Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
Jamie 11:34 PM 10-30-03
97-99時有打開KOF (剩係識用KYO同MARY...)
而家已經當一間無音樂機既機舖唔係機舖.....
GF玩BASS多過OPEN,打鼓成日飛掍果個就係我喇!! ^^''
緋雨紗夜 01:04 PM 11-01-03
hi~
大粒麥 06:46 PM 11-09-03
冇野,睇錯
生日熊 11:16 PM 11-10-03
king of fighter 94 - 2002, 忠實長期擁躉

只用無敵之 RALF

大家好
DBS 12:25 AM 11-16-03
HIHI
野比伸太 01:00 PM 11-16-03
新仔上場~報到~~
蝦佬~~各位~
Rosicky 01:06 PM 11-16-03
我玩頭d同mj架
野比伸太 04:12 AM 11-17-03
作者: :
Originally posted by 高佬 :
我玩頭d同mj架
你好~~
基本上我乜都0岩(除左跑馬機)
不過冇樣(精)
umbrella 02:35 AM 11-25-03
新手上場,請多多拍教

PS:我係METAL SLUG系列的忠實擁躉
lukka120 11:57 PM 12-06-03
Originally posted by Jamie :
GF玩BASS多過OPEN,打鼓成日飛掍果個就係我喇!! ^^''
正~~~ 我鐘意GF玩BASS既夾機,
我就OPEN多
continue 09 01:33 AM 12-10-03
hello. i m a gundam maniac.
dan 07:33 AM 12-11-03
Originally posted by continue 09 :
hello. i m a gundam maniac.
響邊打開?
Villasaki 04:35 PM 12-22-03
大家好, 報一報到先.
平時多數玩DM, 沙田荃灣葵芳長沙灣尖沙咀等地方出没.
少量時間和朋友玩Z高達, 超低手一名.
WEA 都少玩了, 有張一代既master S 冇真高拿既, 2003未玩過.

如果見到我都唔駛同我打招呼啦, 保持神秘感.
CNC 05:26 PM 12-27-03
我第一次玩遊戲機果陣應該係我二年班果陣
果陣時第一次玩既game叫街頭霸王
跟住就鐘意打機啦
成日去兒童場
初頭剩打格鬥game
後黎玩玩下玩埋其他賽車/射擊game
由細就打到大
打佐十幾年既格鬥game之後
就開始轉移目標玩音樂系列既game
而家玩鼓機同世嘉麻雀多
唔知呢個打機生涯會幾時完?
可能到我百幾歲果陣仲入機鋪同d細路仔玩"拳王"世紀之戰
(註:1994年 => 2094年 )
Marco 01:41 AM 12-29-03
はじめまして /

大家好,小弟今年夠入機鋪 /

我多數玩音樂 game 架 /

賽車game都幾好

um.....其實我打機都好屎架~~~

請大家多多指教 /
志志雄 12:46 PM 12-30-03
好似冇post過哩度...ggx, dm, bm.km.太鼓都有玩..出沒尖金, 88, 最多
kamkam 01:09 AM 12-31-03
多多拍教
~凍奶茶~ 12:49 AM 01-01-04
多多指教
Time 02:35 AM 01-02-04
Originally posted by ~凍奶茶~ :
多多指教
搵人救緊你架啦..."呻吟"...
太鼓之達人 01:51 AM 01-06-04
大家好
我打開kof03,太鼓,dm,gf同埋ppp的
Time 02:16 AM 01-06-04
Originally posted by 太鼓之達人 :
大家好
我打開kof03,太鼓,dm,gf同埋ppp的
你都過埋來...
喇喇聲 11:42 AM 01-07-04
我淨係識玩太鼓咋
出沒地區只有觀塘lost game^.^
05:46 PM 01-07-04
大家好
孤獨人 10:36 PM 01-10-04
hi我是新手
無咩game是玩得好
但樣樣game我都會玩吓
犬夜叉 10:14 AM 01-13-04
報到先

我玩侍魂零,太鼓達人同埋avalon既
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42  ... 最後

返回主題版面