Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-11-13, 09:14 AM   #2076
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
一諗起呢兩日就可以 Crying 就好興奮...
Crying???
你買左Crying Star???
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-13, 08:06 PM   #2077
言若~
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
去唔到睇觸執毛
言若~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 08:56 AM   #2078
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 言若~ 查看文章
去唔到睇觸執毛
銀礦灣??? live既good night真係好正
話時話,知唔知邊度有得買佢地隻碟呀??

此篇文章於 10-12-13 09:06 AM 被 lunn 編輯。
舊 10-15-13, 07:09 PM   #2079
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 查看文章
Crying???
你買左Crying Star???
買左支 edwards star classic 過手癮

舊 10-16-13, 06:58 AM   #2080
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
買左支 edwards star classic 過手癮
搵代購買?? 依家EDWARDS都唔平喎
舊 10-17-13, 12:27 AM   #2081
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
搵代購買?? 依家EDWARDS都唔平喎
直接搵日本鋪訂
呢支標115000yen, 計晒全部先8k5
其實真係唔貴

舊 10-17-13, 02:09 AM   #2082
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
直接搵日本鋪訂
呢支標115000yen, 計晒全部先8k5
其實真係唔貴
有錢人

舊 10-19-13, 03:55 PM   #2083
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
有錢人
樂器黎講真係唔貴了....

舊 10-19-13, 08:33 PM   #2084
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
喂~~比想像中平喎
唔駛搵人代購真係好好多
你係VISA比錢定係匯錢過去呀??
我都睇中左支,價錢都係同你果支差不多…諗緊點樣搞佢返黎
舊 10-20-13, 11:53 AM   #2085
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
我窮我既世界已經係天價

舊 10-20-13, 12:18 PM   #2086
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
而加大部份日本樂器店都接受海外,有D仲支援埋中文CS
直接E-Mail問佢要咩再PayPal過錢去
等幾日就收到

上個月買左支Rosso Corsa
8算退埋稅真係好底
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-13, 08:58 AM   #2087
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Suika 查看文章
等幾日就收到

8算退埋稅真係好底
e~有邊個網係有中文cs咁正呀?? 可以post條link出來嘛?? thx
舊 10-21-13, 09:06 AM   #2088
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
e~有邊個網係有中文cs咁正呀?? 可以post條link出來嘛?? thx
呢間有
http://www.ishibashi.co.jp/cn/howtoorder.html

之前試過用日文E-Mail佢,佢用番中文回我
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-13, 09:35 AM   #2089
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
呢間有
http://www.ishibashi.co.jp/cn/howtoorder.html

之前試過用日文E-Mail佢,佢用番中文回我
入去睇睇先~THX

不過最煩都係比錢果PART
我自己無VISA
點比錢果吓真係要諗諗

嘩~~仲可以用qq直接聯絡?? 都ok喎
舊 10-21-13, 06:54 PM   #2090
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
喂~~比想像中平喎
唔駛搵人代購真係好好多
你係VISA比錢定係匯錢過去呀??
我都睇中左支,價錢都係同你果支差不多…諗緊點樣搞佢返黎
我響呢間買 -> http://www.ikebe-gakki.com/ec/cmShopTopPage1.html
英文對答都ok, 如果你無 visa / paypal 可以直接 e-banking 過錢

舊 10-21-13, 07:45 PM   #2091
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
我響呢間買 -> http://www.ikebe-gakki.com/ec/cmShopTopPage1.html
英文對答都ok, 如果你無 visa / paypal 可以直接 e-banking 過錢
直接匯錢OK就好喇
依間多好多選擇~~好不幸有我想要果支…可能真係會破財喇
舊 10-21-13, 09:52 PM   #2092
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
直接匯錢OK就好喇
依間多好多選擇~~好不幸有我想要果支…可能真係會破財喇
睇中咩呢

舊 10-22-13, 12:31 AM   #2093
txl
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
XBox Live GamertagJonouil
分享一下我們Mr. Rocket Head 最新作品 -黑慯淚
歌曲內容不解釋了,我相信大家會明白。

首歌剛完成還未有時間仔細錄,今次只簡單的用一支condenser收曬直入interface再入Logic。希望大家喜歡。

喜歡我們的音樂請Like一下我們的page支持下,謝謝。
https://www.facebook.com/MrRocketHead
txl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-13, 09:03 AM   #2094
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
睇中咩呢
目標一直都係ESP果D啦
舊 10-24-13, 12:31 AM   #2095
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
目標一直都係ESP果D啦
邊支呀???

舊 10-24-13, 09:19 AM   #2096
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
邊支呀???
ESP RF-00SL
舊 10-24-13, 04:03 PM   #2097
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
等幾日就收到

8算退埋稅真係好底
幾日收到,即係用速遞空運?會唔會跌爛

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 12:40 AM   #2098
新堂愁一
男人三寶無樣有

有無人用過 Dimarzio 果隻 clip 既 strap??
唔用果時個 扣會呂0會好易刮花個 body??

此篇文章於 10-25-13 12:46 AM 被 新堂愁一 編輯。
新堂愁一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-13, 12:04 PM   #2099
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
有無人用過 Dimarzio 果隻 clip 既 strap??
唔用果時個 扣會呂0會好易刮花個 body??
真係無咩見人用依隻喎
點解唔用strap lock既?
舊 11-20-13, 09:45 PM   #2100
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

無聊拎左某首歌既TAB譜黎練下, 佢個bass tab用6線, 心諗最多咪條low B自己腦內轉換彈高8度囉. 彈落覺得怪怪地, 唔岩音, 諗諗下點解好似同我之前睇chord譜唔多同既, 發覺原來有天才用結他既6線tab去寫bass tab, 錯鬼晒

論壇跳轉

現在的時間是 10:53 AM

手機版 | APP版