Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-10, 12:12 PM   #126
Devnet
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
引用:
作者: daihamlop 查看文章
4-50個鐘好小事...我白騎玩左過百個鐘先得9銅1銀
我星期6去信和睇下
thanks
Where have you been? 成兩個幾禮拜都唔見你 online
呢隻我都用左唔少時間....
因為無用攻略玩 .. 解哂所有杯
但會話 event complete 一個都無

用返攻略玩又唔知邊d event 已經做過
搞到有d由頭黎過既感覺

整體黎講我滿意
有攻略易白金 無既話就難

問題係成日hang 機...
Devnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-10, 12:26 PM   #127
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: Devnet 查看文章
Where have you been? 成兩個幾禮拜都唔見你 online
呢隻我都用左唔少時間....
因為無用攻略玩 .. 解哂所有杯
但會話 event complete 一個都無

用返攻略玩又唔知邊d event 已經做過
搞到有d由頭黎過既感覺

整體黎講我滿意
有攻略易白金 無既話就難

問題係成日hang 機...
之前去左歐洲出trip...
番到黎用曰PSN玩白騎

黎緊8月又要去US
所以想買定本攻略先
吾係之後番黎買吾到

隻Game 同綀金術士2都重未放過入部PS3度

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-10, 12:36 PM   #128
Devnet
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
引用:
之前去左歐洲出trip...
番到黎用曰PSN玩白騎

黎緊8月又要去US
所以想買定本攻略先
吾係之後番黎買吾到

隻Game 同綀金術士2都重未放過入部PS3度
唔好話綀金2 綀金1我都無開過
7月買左好多Games 靜係完成 White Album only....
Devnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-10, 12:57 PM   #129
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
4-50個鐘好小事...我白騎玩左過百個鐘先得9銅1銀
我星期6去信和睇下
thanks
唔係抱住白金神作既想法去玩當然冇問題

sorry,我多事XD

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-10, 04:34 PM   #130
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
有沒有網上攻略

我打算白金的

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-10, 10:42 PM   #131
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: pet3 查看文章
有沒有網上攻略

我打算白金的
攻略本身係日文,不過如果識日文應該唔洗睇攻略都白金到
http://trophies.ps3wiki.net/WHITE20-...87-BA-2D-.html
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-10, 07:46 PM   #132
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
2010年9月24日(金)よりバージョン1.01アップデート(無料)を公開致します。 アップデート公開後にネットワークにつながった状態のPlayStation(R)3でゲームを起動すると、アップデート開始画面が表示されますので、画面の指示に従ってインストールを行ってください。

http://aquaplus.jp/wa/index.html

舊 09-25-10, 12:23 PM   #133
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
收購攻略二百元以上。
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-23, 02:32 PM   #134
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

四天王逃出生天地\/
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] Leaf「WHITE ALBUM 2」#11「雪が解け、そして雪が降るまで(後編)」丨サテライト制作 money 日本動漫畫討論版 1003 01-02-14 10:33 PM
[多機種] FIFA 10 imgahou 電視遊戲討論版 782 11-01-10 12:18 AM
[廣告 - RG] [RG 3][Violet 17] Usa*Busstop - White Album全彩新刊與同場情報 rabimimori Cosplay同人MIX討論區 0 04-08-09 11:13 PM

現在的時間是 10:00 PM

手機版 | APP版