Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
電視遊戲討論版>Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4, XB1, NS | PS4 DBX2 DX版 11月22日發售
神風@AMD 06:04 PM 11-16-16

依個end點拎…我係悟空出黎幫手
~飛彈~@@ 07:02 PM 11-16-16
可能同上集完成條件一樣,快速了結對手

上集都係雙ending 都係快速了結final boss 唔駛

等悟空來增援的話同悟空來增援都係兩個結局

不過呢個結局除左快速完成之外唔知會唔會計埋拜師既等級
神風@AMD 08:21 PM 11-16-16
想問下果D極惡化NPC出既全體旋刃斬點避?
擋又擋唔到。就算高低飛點都要食一半
打烈縫4隻猩猩,巴達克成日狂出夾硬屈死你…

而家打極限之惡意…真係感受到設定上既惡意
打到TIME OUT
神風@AMD 02:13 AM 11-17-16
仲未過到極限之惡意
同人online打就係咁中大氣功彈bug…
同npc打,根本係sm自己

頭先有次差少少過到,佢連放三下大技,直接爆擋死…
Hello MiMi 12:40 PM 11-20-16
刷左ssgss悟空成set 假狗
交左五粒旦
全拜師
玩埋悟空老豆超三同未來悟飯劇情
正式封game 了
希望有xv3
fortel 12:41 PM 11-20-16
作者: Hello MiMi:
刷左ssgss悟空成set 假狗
交左五粒旦
全拜師
玩埋悟空老豆超三同未來悟飯劇情
正式封game 了
玩埋悟空老豆超三同未來悟飯劇情 < 借問呢2個劇情點出? THX
~飛彈~@@ 01:05 PM 11-20-16
作者: fortel:
玩埋悟空老豆超三同未來悟飯劇情 < 借問呢2個劇情點出? THX
交個5隻蛋比時之界王神就會解到
~飛彈~@@ 05:59 PM 11-22-16
轉自V jump 嚟緊多一個更新

【無料DLC】
■キャラクター:孫悟空 (覚醒技 SSGSS界王拳)
ヒット(覚醒技 純粋なる成長)
■先生:孫悟飯(未来)
バーダック
クウラ
人造人間16号
ウイス
■衣装&アクセサリー:6種類
■技:先生から教わる技を含めて24種類
■フリーザ軍襲来イベント報酬衣装:
フリーザ軍ジャージ10種類
安安 06:14 PM 11-25-16
https://www.facebook.com/BNETaiwan/p...70446939677979
預定將於12月1日發售的PS4《七龍珠 異戰2》繁體中文版,獨家首批
特典將追加《七龍珠》操作桿保護套組、14天PS+會員 以及 TP獎牌100枚
紫紅豆 01:58 PM 12-01-16
信和公仔版$979
Hello MiMi 01:59 PM 12-01-16
轉左Hdd 番來先知死save
Cloud 個save 都死埋
可徹底剷game

而家希望佢無xv3
紫紅豆 02:05 PM 12-01-16
轉左Hdd 番來先知死save
Cloud 個save 都死埋
可徹底剷game

而家希望佢無xv3
你無上plus下載回個save試試,
martinyau1979 02:07 PM 12-01-16
作者: 紫紅豆:
你無上plus下載回個save試試,
佢未講咗雲端個SAVE死咗
紫紅豆 02:21 PM 12-01-16
作者: martinyau1979:
佢未講咗雲端個SAVE死咗
但plus那save不是分開嗎
Hello MiMi 03:17 PM 12-01-16
作者: 紫紅豆:
但plus那save不是分開嗎
是分開,但試過,都死了
紫紅豆 03:51 PM 12-01-16
是分開,但試過,都死了
寛頻不足也会死save,是否下載東西中
fortel 10:47 PM 12-01-16
其實←L→+X 再↑L+口 係唔係真係連到....次次出到對面都打空返避到
jk5 11:09 PM 12-01-16
作者: fortel:
其實←L→+X 再↑L+口 係唔係真係連到....次次出到對面都打空返避到

https://www.youtube.com/playlist?lis...v9wFnYqTUepwD0

JK
Multi 01:32 AM 12-02-16
想問下中文版同日版連唔連到線?
fortel 08:34 AM 12-02-16
↑L+口 果下我係出到,不過問題係永遠都打唔中

到底有無D咩技巧?
Raze 09:29 AM 12-03-16
已解決, 謝謝
fortel 11:38 PM 12-06-16
借問一下去到打後D E-MISSION,D BOSS無限避,得大技先打得入,要點打? 好多時打到無時間...THX
fortel 12:20 PM 12-19-16
PS4「ドラゴンボール ゼノバース2」アップデート&DLC紹介PV

https://www.youtube.com/watch?v=L2O1uHRYmsc
fortel 10:16 PM 12-19-16
到底emission 15係點打.....求全能既gaf版友指點
--------------------
打左2個鐘終於過到無返5條友再加個補師先夠打
pet3 11:31 AM 12-20-16
https://store.playstation.com/#!/zh-...IA000000000003

dlc原來已經出了
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面