Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-02-13, 12:47 PM   #276
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 11281984 查看文章
mk個間係咪近ua嫁,
唔知邊度
都唔算近...
太子西洋菜南街,街口有間大眾銀行

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線  
舊 09-02-13, 01:04 PM   #277
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
(睇漏左上面已貼...)
HGUC 1/144 REBAWOO
http://p-bandai.hk/hobby/item-100000...30902_facebook

此篇文章於 09-02-13 01:06 PM 被 Gallardo 編輯。
Gallardo 目前離線  
舊 09-02-13, 01:06 PM   #278
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
D 新PARTS全部都係痴上去舊模到?...

舊 09-02-13, 01:15 PM   #279
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
都唔算近...
太子西洋菜南街,街口有間大眾銀行
咁係幾多号地下
thx
11281984 目前離線  
舊 09-02-13, 09:42 PM   #280
ゆり

註冊日期: Nov 2004
係759見到杯麵

但冇紅勇味

舊 09-02-13, 09:48 PM   #281
Rance
The One
ガハハ

我買有會員卡都無折O既?重有D高級D O既會員?

舊 09-02-13, 09:49 PM   #282
ゆり

引用:
作者: Rance 查看文章
我買有會員卡都無折O既?重有D高級D O既會員?
因為特價品

有會員卡都冇折

舊 09-03-13, 12:14 AM   #283
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線  
舊 09-03-13, 12:49 AM   #284
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
真係除左攞你命3000之外我唔知叫佢乜好

舊 09-03-13, 11:28 AM   #285
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
一直以為係出HG,點知原來係MG

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 09-03-13, 02:22 PM   #286
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
屯門友兆康仲有,好似真係得黃綠咖哩...仲有原來冇折,28.x已經係街坊價

仲有留意食用日期得番一個月,唔好大量入貨又食唔晒....
由手機版發出
阿信屋果然係專賣就到期o野 (我個杯 10 月 8 號, 見阿馬神都減到 1300 yen/6 杯
http://www.amazon.co.jp/%E3%82%AB%E3.../dp/B00CW61YPA)

同位姐姐傾開, 話間間都有入但未必間間多貨(呢兩日係阿信屋買過幾次o者喱都唔見有, 見到o個時就得番兩杯高達無渣古). 紅勇今水就好似無入

PS. 成 $30 (有無會員咭都係 $28.5) 買個杯麵都幾敗家, 過兩日當 lunch 今o左佢算
martinnitram 目前離線  
舊 09-03-13, 02:36 PM   #287
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
普通日版都廿蚊,比多10蚊買隻模型睇你值唔值....
由手機版發出
J+1 目前離線  
舊 09-03-13, 02:59 PM   #288
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 忍者 查看文章
真係除左攞你命3000之外我唔知叫佢乜好
unicorn full armour 咪重離譜.

舊 09-03-13, 11:08 PM   #289
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
普通日版都廿蚊,比多10蚊買隻模型睇你值唔值....
由手機版發出
都係阿信屋平時有賣個隻? 明明平時見到都唔會買...
BTW, 今日見港鐵香港站間阿信屋仲有 6 set 高達+渣古, 行過可以留意下
martinnitram 目前離線  
舊 09-03-13, 11:48 PM   #290
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
終於買左杯麵
真係可惜無紅勇

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 09-03-13, 11:50 PM   #291
Rance
The One
ガハハ

紅勇其實咩味?

舊 09-03-13, 11:52 PM   #292
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Rance 查看文章
紅勇其實咩味?
三倍辣嘅紅咖喱?

點解阿信屋唔早D入貨....係咪日本想清倉, 又就過期先過放過嚟賣

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 09-04-13, 12:04 AM   #293
ゆり

尋日開左個渣古食

果d好似矮瓜既野係唔係真係矮瓜!

舊 09-04-13, 01:56 AM   #294
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: wing 查看文章
unicorn full armour 咪重離譜.
係咪用新果隻西結構先?
izumo 目前離線  
舊 09-04-13, 02:48 AM   #295
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: martinnitram 查看文章
都係阿信屋平時有賣個隻? 明明平時見到都唔會買...
BTW, 今日見港鐵香港站間阿信屋仲有 6 set 高達+渣古, 行過可以留意下
我今日去黃大仙中心759,結果聽聞有兩個自私鬼大手買斷四箱......肯定係拎去炒賣啦

舊 09-04-13, 03:12 AM   #296
Rance
The One
ガハハ

得返一個月食用期,除非佢一個月內走哂D貨否則可以告佢賣過期食品

舊 09-04-13, 07:50 AM   #297
green232432
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
三倍辣嘅紅咖喱?

點解阿信屋唔早D入貨....係咪日本想清倉, 又就過期先過放過嚟賣
‎應該兩樣都係 説明書後面話9月1日截止抽獎
green232432 目前離線  
舊 09-04-13, 08:15 AM   #298
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

就算普通杯面,個食用日都好似得大半年左右....仲有一個月算差唔多啦,,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 09-04-13, 09:12 AM   #299
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: izumo 查看文章
係咪用新果隻西結構先?
係,無錯部strike係rm ver來,不過係紅色啫
058719057 目前離線  
舊 09-04-13, 09:33 AM   #300
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
就算普通杯面,個食用日都好似得大半年左右....仲有一個月算差唔多啦,,,,,,
不,應該係第一批,
和我以前買果一箱(9/10/13到期)差唔多時間,
我去日清博物館買果D杯麵食用日期都係大約3個月左右,
紅勇士係蕃茄味,綠渣係青咖哩,但唔好食,
高達係普通咖哩味,冇特別。
3倍辣既只買過紅渣薯片(台場Gundam館980¥),堅辣。

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...

此篇文章於 09-04-13 09:35 AM 被 clanyuen1 編輯。
clanyuen1 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.19 kog 收藏品討論版 1003 03-30-09 05:02 PM
Bandai 模型討論區 Vol.15 ~ ambrose35hk 收藏品討論版 998 06-11-07 01:52 PM
Bandai 模型討論區 Vol.14 ~ kog 收藏品討論版 1000 03-21-07 07:50 PM
Bandai 模型討論區 Vol.10 ~~ kog 收藏品討論版 1011 04-19-06 08:20 PM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM

現在的時間是 05:53 PM

手機版 | APP版