Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
街機遊戲討論版>有無試過因為挑機而被人出言恐嚇?
[西]楚小霸王 08:46 PM 12-26-05
以上說話就係小弟我今日打gundam seed時,win左一
場後,旁邊果位仁兄講ge,呢位仁兄手口齊出,無啦啦捉住
我d頭髮,有幾多人遇過類似事件?
[唔知可唔可以講呢d,都算街機事物呱,有問題or係日記
topic請取消左佢]
可能有d gaf人有d印象,因為果度都有4部三國志大戰,可能
都幾多gaf人出沒
boss 08:48 PM 12-26-05
咁你有冇還拖
[西]楚小霸王 08:52 PM 12-26-05
作者: boss:
咁你有冇還拖
還乜啊 一手菜開佢+句粗口過佢,佢就一連串過我
之後佢有佢打,我有我打
原本我都唔愛挑機,又唔係打得好,去果度就貪有2條
line,但同我打[唔識的]果個人話想挑下,咪一齊開心下囉
果個仁兄都唔係d靚仔尼,睇落都25,6,咁大個人都咁
boss 08:54 PM 12-26-05
最好同friend一齊玩兩部機
羸左唔驚俾人打
91 08:57 PM 12-26-05
邊間機鋪?
[西]楚小霸王 08:57 PM 12-26-05
最好同friend一齊玩兩部機
羸左唔驚俾人打
我都係咁話,2打2輸左,有乜好講,香港街機形象
就係俾呢d人破壞晒
[西]楚小霸王 08:59 PM 12-26-05
作者: 91:
邊間機鋪?
油麻地,落地下,叫xxxx zone,出面重有d旗仔
宣傳入左三國志大戰果間
[西]楚小霸王 09:02 PM 12-26-05
但今次只係個別事件,我唔相信香港無好場,只前去都無
我都會繼續去
Ewin 11:43 PM 12-26-05
去電腦場挑機, 你都o岩唔哂.
[西]楚小霸王 12:44 AM 12-27-05
作者: Ewin:
去電腦場挑機, 你都o岩唔哂.
咁都得?! 係就係set左兩條line.......
碧克 12:46 AM 12-27-05
作者: [西]楚小霸王:
咁都得?! 係就係set左兩條line.......
唔駛理佢啦.
咁講法落機舖打機都唔o岩...

見有事發生冇幫手最好走. \
打機打上腦順手打埋人既近年越來越見得多,真係...
[西]楚小霸王 12:51 AM 12-27-05
作者: 碧克:
唔駛理佢啦.
咁講法落機舖打機都唔o岩...

見有事發生冇幫手最好走. \
打機打上腦順手打埋人既近年越來越見得多,真係...
thank you.睇黎都真係唔算多ge
至少,個topic開左咁耐都無乜人講有類同經歷
係之前見過一兩個類似topic姐
你果句就,呢d人真係欺善怕惡,著得斯文d就
會覺得你好蝦,見人多過佢佢就無料到
如果唔係,佢一挑完就對我講,洗乜等我地去到
6,7關,後面無晒人睇至講
snowman 01:16 AM 12-27-05
lee句話似曾相識...

這個topic可以唔del, 但請包裝一下佢, topic講得清楚一d b
クラウド 02:14 AM 12-27-05
試過打SEED比人2挑1(我係1...)
做低左佢但夠晒鐘返工
諗住比佢玩
跟住比人講粗口寸.....

打KOF02對面唔夠打企o係身同我粗口亙插...
以上....
[西]楚小霸王 03:23 AM 12-27-05
作者: K死狗(K9999)京:
試過打SEED比人2挑1(我係1...)
做低左佢但夠晒鐘返工
諗住比佢玩
跟住比人講粗口寸.....

打KOF02對面唔夠打企o係身同我粗口亙插...
以上....
其實出得去街機打d可以對戰鬁ame都已經要有
心理準備對戰
又唔係勝方出言挑釁,純因為怕輸浪費金錢,呢d人
根本唔應該出黎打,買隻老番係屋企自閉把啦
[西]楚小霸王 03:26 AM 12-27-05
其實現在大家知唔知我講邊間機舖?有去開麊B友或者可以
講講間,因為我係由seed去到3蚊時先開始出沒
DQGUNDAM 03:39 AM 12-27-05
其實現在大家知唔知我講邊間機舖?有去開麊B友或者可以
講講間,因為我係由seed去到3蚊時先開始出沒
講真,呢d人邊度都有,睇你好唔好彩

我有fd都係咁,輸左又話人屈,走去話人,睇下幾時比人打
光之審裁者 03:46 AM 12-27-05
都係打琴機安全d\
ai. 03:53 AM 12-27-05
係我細個時~小學時
當大家還熱衷於sf年代中,(zero之前,super唔知出左未)
我舅父(當時大學生)係機鋪打機,連win左成班人.(好似係7~9人,唔知有冇"樣"round)
跟住真係變成street fighter,之後係機鋪被成班人打,打到入廠.
好彩唔知係鋪員報警定係一段時間後有police
killua 04:28 AM 12-27-05
我都有俾人兇過,不過好少...兩三次...
同埋唔係果度...落親去都好和平,好健康咁上番去...
& 咩叫"因為夫挑機"?"因 為夫 挑機"定"因為 夫挑機"?
boss 07:56 AM 12-27-05
作者: 光之審裁者:
都係打琴機安全d\
太鼓先最安全
boss 07:59 AM 12-27-05
但今次只係個別事件,我唔相信香港無好場,只前去都無
我都會繼續去
我去親果間,咁耐未見過人打架
都算好彩lu
其實有冇試過同成班friend去打機
LonelyBlue 11:20 AM 12-27-05
幾年前落龍威俾人空
不過係個死靚仔...
見佢有四五個fri
我地得兩丁友,廢事惹事,咁就走勒
但我記得佢空個下佢自己都口窒窒......
[西]楚小霸王 11:57 AM 12-27-05
作者: 光之審裁者:
都係打琴機安全d\
講真,要唔好彩係黎真係好唔好彩
記得之前有位網友話玩結他機都可以遇到類似事件
真係一樣米養百樣人,無奇不有
wing 12:01 PM 12-27-05
咁你有冇還拖
一招鐵山靠撞埋去la
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面