Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-08, 10:10 PM   #1
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
wink 免費潮流雜誌COMPLEX

早前買衫時"隨衫附送"的…
根據書名下個副題"THE ULTIMATE BUYER'S GUIDE FOR MEN"
就知呢本係一本Male Magazine。
我略睇過D內容應該係比20-30代的男仔睇的,
內容方面都係教你"買嘢",買鞋、買衫、買錶、買香水等等…點著衫好睇咁,
其次就係吃喝玩樂,慨然係Male Magazine就自己不會缺少美女,趕快翻到內頁吧。

我手上呢本係08年6+7月號,因為我都係第一次接觸唔知係咪每2個月定期咁推出。
而且我係免費取得的,唔知係咪次都有。
睇返個BAR CODE位本書應該價值USD$4.99。

內頁…XD

我怕比BAN,呢D係無咁激果幾張相。

舊 07-07-08, 10:27 PM   #2
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
買咩衫送?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-08, 10:31 PM   #3
IDGAF
The One

引用:
作者: kin~kin 查看文章
買咩衫送?
你睇下個書名下面會見到該品牌的名字。

舊 07-07-08, 10:35 PM   #4
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
你睇下個書名下面會見到該品牌的名字。
睇到了, 冇買開這個brand...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-08, 12:38 AM   #5
IDGAF
The One

引用:
作者: kin~kin 查看文章
睇到了, 冇買開這個brand...
我都係每隔一季左右先買一次呢個品牌,
佢d冬天衫,我覺得好貴…而且太厚(春季短袖衫都係好厚身)
香港的天氣唔係好多日著到。

另外,本雜誌原來有官網的:

http://www.complex.com/

論壇跳轉

現在的時間是 05:23 AM

手機版 | APP版