Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-13, 10:01 PM   #76
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
第三個邪惡讀心眼鏡出招了

形象崩壞的宅王女

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-28-13 10:18 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-13, 10:17 PM   #77
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
証明大家都係宅
攻略公主的招式根本來自就係GAL GAME的

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-13, 10:31 PM   #78
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

果然nhk....
高炒都係冇事業線

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-30-13, 05:03 PM   #79
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
系統顯示:幻想級神盾neet姬入手

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 07:07 PM   #80
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

今集賢者開始説明返350年(Game内)來發生過乜事

舊 01-04-14, 10:22 PM   #81
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

餓左成個禮拜好彩仲有套冇停播

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-05-14, 12:58 PM   #82
細路翔
The One

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
今集賢者開始説明返350年(Game内)來發生過乜事
明明d玩家登場時先得lv 1但個出場點解咁煞氣(?

英國說大家抱團死
舊 01-05-14, 12:59 PM   #83
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
明明d玩家登場時先得lv 1但個出場點解咁煞氣(?
因為打低級怪?

舊 01-05-14, 01:04 PM   #84
細路翔
The One

引用:
作者: 尼路 查看文章
因為打低級怪?
應該係因為封測官方送一堆新手裝同藥水比玩家爆衝(?

英國說大家抱團死
舊 01-05-14, 01:15 PM   #85
尼路
The One

引用:
應該係因為封測官方送一堆新手裝同藥水比玩家爆衝(?
重有lv1唔怕死,反正都無exp可趺點死都得

舊 01-05-14, 01:19 PM   #86
細路翔
The One

引用:
重有lv1唔怕死,反正都無exp可趺點死都得
上網睇完web版有講玩家升lv快過npc n倍

所以npc升到40lv要佢地主觀時間起碼40年

今集個賢者睇個樣30出頭又無咩打怪既款仲有28lv已經係天才級(?

英國說大家抱團死
舊 01-05-14, 01:42 PM   #87
尼路
The One

引用:
上網睇完web版有講玩家升lv快過npc n倍

所以npc升到40lv要佢地主觀時間起碼40年

今集個賢者睇個樣30出頭又無咩打怪既款仲有28lv已經係天才級(?
咁98年封頂係npc眼中咪係正常?不過npc有幾長命的……

舊 01-05-14, 02:01 PM   #88
細路翔
The One

引用:
咁98年封頂係npc眼中咪係正常?不過npc有幾長命的……
npc好似同正常人類一樣短命,仲有眼鏡好似現實中兩年前已經封頂

即係喵太係npc眼中係240歲既老怪物

仲有當初隻game出果時lv上限得40

英國說大家抱團死
舊 01-05-14, 04:05 PM   #89
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
死啦,點解我睇到既熟肉,同你地講既咁唔同??還是你地講的是小說內容?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-14, 09:52 PM   #90
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-12-14, 09:01 PM   #91
細路翔
The One

越睇越覺得神官真係垃圾職,buff又無得buff,補又唔夠力,主要用防禦技但cd長到阿媽都唔認得(拖走

大頭娃娃玩果個職唔補得都仲有控場技玩下,得神官乜都無

英國說大家抱團死
舊 01-13-14, 01:02 AM   #92
尼路
The One

引用:
越睇越覺得神官真係垃圾職,buff又無得buff,補又唔夠力,主要用防禦技但cd長到阿媽都唔認得(拖走

大頭娃娃玩果個職唔補得都仲有控場技玩下,得神官乜都無
所以咪睇水囉,玩咁多年mmo都唔知要睇水……

舊 01-13-14, 01:09 AM   #93
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
個一刻真係轉唔切...要睇水?!
然後唯有自己轉轉思考,入左GAME內可能真係有變化到,睇水係有需要

引用:
所以咪睇水囉,玩咁多年mmo都唔知要睇水……

舊 01-13-14, 01:43 AM   #94
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
[求透]點解加唔到friend list既

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-14, 02:57 AM   #95
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
[求透]點解加唔到friend list既
劇透
佢係大地人
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 03:08 PM   #96
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: KTN 查看文章
個一刻真係轉唔切...要睇水?!
然後唯有自己轉轉思考,入左GAME內可能真係有變化到,睇水係有需要
其實佢地已經有做拉怪呢個動作, 正常應該唔駛睇水, 就算係睇都係等CD時間先睇吧
佢地隊team其實好怪, 除了妖術師, 其他4人都係hybird

話說12個主職業, 好似係差 牧師(施療神官(クレリック)) 和 召喚術師(召喚術師(サモナー)) 仲未出場.

------

呢2集MMORPG新手教學實在令人懷念
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 03:19 PM   #97
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
其實有玩MMORPG既人,明知有職業之分的話正常開始玩之前都會睇均咁多種職業特性、技能簡介先會換個最啱自己既職業啦,隻GAME已經唔係新開,又唔係新加左好多新SKILL,點會唔知隊友負責乜野位…

未拉到怪前法師出重招,只有當你變成甘道夫咁主修物攻先可以
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-14, 06:38 PM   #98
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

小蘿莉死了
村被剷平了

舊 01-18-14, 10:07 PM   #99
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

變成了吉祥物,,,,,是否唔駛比出場費?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-19-14, 11:45 AM   #100
尼路
The One

一路睇一路想,如果同正常mmo一樣,班哥布睇落先得二十幾lv,咁只要在場個幾個90lv出手,就算成千解決都係時間問題吧,重要有坦……感覺好無危機感……

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 橙乃ままれ「まおゆう魔王勇者」キャラクター原案:水玉螢之丞が入院先の病院で永眠いたしました。 money 日本動漫畫討論版 219 03-29-15 11:27 AM
ログ・ホライズン 新たなる冒険の大地 不死身的出木杉 手機平板遊戲討論版 2 11-06-14 07:10 PM
田口ケンジ「姉ログ」OVA化 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 05-09-14 07:56 PM
Pixar: 25 Years of Animation Exhibition 彼思動畫 25年全球巡迴展(首站香港~!) IDGAF 電影版 36 04-29-11 02:43 AM
[韓劇] [J2-HD]韓劇:"茶煲老細Coffee House" 25/10/2010~25/11/2010 一至四 22:30~23:30 Busconcamp Neo Entertainment TREND 20 11-25-10 10:35 PM

現在的時間是 09:48 PM

手機版 | APP版