Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-15-07, 12:36 AM   #276
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
作者: 情婆`` 查看文章
下雪~~~下個星期日啦不如~~~
我黎!!!

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-07, 10:51 PM   #277
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
GAF音樂版9月份K聚
日期:23/9

1) 下雪
2) macross7ra
3) tinggy
4) 情婆
5) DA

麻煩M7同tinggy睇下23號下午得唔得?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-07, 09:37 PM   #278
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
有d唱歌o既問題想請教下

d人成日都話用丹田唱, 即係點?? 有冇辦法練ga?
依家成日唱幾首已經冇氣

舊 09-18-07, 01:41 PM   #279
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: ELT 查看文章
有d唱歌o既問題想請教下

d人成日都話用丹田唱, 即係點?? 有冇辦法練ga?
依家成日唱幾首已經冇氣
可以練的~

另外又有片睇...

23屆工聯會歌唱比賽高級獨唱組
冠軍 -慢慢
http://www.youtube.com/watch?v=Z05MwREFtaQ

亞軍-blessing
http://www.youtube.com/watch?v=6K4RZK1Umho

季軍+台風獎-動起來
http://www.youtube.com/watch?v=qVPvB7H8xfA

優異-真實
http://www.youtube.com/watch?v=9ov_IEtw8ok

初級獨唱組冠軍 + 金嗓獎- 再見一面
http://www.youtube.com/watch?v=arkBsm7R71A

合唱組
冠軍-找自己
http://www.youtube.com/watch?v=6ihYTqwrZtM

亞軍-in love with you
http://www.youtube.com/watch?v=muYu4BS6rWU

季軍-天使愛
http://www.youtube.com/watch?v=5ZonsvekEBU

其他自己睇啦~

舊 09-19-07, 12:27 AM   #280
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
GAF音樂版9月份K聚
日期:23/9

1) 下雪
2) macross7ra
3) tinggy
4) 情婆
5) DA

麻煩M7同tinggy睇下23號下午得唔得?
ok無問題

舊 09-20-07, 11:04 PM   #281
masaki
小峽谷肥安娜

呃....我係得閒既....不過....>___<

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-07, 11:00 AM   #282
下雪邊界

引用:
作者: masaki 查看文章
呃....我係得閒既....不過....>___<
不過...a

btw,我今個暫停sponsor XD
舊 09-21-07, 12:09 PM   #283
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
不過...a

btw,我今個暫停sponsor XD
呀...咁好啦...>__<

"唔該要串光陰走辣"

舊 09-23-07, 10:46 PM   #284
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

今日唱K好平
58蚊就唱左成半日,抵到爆

不過我有排都唔唱得啦,無錢同無時間

此篇文章於 09-24-07 12:24 AM 被 macross7ra 編輯。
macross7ra 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-07, 12:07 AM   #285
下雪邊界

無見咁耐,m7把聲真係清左靚左 (羡慕~我都想訓覺訓得好、飲水飲得到~ )
而且仲越黎越似醫神tim

另,今日出現左一個新既專有名詞:容易咳嗽的男人

此篇文章於 09-24-07 12:11 AM 被 下雪邊界 編輯。
舊 09-24-07, 11:41 AM   #286
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
m7次次都有新搞作ga啦
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-07, 01:25 AM   #287
下雪邊界

補充一句:
大家以後去加州紅綠盒果陣,小心去錯左【情感的禁區】
我相信23/9果日好多團員都同我一樣,成日唔小心咁入左去

另,GAF音樂版10月份K聚現正接受報名
1) 下雪 (暫時6/10唔得)
舊 09-28-07, 01:32 PM   #288
masaki
小峽谷肥安娜

哎...我近期窮到死左...可能到年尾都黎唔到...

"唔該要串光陰走辣"

舊 09-29-07, 04:16 PM   #289
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

突然興起追返差唔多兩年前既POST...

發現...K聚沒落中..
又有好多失蹤人口!!
去哂邊呀~~~~好掛住1X人爭咪唱呀
舊 10-02-07, 01:39 AM   #290
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
沒人參加...我還是算了吧。

此篇文章於 10-06-07 04:59 AM 被 月牙火介 編輯。
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-07, 02:22 AM   #291
下雪邊界

引用:
作者: masaki 查看文章
哎...我近期窮到死左...可能到年尾都黎唔到...
makasi呢排係咪K場失意呀?

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
突然興起追返差唔多兩年前既POST...

發現...K聚沒落中..
又有好多失蹤人口!!
去哂邊呀~~~~好掛住1X人爭咪唱呀
最衰都係我呢個團長啦,唔搵新血之餘,又成日趕客
(而且又無人肯出任副團長幫我手喎 )

引用:
作者: 月牙火介 查看文章
沒人參加...我還是算了吧。
kofire幾時先會知道番工個更表ga?可以的話,下次早一個星期通知啦,即興約K真係好有難度ga

另,上次去完K聚唔記得講tim
全靠大家既堅持同熱誠,信樂團既"死了都要愛"終於都上左綠盒點唱榜既79位喇
希望各團員繼續努力,無論如何都好,死了都要唱!

此篇文章於 10-08-07 02:26 AM 被 下雪邊界 編輯。
舊 10-08-07, 07:01 AM   #292
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
makasi呢排係咪K場失意呀?

makasi?
係我近來連食飯都無錢...我真係好耐無去過k房

"唔該要串光陰走辣"

舊 10-08-07, 08:59 PM   #293
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
kofire幾時先會知道番工個更表ga?可以的話,下次早一個星期通知啦,即興約K真係好有難度ga
早一個星期通知..技術上不可行..
還是算了吧。

舊 10-09-07, 11:47 AM   #294
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
我也很久沒唱k了..連歌都未得閒聽=.=;
我想我可能要12月才可出現了...(如果是星期六.日的話)

舊 10-09-07, 12:20 PM   #295
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
錢係一個好嚴重GE問題.....||||||||~

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 12:41 PM   #296
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

錢對我地呢d窮書生係1個極大問題
仲有d project殺埋黎啦...
11月12月1唔出啦應該

k聚又有大危機...
舊 10-20-07, 12:01 AM   #297
下雪邊界

其實呢...e+除左我之外呢...仲有冇人有能力(財力+時間)出到k聚ga a
舊 11-03-07, 10:15 AM   #298
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
係咪有K聚?受唔受我報名ar~?

舊 11-04-07, 11:07 AM   #299
下雪邊界

引用:
作者: waitwait 查看文章
係咪有K聚?受唔受我報名ar~?
我等左咁耐,終於有人應我喇

接受!接受!你對唱K有一腔熱誠的話就一定接受!
係喎~~你11月邊幾日得閒?
舊 11-04-07, 05:33 PM   #300
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
11/11之後既五六日都應該ok~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