Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]スーパーロボット大戦DD
yorkyork 06:47 PM 09-20-19
https://youtu.be/qjGbzkTB35Y

要咁先避得
魔法之子 06:56 PM 09-20-19
隻game冇乜精神幫你
精神書又要睹運出
所以回避系特別易死
平時D人開波都有集中架嘛w
HM 08:49 PM 09-20-19
作者: yorkyork:
https://youtu.be/qjGbzkTB35Y

要咁先避得
點解可以玩到5位數字HP架?
我打主線都有點吃力
古鐵活動直頭過唔到
GN00508771 10:58 PM 09-20-19
都係不外乎SSR 升盡+機體15段改
魔法之子 04:00 AM 09-21-19
升爆D SR比SSR黎突破
升1-2張去80-85好重要
aquarius 01:43 AM 09-22-19
無login bonus or event的話已經唔會玩..
HM 02:13 PM 09-22-19
無特登追event
當睇寺田既故仔算
只係個故仔發展真係唔多睇好
aquarius 12:46 AM 09-29-19
剛開game送250石同大量抽石ガチャ
10月中會有每日一回無料ガチャ

隻game都開始明白有甚麼不足了
王蛇 10:58 AM 09-29-19
有新招就有新寶珠,重課愈來愈強 D關愈來愈高能力

可能半年就20改造為基本,精神書隨便拎了(因為根本打唔贏當送
昏迷童子Sleepy 02:28 AM 10-04-19
作者: aquarius:
剛開game送250石同大量抽石ガチャ
10月中會有每日一回無料ガチャ

隻game都開始明白有甚麼不足了
又再加碼......
兩個禮拜派1250石+SSR x1......
GN00508771 07:53 PM 10-04-19
作者: 昏迷童子Sleepy:
又再加碼......
兩個禮拜派1250石+SSR x1......
SSR係X2先岩
aquarius 12:53 AM 10-10-19
今日開始5日間
期間限定login bonus
第一日係SSR tickets..
昏迷童子Sleepy 01:20 AM 10-10-19
睇黎下次主線隨時一開就5星甚至6星......
派石之餘係咁出商品包推你上10改......

不過果三張新SSR......
獨角獸同ARX-7都算似樣d......
超力果張...你揀唔到招都唔好執埋一堆以前2500~3500級的中價招式砌埋招攞你命3000出黎當係SSR咁核突丫......
昏迷童子Sleepy 10:57 PM 10-15-19
終於加番日抽同續戰掣呢兩樣基本功能......
aquarius 09:04 AM 10-16-19
作者: 昏迷童子Sleepy:
終於加番日抽同續戰掣呢兩樣基本功能......

儲咗1500石但無野想抽..
J+1 06:44 PM 10-19-19
睇哈哈一堆用bug被bam了?咩事??

(仲未有心機正式玩。。。
由手機版發出
不是藍星人 07:14 PM 10-19-19
有各色各樣的bug

唔駛用券開關,無限刷飛機,鎮壓戰不斷加buff

不過估唔到咁重手ban人

我全都事後知唔識點用
GN00508771 08:24 PM 10-19-19
+1
除左唔用卷刷關戈個之外
其他全部都第一次聽w
亍 ◣ 11:50 AM 10-20-19
通告講了鎮壓戰都係BUG...哈哈應該又有一班會BAM了 (見佢地講到係營運默許
GN00508771 12:13 PM 10-20-19
作者: 亍 ◣:
通告講了鎮壓戰都係BUG...哈哈應該又有一班會BAM了 (見佢地講到係營運默許
重複刷第一關戈個應該唔算BUG吧?w
昏迷童子Sleepy 11:12 PM 10-20-19
見佢地講好多都係你自己有bug俾人利用到係你推出前冇check清楚就上架係你自己有問題所以冇理據bam人......
至於邊個錯本童子唔係咁識答...反正mobile game唔多打唔知江湖規矩係點......

不過有時巴哈果邊d風向轉得好快......
一個月前成大堆人仲講緊冇S/L大法全部回避系機都係屎係垃圾......
而家結果個個都仆住去推翼霸......
GN00508771 11:55 PM 10-20-19
因為好多YOUTUBER既改造10級心得都係回避系比肉盾系更岩上去吸LOCK...雖然最少都要1000機動

10級真係打到人火 尤其係機動

15-20段改素材係第10級先有真係神設計來
1-15素材明明去第5級就有 咁你6-9級SET來做乜6+1

真係好想爆粗
我唔知我仲可以捱幾耐
不是藍星人 02:12 AM 10-21-19
早兩個禮拜巴哈呢篇攻略
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...tnum=3&bPage=3

之後練咗翔鷲型同克魯茲俾咗本書學脫力

上個禮拜參考呢篇開始打10級
開兩倍有時食石過
而家已4隻除HP外20改
不過命中關完全要靠食一次石過

前後總共用咗150石左右...

今個星期4打埋HP
魔法之子 10:05 PM 10-21-19
仲未開始打20改既路過
慢慢磨緊書同升突破
GN00508771 09:57 AM 10-22-19
D命中真係睇到火

91-95連續幾次MISS
10-18就連續中
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面