Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
POISON 07:42 PM 04-10-19
作者: Penny仔:
老老實實, 佢都似係呢類人啦
對記者講話唔可以做自己......
本來有大帝係度,根本返去打下卡就收工,大帝會自組更大既團架啦
但大帝黎係為左拍片

Magic : 大帝你打個電話組個大團啦
大帝: 我家下搵緊球星拍space jam2都搵唔到呀

Penny仔 08:15 PM 04-10-19
作者: POISON:
本來有大帝係度,根本返去打下卡就收工,大帝會自組更大既團架啦
但大帝黎係為左拍片

Magic : 大帝你打個電話組個大團啦
大帝: 我家下搵緊球星拍space jam2都搵唔到呀
大帝做埋GM,勁過滕真.....

拍片搵香蕉船咪算
一個已退, 另一個被退, 係爭波叔姐
再搵埋三弟, 然後叫埋阿波買一送三(連埋老豆)

而家換老大拍仲趕得切
你試下搵老大拍, 字母即刻仆到去啦
HEAD_HUNTER 05:29 PM 04-11-19
LAL近年管理層其實都好精彩,
2年前終於趕左Jim Buss呢個二世祖落台點知錯信左個Mgaic Johnson,
以後LAL何去何從要先搞番正個舵手先再講
Penny仔 05:41 PM 04-11-19
佢走肯定係好事....
以佢既能力同責任感, 坐呢個位只會雙輸

至於軍心士氣問題, 本來都冇架啦...
Penny仔 03:42 PM 04-12-19
當一個人進入阿叔模式, 就最鍾意點起火頭
例如PP.......
Sar8 03:48 PM 04-12-19
所以就比人出左張圖比較Kobe/Dirk/PP/Wade
PP係全0
搖搖 04:36 PM 04-12-19
咁PP如果係賽隊退休應該都有得刷下分既...雖然同另外3個比都係輸一截

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 05:17 PM 04-12-19
https://bbs.hupu.com/26756829.html

2個Rich Paul+阿Ball老豆....諗起都興奮
搖搖 09:45 AM 04-13-19
湖人正式炒左Walton,但想搵Lue.........
Shadow 神 12:16 PM 04-13-19
作者: 搖搖:
湖人正式炒左Walton,但想搵Lue.........
其實仲好,有 lbj 係度你擺 brad stevens 落去都無用
反而擺隻太監落去,整好個 locker room 氣氛就夠 ...

落到場最後咪又係 lbj + 炮s mode ... 今個暑假應該醒水簽 d 射手返黎???
搖搖 01:45 PM 04-13-19
作者: Shadow 神:
其實仲好,有 lbj 係度你擺 brad stevens 落去都無用
反而擺隻太監落去,整好個 locker room 氣氛就夠 ...

落到場最後咪又係 lbj + 炮s mode ... 今個暑假應該醒水簽 d 射手返黎???
簽番JR, KK, TT, LOVE

如果call唔到KI番黎可以用walker頂住先
Penny仔 03:35 PM 04-13-19
Lue蛇係擔心健康問題...教cavs已經壓力大到病左
去到LA咪仲大劑
不過佢都係Lakers舊部, 係好事黎

其實湖迷會唔會歡迎.........The Return of Triangle?
搖搖 07:58 AM 04-14-19
東區頭兩場都係客隊贏

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
半人馬-RigiL- 10:28 AM 04-14-19
99台有得播真係好正~
咖哩今日復出好勁!
由手機版發出
Penny仔 11:15 AM 04-14-19
勇士其實打得麻麻,超多大意傳波失誤
表弟playoff初體驗又打得麻麻
不過防守返晒黎,今日d封波同閃電手打到大飛班正選傻

Lou will 同 Harrell 已經打得好好
但班正選要防守拖住勇士先有得搞
其實用癲狗守咖哩會唔會好d....
KD拎30同Curry拎30,比著我就寧願比KD拎
由手機版發出
Penny仔 11:26 AM 04-14-19
速龍真係一句講晒......咪一x樣
東岸5星陣去到playoff又打唔起
由手機版發出
Sar8 11:59 AM 04-14-19
蘿莉
Penny仔 12:25 PM 04-14-19
作者: Sar8:
蘿莉
垃圾兄弟各自各精彩
DDR 好d既,起碼有分
由手機版發出
Penny仔 12:57 PM 04-14-19
所以經驗幾重要...
Murray臨尾可能驚到手震
HEAD_HUNTER 03:44 PM 04-14-19
Ben Simmons第一場已經暴露左等同零既外投係一個大盲點位,
76ers都必須要正視呢個問題啦掛
Shadow 神 11:13 PM 04-14-19
Lowry 其實唔知係咪仲有傷,前個排佢傷出左幾場出返黎之後都打得唔好 ...
咁打落去好唔樂觀 ...

76ers 就預左啦! Ben simmons 0 射波點打丫??? 塞住哂個底 ...
守又可以後 5, 6 步守佢,係差在 nets 定下一隊踢佢地去釣魚
srx 11:52 PM 04-14-19
Lowry 其實唔知係咪仲有傷,前個排佢傷出左幾場出返黎之後都打得唔好 ...
咁打落去好唔樂觀 ...

76ers 就預左啦! Ben simmons 0 射波點打丫??? 塞住哂個底 ...
守又可以後 5, 6 步守佢,係差在 nets 定下一隊踢佢地去釣魚
罰球都唔掂邊個救到你
HEAD_HUNTER 01:49 AM 04-15-19
作者: srx:
罰球都唔掂邊個救到你

簽個機械人番嚟練吓不如
Sar8 09:32 AM 04-15-19
字母:龍頭抄第8 30分唔係好正常咩,點解咁多隊比人反cup
6eo 10:10 AM 04-15-19

LBJ依家防守問題越黎越大, 年紀又大加上西岸咁多怪物, 咁1王4炮鬥轟湖都係打唔起...
再係咁當D潛力新人2打6咁, Kuzma同Ingram真係快D走好過

所以經驗幾重要...
Murray臨尾可能驚到手震
係, 個LAST SHOT其實真係WIDE OPEN, 平時應該入左
之後最後個攻勢又手軟

作者: HEAD_HUNTER:
Ben Simmons第一場已經暴露左等同零既外投係一個大盲點位,
76ers都必須要正視呢個問題啦掛
放西門落去4號位, 1號比Mcconnel渣旗好過...

垃圾兄弟各自各精彩
DDR 好d既,起碼有分
由手機版發出
ddr算係咁, Playoff第一場都交足功課
今季無咩星味但都叫同馬刺磨合得唔錯 (雖然波波之下應該無咩邊個融入唔到)

勇士其實打得麻麻,超多大意傳波失誤
表弟playoff初體驗又打得麻麻
不過防守返晒黎,今日d封波同閃電手打到大飛班正選傻

Lou will 同 Harrell 已經打得好好
但班正選要防守拖住勇士先有得搞
其實用癲狗守咖哩會唔會好d....
KD拎30同Curry拎30,比著我就寧願比KD拎
由手機版發出
+1

癲狗好似常規賽個時都係守開咖哩, 可能見效果一般所以試下轉一轉掛
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面