Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-11-09, 03:26 PM   #201
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
15-11 = 4日
我班friend 有近10個marvel fans 你話佢地會唔會買(當然全部係360友)
咁多人陪你玩 記得玩1時是在will玩的~~果時未買360和ps3 ,2p都幾好玩

舊 09-11-09, 03:50 PM   #202
王小虎

註冊日期: Apr 2002
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/...g=topics;title
唔係官方公佈所以用spoiler了
係其他forum睇到玩緊的人講的資料

Gambit的alt costume係白髮黑面紅眼,即係Apocalypse收左佢做手下變為Death時的樣,下為漫畫造型

Deadpool alt costume係除左面罩,露出個爛面樣,好似話係Agent X,其實Agent X唔等如Deadpool的,不過冇話alt costume一定要係同一個人,例如Iron Fist alt costume,張相睇唔清係咪,Agent X會有個X的疤痕的

原來唔係Agent X,而係Ultimate Deadpool

此篇文章於 09-11-09 04:05 PM 被 王小虎 編輯。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-09, 03:55 PM   #203
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
好邪惡丫頂

舊 09-11-09, 03:59 PM   #204
王小虎

又多左兩張相。
Iron Man alt costume

Iron Man alt costume,元祖Iron Man!!! 勁懷舊。

最後一個角色,唔想知就唔好click了

Nick Fury... 我覺得好無謂,可能係自創劇情,係boss之類?因為一開始Secret War如果照漫畫劇情Nick Fury會著草的。但希望唔好改到Nick Fury變奸,因為Nick Fury一直都唔係奸,只係處事手法好極端而已。

此篇文章於 09-11-09 09:27 PM 被 王小虎 編輯。
舊 09-11-09, 11:41 PM   #205
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: AiStudio 查看文章
點為之一個ver?
如果你當ps3,xbox360係同一個ver,咁應該唔齊,
因為psp,ps2和wii有獨佔3個角色.(nds都有自己獨佔)
psp,ps2同wii.....
低清反而有獨佔.....睇黎用黎拉客
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-09, 09:39 AM   #206
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: metal snake 查看文章
psp,ps2同wii.....
低清反而有獨佔.....睇黎用黎拉客
隻game好似分開3間公司做,
估計係1間ps3,360
一間係nds,wii,ps2
另一間係psp.

而且之前show wii demo時都講明佢地關卡設計係專為它們,並不是由ps3 360 downgrade以來.

如果你係發行商都會找一些獨佔比其他機.

此篇文章於 09-12-09 11:14 AM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-09, 11:50 AM   #207
王小虎

開始唔敢睇其他forum了,驚見到ending劇透。

NPC She-Hulk

NPC Grim Reaper

NPC Colossus
舊 09-13-09, 04:45 PM   #208
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
PS3美版$439 大埔
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 05:07 PM   #209
subzero
Game Master

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDSubzeroHK
引用:
作者: ryan0221 查看文章
PS3美版$439 大埔
又早兩日? 又過 $400? 咁... 好難攪架喎.... 近排做乜雙雙都 4 字外...

白金完成
Killzone 2 / Dead Space / Resident Evil 5 / Transformers: Revenge of the Fallen / inFamous / Call of Juarez: BiB / Demon's Souls / Marvel Ultimate Alliance 2 / Uncharted 2 / Borderlands / Fallout 3 / The Saboteur / Darksiders / Army of Two: 40th Day / Dante's Inferno / MAG / FF13 / Mafia 2 / Red Dead Redemption / Medal of Honor / Dead Space 2 / Killzone 3 / Heavy Rain / LA Noire / BRINK
subzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 05:14 PM   #210
ryankam16

引用:
作者: subzero 查看文章
又早兩日? 又過 $400? 咁... 好難攪架喎.... 近排做乜雙雙都 4 字外...
我無買,等行版
我諗一個星期後有掛
舊 09-13-09, 05:30 PM   #211
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: subzero 查看文章
唔洗對住麥麥送廣告係咁上下價錢喇

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 05:32 PM   #212
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
如果早三個鐘頭知我就出去買

咁聽日去深水步入貨
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 05:45 PM   #213
ryankam16

