Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後
日本動漫畫討論版>「TALES OF THE ABYSS」スペシャルプライス DVD-BOX発売決定
lbiceman 11:41 PM 11-10-08
冇玩過game,其實真正既王族,同公主定下約定嗰個係唔係六神將既亞修?
咁男主角係複製人 + 第七音譜?
點解個導師咁廢,成日都保護唔到自己(不男不女)!
泡菜 11:52 PM 11-10-08
作者: lbiceman:
冇玩過game,其實真正既王族,同公主定下約定嗰個係唔係六神將既亞修?
透?
1:係,不過到最後阿修o係最後迷宮準備背水一戰話露克先係真正既公爵個仔
2:導師都係某神將既複製人

以上我有冇記錯 ?

闇影風 01:04 AM 11-11-08
作者: 泡菜:
透?

2:導師都係某神將既複製人

以上我有冇記錯 ?
有記錯
兩個都係複製人, 真正既導師Ion係佢12歲果陣已經死左

作者: lbiceman:
根本就連Natalia都唔係真正既王族 ~~

成套TOA, 主角+六神將眾背後都有唔同既故事 \/
小嘉 08:19 AM 11-11-08
作者: 闇影風:
有記錯
兩個都係複製人, 真正既導師Ion係佢12歲果陣已經死左

根本就連Natalia都唔係真正既王族 ~~

成套TOA, 主角+六神將眾背後都有唔同既故事 \/
都錯
係主角一行人+六神將先岩 桃井咪又係有故事

闇影風 07:17 PM 11-11-08
作者: 小嘉:
都錯
係主角一行人+六神將先岩 桃井咪又係有故事
手快打錯

不過佢有咩秘密, 個個都記得係佢唔記得
佢爸爸媽媽有關?
真!DC 07:21 PM 11-11-08
手快打錯

不過佢有咩秘密, 個個都記得係佢唔記得
佢爸爸媽媽有關?

淨係記得
好似係摩斯派去ge卧底?

闇影風 07:38 PM 11-11-08
作者: 真!DC:
淨係記得
好似係摩斯派去ge卧底?
好似係
你咁講好似有返少少記憶
始終我個人對佢無咩好感, 佢既劇情無太過留意

團子~o~ 09:00 PM 11-11-08
好似係
你咁講好似有返少少記憶
始終我個人對佢無咩好感, 佢既劇情無太過留意
苦衷

桃井其實咁貪錢都係為左兩老生活好d,而臥底更加係唔做唔得
否則Mos會隨時對佢阿爸阿媽開刀

想落都幾慘,唔做就兩老死,但做就後期間接害死Ion
夾心人

而家打到去雪山,桃井就快叛變
メソウサ 09:38 PM 11-11-08
有名叫7歳児
CARO 11:36 PM 11-11-08
打算播幾多集,見個故事好似有排講
真!DC 09:14 AM 11-12-08
作者: CARO:
打算播幾多集,見個故事好似有排講
全26話
覺得要講晒成個故事ge話之會幾趕
6eo 12:56 PM 11-14-08
睇番人設
點都唔覺tear得16歲, nataria 都18歲啦... 點睇都tear唔似後生過nataria...
師傳得27歲, 仲後生過大佐....

又問番game
c-core 個個 "成長" 有咩用?
thx~
真!DC 01:40 PM 11-14-08
因兄妹年齡唔可以差太遠?
大佐年輕時要犯過錯, 所以要老D
money 01:40 AM 11-16-08

闇影風 01:42 AM 11-16-08
作者: money:
半集就崩晒
下集就開始拋棄少爺仔, 或者有可能剪埋頭髮?
真!DC 01:57 AM 11-16-08
キターー
其實由始至終對luke最不離不棄ge係ミュウ
泡菜 02:18 AM 11-16-08
仲以為12~14集左右先剪頭髮.唔通第9話就剪...
GN00508771 03:07 AM 11-16-08
半集就崩晒
下集就開始拋棄少爺仔, 或者有可能剪埋頭髮?
下集會剪埋了....(NT預告)
亞比斯 11:33 AM 11-16-08
作者: 正樹(masaki):
希望有dvd特典補完
人地TOS都有招出 ..
銀色流星 04:19 PM 11-16-08
今集去得好快好緊湊

下集大少爺要終於要割...啦
闇影風 04:27 PM 11-16-08
作者: GN00508771:
下集會剪埋了....(NT預告)
預告原來有
只係截圖無

另, 總覺得依個少爺仔, 比Game版更討厭, 可能因為多左個超討厭既嘴臉a

而且Tear真係好好人, 全部人都唔想理佢之下...依然願意理下少爺仔
Ending我唔要Game版, 給我一個更好的Ending
泡菜 04:52 PM 11-16-08
預告原來有
只係截圖無

另, 總覺得依個少爺仔, 比Game版更討厭, 可能因為多左個超討厭既嘴臉a

而且Tear真係好好人, 全部人都唔想理佢之下...依然願意理下少爺仔
Ending我唔要Game版, 給我一個更好的Ending
ending若果仲係game o個個我諗10個有9個都會反枱吧..XD

一定會補完的
銀色流星 05:27 PM 11-16-08
game個ending我覺得幾好呀
鳳熾魂 05:30 PM 11-16-08
見到少爺仔咁樣真係幾火
見你地咁講其實阿修都係copy?
GN00508771 05:32 PM 11-16-08
作者: 銀色流星:
game個ending我覺得幾好呀
係戈個ENDING上 加多少少後續就最好!!
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後

返回主題版面