Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-01-03, 10:44 AM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
Lightbulb [貼圖]瑞記開倉記

11點排隊得到的...

被迫由七樓落到地

再由地下走出後巷....到而家都係招呼一流

上反上七樓....又係有一掛過氣冇人扭的旦....

入去得到的戰利品~
$80盒建旦part3,真係抵~呢盒出面都未見減過呢~~
盒神經衰弱係當時的心情.....
雷朋係俾完$$之後的動作....

仲有盒fix 0012....搵唔到0001都冇.....
有冇人想要0012 3號機???可以用$100讓出來,又或用0001交換

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 10:56 AM   #2
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
嗚~~見到都驚呀~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 11:02 AM   #3
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
Originally posted by 唔好記住我 :
嗚~~見到都驚呀~~
d蛋機無星矢ga 如果唔係,我一定去抽part1~(因為miss左part1)
無賴男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 01:01 PM   #4
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
點解唔早d去

舊 10-01-03, 01:28 PM   #5
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
0012 3號機係吾係mk-2??
係既話我想要,但等busconcamp返黎睇下幫我買吾買到先
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 01:40 PM   #6
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
我今日買左$470兒童玩具
合金STRIKE$300
DO RE ME 公仔X7$80
HCHG模型$30
DIGIMON2隻$60

舊 10-01-03, 03:20 PM   #7
Gainax
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
Javaj兄

FIX 12 如果上面位人兄唔要,
我後補, thanks !!!

舊 10-01-03, 03:33 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我會搵0001交換先.....冇至考慮你地
等下啦~

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-01-03, 03:37 PM   #9
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
0012你開倉買幾錢

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 03:39 PM   #10
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咪$100囉~因為搵唔到0001至搶盒0012.....如果有人肯交換就好了........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-01-03, 04:57 PM   #11
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

哈哈~~比你影左我相.
$80盒建旦part2,3係好抵.

舊 10-01-03, 11:00 PM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
0012 3號機係吾係mk-2??
係既話我想要,但等busconcamp返黎睇下幫我買吾買到先
尋日多到嘔~
今日1盒都無...
請您向板友要貨吧~~~:@_@":

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-03, 12:59 AM   #13
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 無賴男 :

d蛋機無星矢ga 如果唔係,我一定去抽part1~(因為miss左part1)
出街買3百幾-_-...
好彩我買個時星矢仲未興者...$65

講真,去到都唔會預佢有哩野賣,
上年去完都知冇咩野汁
今年都唔去lu~~~~~~~~~~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:35 AM

手機版 | APP版