將卡,據說SR諸葛亮那些要用錢買
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-12, 12:36 PM   #142
番薯勤

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: kev00269270 查看文章
我的感覺是...其實沒有那麼不堪

不過耐玩性的確是沒有前幾代那麼高(三國志3我最少玩了5年)

今次重點應該是明抄霸三國志大戰的網路對戰版
一樣打一場出一張武將卡,據說SR諸葛亮那些要用錢買
佢唔係想學人玩地獄DLC下化

舊 04-23-12, 12:40 PM   #143
gafstar
psv

引用:

初級 testing

中級又 比sm

VS ver未試

舊 04-23-12, 01:01 PM   #144
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
ok////

不過你幾點 /
7:00左右到

爆裂吧! 肝臟!!
舊 04-23-12, 01:43 PM   #145
6eo
美波様!

引用:
D人話係廢GAME
連一向做馬多既GAME書都只有1.5/5星
仲要可能個1.5係比個畫師
AMAZON 都要75折吸人買

我睇片都覺得做得好簡陃...
光榮搞咁多年 + D FANS苦等咁多年, 最後竟然係咁.....
可以專心等D3 LU~
舊 04-23-12, 01:58 PM   #146
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
D人話係廢GAME

光榮搞咁多年 + D FANS苦等咁多年, 最後竟然係咁.....
可以專心等D3 LU~
有無玩D3OB?好正
你打算入美服定亞服?

爆裂吧! 肝臟!!
舊 04-23-12, 02:21 PM   #147
gafstar
psv

引用:
有無玩D3OB?好正
你打算入美服定亞服?

好冼毛

引用:
D人話係廢GAME

可以專心等D3 LU~
原來係口甘"熱烈好評" : p

舊 04-23-12, 04:42 PM   #148
6eo
美波様!

引用:
有無玩D3OB?好正
你打算入美服定亞服?
服就一定亞服架啦, 美服我怕LAG到HIHI, 係仲未決定買咩語言者
個人鐘意英文版多D, 一黎傳神D二黎唔怕神翻譯/普通話語音.....
但中文版平$70又搞到我買唔落多國語言版...
舊 04-23-12, 04:48 PM   #149
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:

星期四黎康寧搵我?
我5月18出發...排隊先....

舊 04-23-12, 04:54 PM   #150
seks
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDseks
引用:
我5月18出發...排隊先....
超羨慕, 個個都去日本朝聖同玩戰國.
seks 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM

現在的時間是 10:11 PM

手機版 | APP版