引用:
作者: yKS 查看文章
如果早三個鐘頭知我就出去買

咁聽日去深水步入貨
咁你唔好打咁快,等埋我同zero
舊 09-13-09, 06:02 PM   #214
yKS
Banned
PIMP

引用:
咁你唔好打咁快,等埋我同zero
我一向都唔快

加上上集只係玩過一版多所以絕對係新手

一定打得最慢果個
舊 09-14-09, 05:02 PM   #215
manpower893

註冊日期: Aug 2004
buy in 188 ps3 ver $410

舊 09-14-09, 05:31 PM   #216
魔法大咀鳥
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDrickyctw
請問係唔係行貨呀??
係唔係可以offline 2p過關咁玩架??
魔法大咀鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-09, 06:50 PM   #217
ai.
RELEASED

引用:
作者: 魔法大咀鳥 查看文章
係唔係可以offline 2p過關咁玩架??
隻game offline可以1-4co-op.

舊 09-14-09, 07:29 PM   #218
yKS
Banned
PIMP

今日行大運.......

沙田冇, 反斗城冇, ssp水貨賣晒, mk朋友舖冇

結果係一間正常唔會買野既舖信達入左牛仔同cod5 waw

前前後後浪費多左三佰幾蚊...食左一佰座左兩佰三的士.....

BTW聽日有行貨, 不過冇氣力出朋友舖買 ,睇怕都係又再去沙田好運入貴幾十既貨
舊 09-14-09, 07:54 PM   #219
ryankam16

引用:
作者: yKS 查看文章
今日行大運.......

沙田冇, 反斗城冇, ssp水貨賣晒, mk朋友舖冇

結果係一間正常唔會買野既舖信達入左牛仔同cod5 waw

前前後後浪費多左三佰幾蚊...食左一佰座左兩佰三的士.....

BTW聽日有行貨, 不過冇氣力出朋友舖買 ,睇怕都係又再去沙田好運入貴幾十既貨
confirm聽日有行貨?打風喎
舊 09-14-09, 08:01 PM   #220
yKS
Banned
PIMP

引用:
confirm聽日有行貨?打風喎
肯定有行貨, 除非聽日成日都八號咁先會冇

不過聽日有我都未必會買 ,我要過兩日先會再出街買野

此篇文章於 09-14-09 08:08 PM 被 yKS 編輯。
舊 09-14-09, 08:13 PM   #221
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
今日打左風,明天真係未必會有

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-09, 11:22 PM   #222
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
今日打左風,明天真係未必會有
點解???
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-09, 12:10 AM   #223
ai.
RELEASED

在第2集到手之前,今天又再再開返上一集解成就,
gold版碟入面的58個成就裡面終於解了49,其他多數都不會再解....
有些太煩了,其中要找3個人合作,和掉500個人落街.(佢又無counter睇到,根本唔知掉左幾多個)

不過有樣野幾有趣,
今日同日有兩個網友分別要請我入party和私人交談問我第2集好唔好玩,
佢地完全無留意到我玩的係第一集.

舊 09-15-09, 12:26 AM   #224
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
引用:
作者: AiStudio 查看文章
在第2集到手之前,今天又再再開返上一集解成就,
gold版碟入面的58個成就裡面終於解了49,其他多數都不會再解....
有些太煩了,其中要找3個人合作,和掉500個人落街.(佢又無counter睇到,根本唔知掉左幾多個)

不過有樣野幾有趣,
今日同日有兩個網友分別要請我入party和私人交談問我第2集好唔好玩,
佢地完全無留意到我玩的係第一集.
我估我都係佢地咁
會錯覺以為你打緊2代
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-09, 01:36 AM   #225
ai.
RELEASED

引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
我估我都係佢地咁
會錯覺以為你打緊2代
真係會咁易搞錯?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Ultimate Band(Disney Interactive Studios) 神祕人1號 電視遊戲討論版 10 09-19-08 09:21 PM
[NDS] Ultimate Band 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 02-29-08 08:42 PM
[NDS] 獸神傳 Ultimate Beast Battles (已推出) 次期Cekehe 手提遊戲機討論版 21 12-12-07 10:59 AM

現在的時間是 02:54 AM

手機版 | APP版