Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-07-13, 08:55 PM   #1001
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Cancer 查看文章
尋日你副deck 真係幾好玩~
有得靠cast 獸 draw 牌/搵其他獸
亦唔算慢
張古墓拎走左,多人戰要咁快無咩用,反而係應該諗續戰力
尋日古墓扣左我四分一血後,已經唔敢再落呢張野(單人果副有落)

http://magiccards.info/cfx/en/110.html

另外岩岩又砌番
無特別諗贏牌方法,好多野挺亂來,應該贏唔到既一副DECK

對了,原來我搶到#1001,我覺得無謂勞煩簡大(簡大而家唔點入黎,叫佢特登上黎開覺得對佢唔住),小弟又唔係勁,自問擔當唔起更新頭POST責任
如果大家唔介意既,我將開新THREAD權利交俾另一個人,有無人願意接棒做頭POST?

此篇文章於 04-07-13 09:02 PM 被 HM 編輯。
HM 目前離線  
舊 04-07-13, 09:23 PM   #1002
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
以後拿到千的人兄都會負責貼卡開新串/ 開新Turn. 我想這樣沒有問題?

我最近GAF的速度非常不穩定已經少上了;上不了。而且我想最近也不會有多空閒時間處理編輯。

原本的頭post不一定需要繼續下去。開新串的GAF友在頭post想貼什麼也可以。
個人的小小精神是希望能夠把每turn施放卡牌的玩法繼續下去。

我想大概就是這樣。但願這個會是最理想合理的做法。

簡.

- closed -

(碎碎念)
簡.. 目前離線  
舊 04-07-13, 09:36 PM   #1003
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 簡.. 查看文章
以後拿到千的人兄都會負責貼卡開新串/ 開新Turn. 我想這樣沒有問題?

我最近GAF的速度非常不穩定已經少上了;上不了。而且我想最近也不會有多空閒時間處理編輯。

原本的頭post不一定需要繼續下去。開新串的GAF友在頭post想貼什麼也可以。
個人的小小精神是希望能夠把每turn施放卡牌的玩法繼續下去。

我想大概就是這樣。但願這個會是最理想合理的做法。

簡.

- closed -
謝謝連續7條THREAD都係簡大更新頭POST,得閒再上黎吹
咁...我搶到1001,就交俾河馬開ver.8吧,俾少少時間佢準備先
HM 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Magic: The Gathering 討論交流區 turn6 簡.. 收藏品討論版 1000 09-21-12 11:29 PM
Magic: The Gathering 討論交流區 turn5 簡.. 收藏品討論版 1000 06-11-12 10:45 PM
Magic: The Gathering 討論交流區 turn4 簡.. 收藏品討論版 1000 03-17-12 02:35 PM
Magic: The Gathering 討論交流區 - Magic 2012 7月15日正式發售 簡.. 收藏品討論版 1011 07-17-11 08:18 AM

現在的時間是 11:29 AM

手機版 | APP版