Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-05, 12:20 AM   #26
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
中文正版今日出左啦,$280
遲下玩厭左battlefield 2先買黎玩

上集單機玩,download d特別技能(超屈機魔法)或者weapons(都係屈機)就可以超快升lv
今集唔知有冇呢

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-05, 12:22 AM   #27
waitwait
God of Gamer
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
Mircosoft Game Web use PHP.....Not asp....@@

舊 08-17-05, 01:41 PM   #28
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
今集D美工好似無上集咁靚咁?..上集裝備有大圖今集只得小圖一張..
最慘係今集D女角比上集肉酸..

仲有今隻D HOTKEY好似分得好散..成日襟錯制~
可能同我係鋪頭玩有關..

英中版唔係一齊出咩..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-05, 01:52 PM   #29
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
280又幾抵玩....但英文版應該差吾多價錢吧
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-05, 12:22 AM   #30
Squalllg
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
.....我堂弟買了中文版(正版)..個識別碼無效........
真係`命...又要等一等先玩到multi

舊 08-18-05, 12:38 AM   #31
gtaste

註冊日期: Mar 2002
請問有冇人用notebook玩呀
我用fujitsu S7021玩唔到呀
但我玩到GTA:SA GA
pls help

gtaste 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-05, 03:34 PM   #32
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
好?..比上集?..脫力系GAME一隻..

01。03。11
舊 08-18-05, 09:54 PM   #33
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
P4 2.66Ghz
512Mb Ram
GeForce6200TC
玩依隻Game有無問題??
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-05, 01:19 AM   #34
15202ST

隻GAME要求好低架咋~

01。03。11
舊 08-19-05, 10:28 AM   #35
melnet
Junior Member
Myth

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Squalllg
.....我堂弟買了中文版(正版)..個識別碼無效........
真係`命...又要等一等先玩到multi
咁你知唔知幾可以玩到mulit??
我個freind 個情況同你一樣
but 我無事....
又唔知等幾耐.....
melnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-05, 06:33 PM   #36
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
系統要求 :

Ÿ Windows® XP Service Pack 1
Ÿ 具備 1.0 Ghz 或以上中央處理器的個人電腦
Ÿ 256 MB RAM
Ÿ 4 GB 的硬體空間
Ÿ 4 倍速或以上的光碟機
Ÿ 音訊所需的音效卡、喇叭或耳機
Ÿ Microsoft® 滑鼠或相容的指標裝置
Ÿ 用於線上或多人連線遊戲的LAN 或網際網路連線
Ÿ Direct X 9.0c (包含在遊戲光碟中)
Ÿ 支援遊戲的顯示卡 (列於下方)

支援遊戲的顯示卡
ATI Radeon® 系列 (7000 或以上)
Ÿ Radeon 7000/VE 系列 (必須具備 2.0 GHz 或更快速的中央處理器)
Ÿ 7200、7500
Ÿ 8500、All-In-Wonder 8500
Ÿ 9000、9200、9500、9600、9700、9800
Ÿ X300、X600、X800

Nvidia® Quadro™ 系列
Ÿ Quadro、Quadro2、Quadro4
Ÿ Nvidia® Geforce 系列
Ÿ GeForce 256
Ÿ GeForce2
Ÿ GeForce3、3 Ti
Ÿ GeForce4、4Ti、MX 420、440
Ÿ GeForce FX 5200、5600、5700、5800、5900、5950
Ÿ GeForce 6600、6800

S3
Ÿ Delta Chrome

Intel® Extreme Graphics (必須搭配 2.0 GHz 或更快速的中央處理器)
Ÿ 82845、82865、82915

舊 08-19-05, 10:44 PM   #37
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ultrachiu
中文正版今日出左啦,$280
遲下玩厭左battlefield 2先買黎玩

上集單機玩,download d特別技能(超屈機魔法)或者weapons(都係屈機)就可以超快升lv
今集唔知有冇呢
我依家先玩返第一集

第一集好玩好多

你講個d野係邊度搵 ?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-05, 11:19 PM   #38
東海林
釘宮病病患者

註冊日期: Jul 2002
報料~~
官塘有間DS2中文同英文板都係$270

舊 08-19-05, 11:30 PM   #39
Squalllg

我係玩到multi 既...但好多人都係英文版本,我細佬打去micro 到問...佢地話台灣未整好server...聽日或者後日就okay ,

舊 08-19-05, 11:30 PM   #40
Squalllg

引用:
作者: XENOS=翔
我依家先玩返第一集

第一集好玩好多

你講個d野係邊度搵 ?
第一集係好似好玩d...
...

舊 08-20-05, 12:14 PM   #41
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: XENOS=翔
我依家先玩返第一集

第一集好玩好多

你講個d野係邊度搵 ?
以前上yahoo search dungeon siege就有好多英文mod網
download左放入個mod入面就可以係個城度買到,價錢絕對平到你唔信($50把beamsaber,加好多攻擊力)
依家真係唔知d網仲係唔係度lu......試下search啦

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-06-05, 02:31 PM   #42
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

gaf有冇人玩緊呢隻game???

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-09-05, 11:22 PM   #43
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
我玩緊....好似好難玩咁.....
d人成日昏迷

舊 09-10-05, 03:16 AM   #44
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: 新堂愁一
我玩緊....好似好難玩咁.....
d人成日昏迷
今次冇mod dl?

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-10-05, 01:20 PM   #45
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ultrachiu
今次冇mod dl?
有呀~不過我無用之嘛
玩單機都仲係玩緊第一幕
而家叫我拎d水去流放區
仲係得兩條友...加1個人要$500...好肉痛

舊 09-10-05, 04:52 PM   #46
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

http://forum1.gamer.com.tw/B.php?bsn=03835&subbsn=4
好多"正常"mod,online都玩得
等我今晚去買先,放棄bf2啦......

囡囡賣哂啦,唔好問啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dungeon Siege Legends of Aranna 斯羅 PC電腦遊戲討論版 9 11-25-03 09:31 AM

現在的時間是 03:54 AM

手機版 | APP版