Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
日本動漫畫討論版>貴家悠 x 橘賢一「テラフォーマーズ」総合THREAD
gingq7 08:29 PM 02-25-13
作者: 魔璃:
燕子打得既咩? 都系爆妹殺安定
決定佢地用咩動物做MO果班人擺明玩佢地, 燕子/龜/鯊魚 呢d打得既咩

不如整呢隻算啦

DevilElvis 02:40 AM 03-11-13
42情報圖 螳螂(瀨尿?)蝦的第8位

Sar8 07:25 AM 03-11-13
燕子咁樣拿個身體飛來飛去遲早得返下半身
Rance 09:24 PM 02-25-13
D獅子老虎豹又唔見有,
因為D小動物放到人SIZE加成大過D大型動物縮細?
怪盜小G 09:35 PM 02-25-13
不嬲都話同size既昆蟲好揪過動物n倍
gingq7 02:26 PM 02-26-13
明知用昆虫最work, 但唔知點解會有d燕子/龜/鯊魚走出黎.

用鯊魚是最離譜的, 先不說它是海洋生物, 是叫佢用口咬大強嗎?
魔璃 02:46 PM 02-26-13
一路都有人吐糟點解唔用返小強
gingq7 02:53 PM 02-26-13
作者: 魔璃:
一路都有人吐糟點解唔用返小強
用返小強最多都是打平手, 既然有更強的昆蟲 (e.g. 子彈蟻), 當然應該要用
DevilElvis 01:46 AM 03-03-13
41話情報圖 勁完幾頁,咪又係.......比猴救

說好了的爆妹殺

最後死會唔會係小吉吉
Rance 02:23 AM 03-03-13
コンオウ 點解?
棍王?
鈴蘭 05:11 PM 03-11-13
作者: Rance:
コンオウ 點解?
棍王?
岩岩諗到
其實係分開兩隻字黎,コン唔係對白....
gingq7 05:05 PM 03-11-13
燕子又話咩時速350km, 但轉頭就被網住....
應該都係唔捱得幾多回

呢隊個個都打得下, 越顯得元首可憐, 成隊人得佢自己是前15
ALEX CHOW 05:14 PM 03-11-13
作者: gingq7:
燕子又話咩時速350km, 但轉頭就被網住....
應該都係唔捱得幾多回

呢隊個個都打得下, 越顯得元首可憐, 成隊人得佢自己是前15
白喉針尾雨燕20cm有350km??錯了??
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%99%...9B%A8%E7%87%95
最高的飛行速度為時速250-300公里
160cm嘅話(速度超過1馬赫)
蜘蛛唔係同team,第6
鈴蘭 05:10 PM 03-11-13
上wiki睇過,叫做雀尾螳螂蝦......又係海產
ALEX CHOW 05:19 PM 03-11-13
作者: 鈴蘭:
上wiki睇過,叫做雀尾螳螂蝦......又係海產
http://www.van698.com/thread-141419-1-1.html
個性也相當的兇殘
如同拳擊手快速使用刺拳攻擊對手般,只是雀尾螳螂蝦的刺拳更具威力與速度(當然每次使用都消耗不少牠的體力)。
根據科學計算,雀尾螳螂蝦的刺拳威力相當於一把0.32孔徑的手槍,那到底有哪些是0.32口徑的手槍呢?如史密斯威森M625左輪手槍就是,威力可以打爆20公尺外的木板

keijoey 05:12 PM 03-11-13
海產 is good! 啾嘰! b
由手機版發出
Rance 05:24 PM 03-11-13
當然每次使用都消耗不少牠的體力

這不是死亡FLAG嗎?....
MS331 05:33 PM 03-11-13
睇喇芽同佢邊個死先
ALEX CHOW 05:41 PM 03-11-13
作者: Rance:
當然每次使用都消耗不少牠的體力

這不是死亡FLAG嗎?....
有所得必有所失
重點2是:
根據科學計算,雀尾螳螂蝦的刺拳威力相當於一把0.32孔徑的手槍,那到底有哪些是0.32口徑的手槍呢?如史密斯威森M625左輪手槍就是,威力可以打爆20公尺外的木板
人嘅size嘅話,威力會有幾大.....
Sar8 01:19 PM 03-17-13
火星爆妹殺 two
STRIFE 01:28 PM 03-17-13
作者: Sar8:
火星爆妹殺 two
火星爆哥殺
ouki 02:45 PM 03-17-13
作者: Sar8:
火星爆妹殺 two
你以為自己是一拳超人咩XD
DevilElvis 02:44 AM 03-24-13
44話 情報圖 仲未show武器,唔駛爆住

Sar8 04:58 PM 03-24-13
如果係妹子
果一腳踢落去早就碎左屍

而家即係頭9位可以單挑一隻強化大強
1-6應該可以打兩三隻
DevilElvis 05:18 PM 04-21-13
47 情報圖 大強光復火星?一話咁多啦~~~

第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面