Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 
影音館>BD討論區 (05)
W!LL 11:32 PM 02-26-15
作者: 半熟蕃茄:
我都入手左janice同星矢
入手價195同埋230
will大係咪都係聲威閣買?
食完lunch有時間或有碟出就會去行返轉
W!LL 04:13 AM 02-27-15
終於開左BJORK隻BLU-RAY
真係好耐無聽佢啲碟, 一開波以為睇緊咩野地理大自然discovery咁
個show一唱聽落去感覺就係"藝術既野, 你識條X"咩
睇左一半左右, 都係同一套衫同一個LOOK唱歌, 台上果班女伴唱全程跟住BJ一路唱一路UN
編曲來來去去都係"丁丁登登"咁好另類咁, 唔識分類, Soryy

BD25, 兩條PCM 5.1 & 2.0都係48k
不過隻BD好得意, 透明碟
Attached: 20150226_001500.jpg (93.7 KB) 20150225_235214.jpg (54.0 KB) 20150226_004604.jpg (37.6 KB) 20150226_001946.jpg (46.1 KB) 20150226_003552.jpg (43.0 KB) 
W!LL 10:54 AM 03-29-15
歲月友情演唱會Live (Blu-ray)
http://www.yesasia.com/global/歲月友情演唱...h_TW/info.html
莎月美希 02:40 PM 03-29-15
作者: W!LL:
http://www.yesasia.com/global/歲月友情演唱...h_TW/info.html
終於等到,謝告知.
シェンムー 06:48 PM 03-29-15
[終於出]00 第2季medialink 終於出DVD , 即入[/以為唔會出]
Rance 11:26 AM 03-30-15
唔係掛,等左咁多年重以為以後都唔會有港版高達TV BOX出
シェンムー 03:57 PM 03-30-15
係 , 而家係hk出動畫boxset 真係要好大勇氣
因為真係無人買 , 最hardcore果堆都等到走左去買日版
第一季出左好耐 , 隔左甘耐以為唔會再出 , 點知2015走黎出
Medialink / AVP 而家一年都唔知出到幾多隻碟……

琴晚睇一睇套碟 , 製作係比第一季差少少…
畫質明顯無甘清 , 條日語無左LOSSLESS LPCM , 得返條DOLBY
不過都唔理了 , 衝左先算
莎月美希 04:12 PM 03-30-15
家下影碟生意好難做,好似荃灣區咁,好似得番一間賣影碟,
仲要唔知挨唔挨得長。
由手機版發出
Rance 06:31 PM 03-30-15
AVP好似執左了?
D新動畫碟都係得返Newflims,定係同一間野唔同名?
シェンムー 07:11 PM 03-30-15
AVP重係度 , 只不過9成拆其他公司碟 , 自己已經好少出碟了
NFI (neovision) 比左得利做sales agent , 所以AVP 已經無咩動畫可以出……

套00 SECONDSEASON可以嘔到出黎可以話係奇蹟……
westpat 09:53 PM 03-30-15
而家d 日版blu ray開始有埋中/英字幕,除左價錢可能有平之外,搵唔到理由..."等"代理出
我有心等既,寧願等台版

上次見到ghost in the shell arise出行版1/2集(已經買左日版),我好天真咁等左半年,好唔出,去amazon jp即買冇咁嬲

gundam 00我係買台版dvd
W!LL 04:39 PM 03-31-15
叮噹stand by me港版3D+2D已出
有限量紙套版及普通版
注意沒有日語原聲
stephen1980 08:37 PM 04-08-15
買咩3d blu ray碟試電視好?
W!LL 10:01 PM 04-08-15
作者: stephen1980:
買咩3d blu ray碟試電視好?
首選, Pacific Rim
Lego
引力邊緣

申利, 無收華納錢
lwl 12:03 AM 04-09-15
請問畫質得唔得?
THX
W!LL 02:21 AM 04-09-15
作者: lwl:
請問畫質得唔得?
THX
呢隻小弟無儲, 反而係伊麵一個我會買XD
見啲影音論壇反映都係畫質只比DVD好啲啲
如果情意結大嘅都要入手吧, 一碟過係方便嘅
Rance 09:42 PM 04-18-15
套00S2搵左好多間都無去左PLAY_ASIA買
個廣東話變左TVB版咁好...不過無左D映像特典同D書仔都好HEA下...
不過算啦,出呢兩盒野都唔慌賺到咩錢...
芥菜 10:39 AM 05-05-15
請問現在還有地方有賣hd dvd嗎?謝謝!
HON HON 11:19 AM 05-05-15
作者: 芥菜:
德發dvd pxx, 或者2手店有時會有.
hd dvd唔值錢lu, 10蚊隻甚至仲平既都有...

我自己都keep住2-3隻.
verdy_returner 09:26 PM 05-05-15
作者: 芥菜:
我有套Matrix,你有用就拿去喇。
W!LL 02:54 AM 06-05-15
鄭秀文touch mi blu ray將是全球首張有鴨毛聲道嘅演唱會blu ray

銀河系首隻 DOLBY ATMOS 演唱會藍光碟,將在 6月12日 ( 星期五 ) 誕生
http://www.avbuzz.com/audio-video/20...mi-Atmos/0.htm
陸奧 貴志 04:56 PM 06-06-15
但我唔聽佢既歌sosad....
HON HON 09:57 PM 06-06-15
作者: 陸奧 貴志:
但我唔聽佢既歌sosad....
買黎當試機碟LAW...HAHA
lwl 03:34 PM 06-28-15
鄭秀文touch mi blu ray將是全球首張有鴨毛聲道嘅演唱會blu ray

銀河系首隻 DOLBY ATMOS 演唱會藍光碟,將在 6月12日 ( 星期五 ) 誕生
http://www.avbuzz.com/audio-video/20...mi-Atmos/0.htm
影得太多fans la
W!LL 11:33 PM 06-30-15
作者: lwl:
影得太多fans la
無辦法, DVD出果陣已經响寰亞FB反映剪接方面加入太多現場觀眾口形甩咀對唱, 以及瘋狂影王祖藍
同埋要求取消卡拉ok聲, 橫掂佢又唔做走馬燈式字幕
最後個留言俾寰亞del post, 批評都唔得, 希望呢間公司早日執笠
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面