Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 05-29-05, 07:49 PM   #1176
URA
God of Gamer
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
kim,
依隻碟訂唔訂到呀~?

NEXUS-2060 / capsule

舊 05-30-05, 01:24 AM   #1177
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: URA
kim,
依隻碟訂唔訂到呀~?

NEXUS-2060 / capsule
你唔急的話, 就PRINT出來比我地, 幫你ORDER去日本!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-05, 05:02 AM   #1178
devil106
Junior Member

註冊日期: Aug 2004
在下想問吓有冇光良果三隻專輯?
devil106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-05, 04:42 PM   #1179
shineshine

註冊日期: May 2005
您地好呀~
想請問一下有冇eo2新碟既消息呀?
唔該哂~~~
shineshine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-05, 11:53 PM   #1180
KIM
GAF足球隊金虎拾號

未有正確時間!

舊 06-06-05, 10:30 PM   #1181
foary
Senior Gamer
百合本命 耽美最高

註冊日期: Dec 2004
我想問一下.......張繼聰新碟o既消息...傳說中6月7日出....唔知有無~??

舊 06-07-05, 12:12 AM   #1182
shineshine

註冊日期: May 2005
引用:
作者: foary
我想問一下.......張繼聰新碟o既消息...傳說中6月7日出....唔知有無~??
我都想買張繼聰新碟!
shineshine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 01:25 AM   #1183
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: foary
近期ORDER LIST未有~~~

舊 06-18-05, 02:24 PM   #1184
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
想問一下...
星期三V6出個隻新single會唔會有齊四隻初回封面??
THX~~~
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-05, 03:34 PM   #1185
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: HikariY
想問一下...
星期三V6出個隻新single會唔會有齊四隻初回封面??
THX~~~
應該齊~~~!
根據過往經驗~~~~買的人都會買晒全四版~~~~~!

舊 06-19-05, 12:14 AM   #1186
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
作者: KIM
應該齊~~~!
根據過往經驗~~~~買的人都會買晒全四版~~~~~!
謝謝~~~ 我是幫朋友問的~
今年我不會買齊四版了...
會返普通版吧...
舊 06-19-05, 10:15 PM   #1187
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
謝謝~~~ 我是幫朋友問的~
今年我不會買齊四版了...
會返普通版吧...
身為朋友都唔介紹天音比佢, 太過份了.......仲話係朋友!!!

舊 06-20-05, 02:01 AM   #1188
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
身為朋友都唔介紹天音比佢, 太過份了.......仲話係朋友!!!
金大人~冤枉呀
其實我同我班朋友一直都係幫襯天音架~
V6一出碟我多數都係天音買的~
舊 06-20-05, 04:38 PM   #1189
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
金大人~冤枉呀
其實我同我班朋友一直都係幫襯天音架~
V6一出碟我多數都係天音買的~
但之前買v6果班人, 都係買全套播~~~!

舊 06-21-05, 12:49 AM   #1190
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
但之前買v6果班人, 都係買全套播~~~!
因為我今年冇錢買曬四隻...
星期三落來買~~~ THX~~~~
舊 06-29-05, 11:04 PM   #1191
KIM
GAF足球隊金虎拾號

王X之....天音插水價.....未買襯手~~~!

呢期RAIN的FANS開心死了.....3隻碟同時出場~~~!

此篇文章於 06-29-05 11:57 PM 被 KIM 編輯。
舊 07-01-05, 11:48 PM   #1192
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
KIM,YOU HAVE THIS ONE???

http://www.genki.co.jp/games/rb/news...se/050511.html

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-05, 01:36 AM   #1193
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: HONDA
要訂先可能有~! 睇日本有沒貨~~~!
信和地庫都可能有現貨!

舊 07-06-05, 01:49 PM   #1194
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
要訂先可能有~! 睇日本有沒貨~~~!
信和地庫都可能有現貨!
大約幾銀???

少女時代,
F1 2024討論區
舊 07-06-05, 08:23 PM   #1195
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
大約幾銀???
呢度冇得問價~~~而且報左都未必一定係返貨價!
有心買就上去訂, 之後回覆你! 到時唔岩價就退$比你!
而且同你講過唔好問天音價啦~~~!

再問就ban你!

舊 07-07-05, 12:48 PM   #1196
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:

再問就ban你!
OKOK~~

少女時代,
F1 2024討論區
舊 07-07-05, 12:49 PM   #1197
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:

再問就ban你!
月尾去,點訂????

少女時代,
F1 2024討論區
舊 07-07-05, 01:47 PM   #1198
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
月尾去,點訂????
print張紙出來, 比天音訂!

舊 07-09-05, 03:44 AM   #1199
~小o都o都~

註冊日期: Jan 2004
Kim Kim,
我想問返左矢井田瞳既新single未呀?

■2005.7.6発売

矢井田瞳/New Album「Here today-gone tomorrow」
品番:TOCT-25815
3,000(tax incl.)

■2005.8.15発売
~小o都o都~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-05, 03:50 AM   #1200
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: ~小o都o都~
Kim Kim,
我想問返左矢井田瞳既新single未呀?
忘了~~~!明天回你~~~!

論壇跳轉

現在的時間是 06:59 AM

手機版 | APP版