Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
鳳熾魂 01:28 PM 08-23-18
作者: Gundam MK-2:
我等9月初更新評分準則

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
到時都唔樂觀。炸彈人應該好多
作者: KENSNAKE:
伊夫利特改?
未見lineup更新喎?

PSN死左所以隻GAME都更新唔到
KENSNAKE 02:54 PM 08-23-18
啱啱有啦。上網睇到有人直播抽緊。
Kain 03:06 PM 08-23-18
高達勇士lv1等等下架,可以用飛換
其實變相難入手左
邊黎咁多飛
由手機版發出
鳳熾魂 03:10 PM 08-23-18
課金抽重覆咪有
holsety 03:48 PM 08-23-18
有exam 就課
aquarius 04:24 PM 08-23-18
exam無興趣
中咗Ez8同G3已很滿足..

有gundam買.. 125票,,
鳳熾魂 05:41 PM 08-23-18
有冇1代玩家知道噴boost果時個速度係計邊一項呢個問題試好耐都耐唔到咁
速度淨係行定包埋噴?
aquarius 05:49 PM 08-23-18
有無人想試吓組隊打custom
頭先join咗人哋嘅custom
佢應該分晒自己友一組
我隊就吓吓俾5個人圍住嚟打..
安安 07:30 PM 08-23-18
https://bo2.ggame.jp/jp/items/
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=1173
抽選配給ラインナップ更新のお知らせ
阿魚 07:37 PM 08-23-18
到底點先升到rank…
上唔到D,卡住升唔到級

贏RIVAL 有多方面計分,
唔一定要殺得多, 或者傷害最多
佔點, CALL 空襲, 助攻都有用
多方向每樣做D 都有幫助
Gundam MK-2 07:38 PM 08-23-18
作者: 安安:
https://bo2.ggame.jp/jp/items/
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=1173
抽選配給ラインナップ更新のお知らせ
BD1
但爭15coin
Kain 07:45 PM 08-23-18
10抽中EZ8 B3
KENSNAKE 08:13 PM 08-23-18
125張回收卷 可以換高達……差70張

已經唔想用勇士好鬼麻煩,成日慣左聯邦機格鬥斬法,換左勇士會打唔到人。
Kain 08:20 PM 08-23-18
一口氣抽晒佢,加多7野
EZ8 LV2+炮LV2+劍LV2
最強400機完成

睇錯,原來把劍係LV3,SHIT
KENSNAKE 08:45 PM 08-23-18
渣古II FS LV6+LV5熱能斧 攻擊力好勁。
鳳熾魂 08:54 PM 08-23-18
125張回收卷 可以換高達……差70張

已經唔想用勇士好鬼麻煩,成日慣左聯邦機格鬥斬法,換左勇士會打唔到人。
但好貴想換流星鎚玩
渣古II FS LV6+LV5熱能斧 攻擊力好勁。
隻野無碌唔係斬死人Lv4配Lv斧
Kain 09:14 PM 08-23-18
測驗機好鬼煩,成日企喺敵陣中間要人睇住佢爆氣
唔望實佢又唔得,明明跟住3,4支炮等緊佢
holsety 10:33 PM 08-23-18
11抽bd1 , t coin留返日後再抽bd2,3
nomezero 09:36 AM 08-24-18
作者: 鳳熾魂:
有冇1代玩家知道噴boost果時個速度係計邊一項呢個問題試好耐都耐唔到咁
速度淨係行定包埋噴?
一代都冇顯示,帳面數值同噴速無關
速度只係行走速度
所以一代高機動剛出就俾人笑佢個速度
由手機版發出
阿魚 11:52 AM 08-24-18
作者: nomezero:
速度只係行走速度
由手機版發出
今集G3 都係笑話
佢既步速同RX78-2 一樣
可能部原祖本身已經裝左MC
鳳熾魂 11:57 AM 08-24-18
作者: nomezero:
速度只係行走速度
由手機版發出
一代唔係有速度同推進器咩?
作者: 阿魚:
今集G3 都係笑話
佢既步速同RX78-2 一樣
可能部原祖本身已經裝左MC
係高達俾人講佢用左G3所以格古淚目
阿魚 12:01 PM 08-24-18
作者: 鳳熾魂:
一代唔係有速度同推進器咩?

係高達俾人講佢用左G3所以格古淚目
白色惡魔唔是講笑
依家400 場見到都怕怕
勇士想翻身睇怕要出專用機仕樣先得
Gundam MK-2 12:46 PM 08-24-18
作者: 阿魚:
白色惡魔唔是講笑
依家400 場見到都怕怕
勇士想翻身睇怕要出專用機仕樣先得
我用灰色惡魔打無限地面場都有好成績
但轉宇宙或場低cost就好易打唔出水準

aquarius 12:53 PM 08-24-18
G3好難用
打宇宙戰好似變咗支援機..
阿魚 12:56 PM 08-24-18
我用灰色惡魔打無限地面場都有好成績
但轉宇宙或場低cost就好易打唔出水準

宇宙另一個生態黎
地上而言G3 算萬能型,突擊系上位列
論進攻手段,中距離都有作為
可惜係生態環境令突擊機難生存
係元祖同ez8 既世界之下
除非有超破格既性能
否則突擊機作用不大
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後

返回主題版面