Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-11-06, 11:34 AM   #26
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Gundam MK-2
點解兩邊散熱板咁......短嘅?

有d失望......美中不足......
可以伸長的

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 07-11-06, 11:37 AM   #27
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Gundam MK-2
點解兩邊散熱板咁......短嘅?

有d失望......美中不足......
要收到入肩甲﹐可以長得去邊 肩甲仲要已經整大左添

我反而係唔鐘意對腳板囉

Oruma 目前離線  
舊 07-11-06, 11:43 AM   #28
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: chunwai0091
可以伸長的
kog大個link度幅圖,散熱板已經拉盡......

舊 07-11-06, 11:59 AM   #29
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

唔係太短

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 07-11-06, 12:11 PM   #30
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: 91
F91 GUNDAM F91??
部機的編號是F91.

黑咪 破壞大王 目前離線  
舊 07-11-06, 12:20 PM   #31
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:

唔係太短
設定係每一節的散熱板都收得起,
模型冇可能做到.
做到咁已經算係咁.

舊 07-11-06, 12:31 PM   #32
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Oruma
要收到入肩甲﹐可以長得去邊 肩甲仲要已經整大左添

我反而係唔鐘意對腳板囉
不過重要係收都收唔晒..
我寧願佢換parts好過喇 而家真係好核突

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 07-11-06, 01:26 PM   #33
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 大覺屋師真
不過重要係收都收唔晒..
我寧願佢換parts好過喇 而家真係好核突
突咗少少出黎

舊 07-11-06, 02:39 PM   #34
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
梗係要出無咁好啦,唔係點出ver 2.0

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 07-11-06, 02:43 PM   #35
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 蛋卷王
梗係要出無咁好啦,唔係點出ver 2.0
bandai揾$計劃

舊 07-11-06, 02:46 PM   #36
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
bandai揾$計劃
梗係啦,可能佢會出埋CROSSBONE 果個大尉用機 o尼再汁一汁o尼d位

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 07-11-06, 08:39 PM   #37
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: 蛋卷王
梗係啦,可能佢會出埋CROSSBONE 果個大尉用機 o尼再汁一汁o尼d位
今次隻F91係MS小型化後既第一部MG,應該會慢慢改善
Eternal Wind 目前離線  
舊 07-12-06, 02:00 PM   #38
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

http://page11.auctions.yahoo.co.jp/j...8?u=wemesarion

¥25万突破

舊 07-12-06, 02:03 PM   #39
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

果然厲害

舊 07-12-06, 02:04 PM   #40
★星人44★
Moderator

引用:
果然厲害
破唔破到SF¥388000的煇煌記録呢?

舊 07-13-06, 02:35 AM   #41
Endless Death
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
請問一下....
SEED Astray'天' 派左貨未?
Thanks
Endless Death 目前離線  
舊 07-13-06, 03:08 AM   #42
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: Endless Death
請問一下....
SEED Astray'天' 派左貨未?
Thanks
ssp見到$@@&

舊 07-13-06, 07:41 AM   #43
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

完全看不明白NU個腳跟係用咩改出來的
舊 07-13-06, 09:56 AM   #44
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
真係誇張到爆

Oruma 目前離線  
舊 07-13-06, 10:31 AM   #45
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Oruma
咁多部

舊 07-13-06, 10:50 AM   #46
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ★星人DX★
30萬yen了,尚餘....四日!!
會唔會突破40呢~?
q^__^p 目前離線  
舊 07-13-06, 11:41 AM   #47
★星人44★
Moderator

引用:
作者: q^__^p
會唔會突破40呢~?
我相信会\/

舊 07-13-06, 04:45 PM   #48
Endless Death
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: BEGD
ssp見到$@@&
check 私人訊息 please
Endless Death 目前離線  
舊 07-13-06, 04:58 PM   #49
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: q^__^p
會唔會突破40呢~?
夠買幾部ps3...
睇唔出邊度咁值錢
SANG2003 目前離線  
舊 07-13-06, 05:34 PM   #50
★星人44★
Moderator

引用:
作者: SANG2003
夠買幾部ps3...
睇唔出邊度咁值錢
你睇得出我就驚La
用PS3做量度單位的男人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
7月扭蛋精華區 (4 July updated) 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 175 07-30-06 08:56 PM
6月扭蛋精華區 (6 June updated) 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 281 07-29-06 07:54 PM

現在的時間是 04:19 PM

手機版 | APP版