Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
大覺屋師真 11:05 AM 07-31-13
尋晚到左了 簡單report (繼續慣性貼依邊)

我覺得全部新規驚喜真係大好多, 依家睇完premium02條list, 咁多next14循環再用件, 重點得TR5, TR3同隻力奇, 又要加左價, 有d灰....

Gudanm始終太多白件, d白件又一定唔會上色, d色水感覺上冇大魔,The-O同卡壁尼咁正斗
兩隻馬可惜係d腳唔識郁, &平衡問題要靠送嘅普通base做義肢勁難睇 好彩我有premium01嘅透明base
*苔蘚* 06:53 PM 07-27-13
LEGEND三國圓滿結局了?
J+1 02:42 PM 07-31-13
尋日貓店見到....孤扭未有電話.....
由手機版發出
亍 ◣ 08:35 AM 08-01-13
超.....

martinnitram 04:42 PM 08-05-13
無圖
gundam converge 出新坑 Ex 系, Ex01 係殺帝利 (可換成損戰版)
昏迷童子Sleepy 09:46 PM 08-07-13
作者: martinnitram:
無圖
gundam converge 出新坑 Ex 系, Ex01 係殺帝利 (可換成損戰版)
呢隻好似出左幾耐下……

最近出左EX02…黑渣三連星……
亍 ◣ 09:55 PM 08-07-13
作者: 昏迷童子Sleepy:
呢隻好似出左幾耐下……

最近出左EX02…黑渣三連星……
你講的是ASSAULT KINGDOM
martinnitram 11:20 PM 08-07-13
作者: 亍 ◣:
你講的是ASSAULT KINGDOM
又可以叫做 assault kingdom ex 死貨系
btw, converge 隻 ex 都係要 1500 yen, 同 assault kingdom 1600 yen(?) 真係差唔幾, 唔知會唔會又做死貨
J+1 11:56 PM 08-07-13
又可以叫做 assault kingdom ex 死貨系
btw, converge 隻 ex 都係要 1500 yen, 同 assault kingdom 1600 yen(?) 真係差唔幾, 唔知會唔會又做死貨
講真計死貨有排都未到呢個系列 (望望旁邊d 人像,戰隊,卡餅.......
由手機版發出
亍 ◣ 11:39 PM 08-05-13
抱歉我只儲高達頭

==============================

支炮冇咩印象,,,,,,

http://p-bandai.jp/carddas/item-1000083024/
大覺屋師真 03:22 PM 08-06-13
又sp又ex,converge似乎好sell得咁喎.
好彩我對依個系列只係隨緣
Rance 03:37 PM 08-06-13
反而BB戰士HI-ν之後都無哂聲氣...
cancerman 03:52 PM 08-06-13
作者: Rance:
我估Unicorn3
AMONtheBrave 06:17 PM 08-06-13
作者: cancerman:
我估Unicorn3
11月出騎士UNICORN
但9,10月有無野出就未知啦
大覺屋師真 11:30 PM 08-07-13
作者: Rance:
應該到新動畫嘅主角機SD化吧
d變異機如果出埋,x最有機,隻x換少少parts變得番原著.wing就煩d,但一模換d parts又可出兩盒笨大應該都好鐘意啦

另, 日本出左SD NEXT 15了, 旦色:
白 Hi-ν
赤 量産ν インコム
紫 量産ν ファンネル
緑 ギラドーガ
青 ギラドーガ レズン
黄 リガズィカスタム
黒 ボール
martinnitram 10:57 AM 08-08-13
作者: 大覺屋師真:
應該到新動畫嘅主角機SD化吧
d變異機如果出埋,x最有機,隻x換少少parts變得番原著.wing就煩d,但一模換d parts又可出兩盒笨大應該都好鐘意啦

另, 日本出左SD NEXT 15了, 旦色:
白 Hi-ν
赤 量産ν インコム
紫 量産ν ファンネル
緑 ギラドーガ
青 ギラドーガ レズン
黄 リガズィカスタム
黒 ボール
未出已經知顏色?
大覺屋師真 04:55 PM 08-08-13
未出已經知顏色?
因為日本出左嘛
另外今次轉左旦款, 應該係用新式有較位果隻
martinnitram 11:39 PM 08-08-13
作者: 大覺屋師真:
因為日本出左嘛
另外今次轉左旦款, 應該係用新式有較位果隻
唔係 8 月中先出? 有較位果隻仲以為係 T.Art 先用
Rance 06:24 PM 08-06-13
應該都無啦
我要夜鶯
*苔蘚* 06:26 PM 08-06-13
2011-2013又係BB黑暗時期。
monkeylove 08:32 PM 08-07-13
如果有得重做返RX78, Z, ZZ, X , wing 同00 (其他配角機)就好了
Sito 09:07 PM 08-07-13
作者: monkeylove:
如果有得重做返RX78, Z, ZZ, X , wing 同00 (其他配角機)就好了
其他唔知,但Legend版 rx78應該一定會出
AMONtheBrave 08:00 PM 08-11-13
KNIGHT UC有試辦了
河野貴明 08:40 PM 08-11-13
見到塊面諗起千生…唔係正面都睇唔真對眼
亍 ◣ 08:56 PM 08-11-13
好明顯得個殼,,,,冇眼係應該

-------------------------------------

http://www.carddass.com/sdg/special/special10.html
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後

返回主題版面