Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-12-04, 08:21 PM   #1
Sheva
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
Valkyrie Profile問題

近排問人借左黎玩, 請問有玩既朋友 有冇好既攻略網頁推介??

我唔知send d咩人上天界好...因為驚send左d好用既同伴上去...

又唔知邊d寶物要留係身度...

感激不盡!!
Sheva 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 08:24 PM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
留意下佢D提示就唔好送錯人
and then通常神都只會要D廢人

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 08:47 PM   #3
Sheva

引用:
作者: mikemike
thx先

我就係想知邊d係廢人...邊d可以用到最後
太多同伴啦
舊 09-12-04, 08:47 PM   #4
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
引用:
作者: mikemike
無錯
好用既全部唔使送....
Oscarzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 08:52 PM   #5
奧拉
Senior Gamer
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
http://www.din.or.jp/~albion/vp/
日文

舊 09-12-04, 09:53 PM   #6
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
其實送左都冇所謂
SG mode都可以用返

最緊要last章唔好send左喜久子就得 \

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 10:09 PM   #7
Sheva

唔該哂咁多位...^^

喜久子係邊個?? 第幾chapter會加入ga??

仲有呀...個忘卻洞穴幾時先好入去打?? d敵人勁到痴線...
舊 09-12-04, 10:23 PM   #8
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Sheva
唔該哂咁多位...^^

喜久子係邊個?? 第幾chapter會加入ga??

仲有呀...個忘卻洞穴幾時先好入去打?? d敵人勁到痴線...

leseria
要HARD MODE...應該是ch7
是被封印在魔晶石中那個

忘卻洞穴主要係睇技巧既~(要生成某些道具,+用鍊金術之書,對龍就用dragon slayer)
不過詳細唔記得點打lu........

舊 09-12-04, 10:28 PM   #9
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
>留意下佢D提示就唔好送錯人
>and then通常神都只會要D廢人

我記得我好似冇玩vp嫁喎

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 11:15 PM   #10
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
忘卻洞穴裏敵人既實力隨機嫁喎...睇你好唔好彩...
萬一遇到d太強既敵人都係逃吧~

舊 09-12-04, 11:47 PM   #11
Oscarzero
Game Master
VT魔人

引用:
作者: 銀色流星
其實係固定既......
舊 09-12-04, 11:49 PM   #12
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:
作者: Oscarzero
其實係固定既......
我明白你既意思...不過入到裏面唔識分...

舊 09-12-04, 11:53 PM   #13
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
忘卻洞穴有勁人?

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 11:54 PM   #14
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
http://www.asahi-net.or.jp/~qd6t-htt/vp/vp_hure-mu.html
http://www.gameking.com.cn/glmj_yy/d...csqlcjydjs.htm
http://homepage2.nifty.com/04041/vp/
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 11:56 PM   #15
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:
作者: 強化人間ですの~★
忘卻洞穴有勁人?
LV低時遇過D中/後期迷宮先出現既敵人

舊 09-13-04, 12:04 AM   #16
Sheva

引用:
作者: 強化人間~★
忘卻洞穴有勁人?
我打守門口既都打得好辛苦...可能係打hard既關係...

唔該哂xima, 若天~
舊 09-13-04, 12:07 AM   #17
Oscarzero
Game Master
VT魔人

引用:
LV低時遇過D中/後期迷宮先出現既敵人
第一次見到魔眼/自爆波波好惡搞架.......
舊 09-13-04, 12:08 AM   #18
Oscarzero
Game Master
VT魔人

引用:
我打守門口既都打得好辛苦...可能係打hard既關係...

唔該哂xima, 若天~
重點唔係打魔物....

係尋寶....

Mighty-Check點都要S/L番1-2個.....
舊 09-13-04, 12:19 AM   #19
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:
第一次見到魔眼/自爆波波好惡搞架.......
被佢地玩死左~

舊 09-13-04, 12:31 AM   #20
Oscarzero
Game Master
VT魔人

引用:
被佢地玩死左~
好彩有Guts
舊 09-13-04, 12:35 AM   #21
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 廢人
>留意下佢D提示就唔好送錯人
>and then通常神都只會要D廢人

我記得我好似冇玩vp嫁喎
你呢D廢人中廢人
神又點會比你玩

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-04, 04:29 PM   #22
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:
好彩有Guts
果陣時初初玩唔識set 呢啲skill......

舊 09-13-04, 06:48 PM   #23
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 強化人間~★
忘卻洞穴有勁人?
通常第一次去果時低lv
見到自爆電波同飛鳥怪人都會覺得變態
仲未計龍戰士喎....
不過一律可以靠鍊金術之書搞掂

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
搵ps game Valkyrie Profile(北歐女神)內有圖 ist 電視遊戲討論版 28 05-06-04 03:35 AM

現在的時間是 04:36 PM

手機版 | APP版