Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
飲食版>非老麥漢堡包店討論
昏迷童子Sleepy 03:31 AM 04-02-10
唔覺唔覺呢個topic已經塵封左半年...
睇黎BK對MOS的殺傷力都幾大......

返正題...
近日發現左響殖民星大堂巷(板樟堂Fancl House左邊條巷)新開左間叫Bistro Burger的...
試左個...又唔錯喎......
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=40108

但係點解響開飯講佢響農曆新年前已經開張...
而本童子就響近兩個禮拜先見到佢......
MS331 07:45 PM 06-02-10
樂富 UNY 開左間 mos burger...
凍檸茶 07:48 PM 06-02-10
作者: 昏迷童子Sleepy:
唔覺唔覺呢個topic已經塵封左半年...
睇黎BK對MOS的殺傷力都幾大......

返正題...
近日發現左響殖民星大堂巷(板樟堂Fancl House左邊條巷)新開左間叫Bistro Burger的...
試左個...又唔錯喎......
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=40108

但係點解響開飯講佢響農曆新年前已經開張...
而本童子就響近兩個禮拜先見到佢......
burger 熱開始冷卻麻

POKA 12:22 AM 06-03-10
作者: MS331:
樂富 UNY 開左間 mos burger...
呢排一個月就有一個新款試,幾好食,3本蝦包
泡菜 12:33 AM 06-03-10
唔知各位記唔記得N年前,大家樂定大快活出過隻rice Burger既?

請問依家有冇邊間burger店有類似既burger食

其實細個果時真係好鐘意食rice burger,不過唔知依家仲有冇得食
凍檸茶 12:49 AM 06-03-10
大快活出過
謝檸檬賣廣告的

MOS 有RICE BURGER
POKA 12:50 AM 06-03-10
作者: 泡菜:
唔知各位記唔記得N年前,大家樂定大快活出過隻rice Burger既?

請問依家有冇邊間burger店有類似既burger食

其實細個果時真係好鐘意食rice burger,不過唔知依家仲有冇得食

http://mosburger-hk.com/menu.html

希望岩用
delta 06:29 AM 06-22-10
之前係TW食過花生醬牛肉漢堡,原來味道好夾,好好味~
見mos最近出左隻花生醬燒雞漢堡,諗住應該都會好食,
點知超失望,d花生醬少到...
睇張poster個包d醬又多,重有d花生碎,
但係實物d汁少到好似求其high一high就算,d醬又浠到好似水咁~
雖然無可能要求同poster一樣,但都唔係爭咁遠啩~
美版之王-天涯浪子 04:39 PM 06-22-10
東港城都開左mos burger.

未試過.
IamO 08:18 PM 06-22-10
cwb 廣場二期間freshness burger 摺埋
6402oen 09:25 AM 06-24-10
http://www.getjetso.com/forum/thread-364731-1-1.html
作者: :
MOS Burger $5 現金券(至10年8月31日)

使用條件:
- 本劵只限使用於CIAOmobi與MOS Burger是次Joint Promotion活動
- 本劵不適用於APM MOS Burger分店
- 請在購買前出示本劵
- 本劵不可兌換成現金
- 本劵不可與其他優惠或折扣同時使用
- 每人每次只限使用一張現金劵
- MOS Burger條留本劵的最終決定權
- 有效日期由即日起至2010年8月31日

emiko 01:43 AM 07-24-10
今日去了MOS食咖哩芝士脆雞堡,很喜歡。
很像合味道的CHEESE CURRY味。
LonelyBlue 12:23 AM 07-27-10
冇左花生醬雞飽?
emiko 01:52 AM 07-28-10
作者: LonelyBlue:
冇左花生醬雞飽?
yes, replace by the curry chicken burger.
大山椒魚 03:56 AM 07-28-10
作者: delta:
之前係TW食過花生醬牛肉漢堡,原來味道好夾,好好味~
見mos最近出左隻花生醬燒雞漢堡,諗住應該都會好食,
點知超失望,d花生醬少到...
睇張poster個包d醬又多,重有d花生碎,
但係實物d汁少到好似求其high一high就算,d醬又浠到好似水咁~
雖然無可能要求同poster一樣,但都唔係爭咁遠啩~
這裡是香港
同poster一樣你仲驚
POKA 01:59 AM 07-29-10
咖哩芝士食左,好香~但冇咩特別
neo2046 12:22 PM 08-15-10
Triple O杯milkshake真係冇以前咁得
個湯OK, 幾多肉粒

Nelly 04:14 PM 08-15-10
今日去左試mos的咖哩芝士
咖哩幾香 想一食再食
昏迷童子Sleepy 01:16 AM 08-22-10
今日台灣d電視台播朝日的"黃金傳說"...
講到去限時食哂MOS咁多款食品......
入面提到香港各店總銷量最高竟然係...魚柳包......a
亍 ◣ 11:03 AM 08-22-10
海鮮飯堡算唔算先??如果都計我都係
zeroorz 11:35 AM 08-22-10
burger king以前好過老麥一截,上次去食,d薯條又幼左,冇以前咁好lu
昏迷童子Sleepy 04:41 PM 08-22-10
作者: jaVaj ◣:
海鮮餅堡算唔算先??如果都計我都係
唔計...
每款包/小食都有圖show埋...冇得賴......
POKA 06:40 PM 08-25-10
作者: 昏迷童子Sleepy:
今日台灣d電視台播朝日的"黃金傳說"...
講到去限時食哂MOS咁多款食品......
入面提到香港各店總銷量最高竟然係...魚柳包......a
好屈機,日本原來有八十款
Kaiser 09:51 PM 08-25-10
作者: POKA:
咖哩芝士食左,好香~但冇咩特別
如果果個係飯唔係包我會俾高分d~~~

都係鐘意花生醬燒雞~~ 呢排星期六放工返屋企成日食~~~
Kurtmeyer 07:01 PM 09-20-10
生意難做,太陽廣場的「堡加敬」(Burger King)九月廿四日last day……
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面